- 28 Eylül 2022
- 4
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi annedir o anne
-
Ben varim, oglum 5,5 yasinda ve saglikli cok sukurÖncelikle herkese slm ben diyabet hastasıyım çok dikkat ettiğim söylenemezdi ve planlamadığım bir şekilde gebe kaldım gün0m gecikince şüphelendim ve kan testimde beta yüksek çıktı 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hemen şeker için doktora baş vurdum üç aylık şeker ortalamam 8 küsür çıktı insülin başlandı şu an şekerim normal seyrediyor 6 haftalık hamileyim fakat doktor gebeliğinizi donlandıralım diyorlar kalp rahatsızlığı yaşama ihtimali var kalp hastası olma ihtimali var falan birsürü moral bozan şeyler söylediler en son kontrolde kalp atışını gördük ve buna rağmen bu şekilde konuştular eşimde bende gebeliğe devam kararı aldık bu şekilde hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı ne olur morale ihtiyacım var
Allah uzun ömür versin inşallah amin nasıl bir süreç geçirtiniz ve 3 aylık ortalamanız ne kaç çıkmıştıBen varim, oglum 5,5 yasinda ve saglikli cok sukurdarisi basiniza, hayirli olsun
Benim 7-8 seviyesindeydi ama ben oncesinde de ilac kullaniyordum. Sonra ilac ve agir diyetle 30 kusur haftalara kadar geldim, yine de cok dengede degildi sekerim. En son insuline gecip hamileligi tamamldimAllah uzun ömür versin inşallah amin nasıl bir süreç geçirtiniz ve 3 aylık ortalamanız ne kaç çıkmıştı
İki farklı doktor hatta 3 faeklı doktor ileBaşka doktorlara gidin
Benim 7-8 seviyesindeydi ama ben oncesinde de ilac kullaniyordum. Sonra ilac ve agir diyetle 30 kusur haftalara kadar geldim, yine de cok dengede degildi sekerim. En son insuline gecip hamileligi
Çok güzel darısı başıma inşallah ben düzene soktum şekerimi insülin sayesinde rabbim büyüktür ona sığınıyorum her ne olursa olsun aldırmıycam inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza alırız bizdeBenim 7-8 seviyesindeydi ama ben oncesinde de ilac kullaniyordum. Sonra ilac ve agir diyetle 30 kusur haftalara kadar geldim, yine de cok dengede degildi sekerim. En son insuline gecip hamileligi tamamldim
Doktorlar riskli diyorsa durumunuza bir daha dusunun derimİki farklı doktor hatta 3 faeklı doktor ile
Çok güzel darısı başıma inşallah ben düzene soktum şekerimi insülin sayesinde rabbim büyüktür ona sığınıyorum her ne olursa olsun aldırmıycam inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza alırız bizde
Başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim inşallah sağlıklı sihhatli bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben de çok yeni hamileyim ve tip1 diyabetim 6.1 ile hamile kaldım bir buçuk ay içinde 7 olmuş inşallah bir sorun olmadan sağlıklı sıhhatli gelir bebislerimiz dünyayaÖncelikle herkese slm ben diyabet hastasıyım çok dikkat ettiğim söylenemezdi ve planlamadığım bir şekilde gebe kaldım gün0m gecikince şüphelendim ve kan testimde beta yüksek çıktı 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hemen şeker için doktora baş vurdum üç aylık şeker ortalamam 8 küsür çıktı insülin başlandı şu an şekerim normal seyrediyor 6 haftalık hamileyim fakat doktor gebeliğinizi donlandıralım diyorlar kalp rahatsızlığı yaşama ihtimali var kalp hastası olma ihtimali var falan birsürü moral bozan şeyler söylediler en son kontrolde kalp atışını gördük ve buna rağmen bu şekilde konuştular eşimde bende gebeliğe devam kararı aldık bu şekilde hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı ne olur morale ihtiyacım var
Maşallah peki o dönemde sizin sekeriniz nasıldı?Ben varim, oglum 5,5 yasinda ve saglikli cok sukurdarisi basiniza, hayirli olsun
Yuksekti, diyetle ve ilacla idare ediyordum, dusuk tutuyordumMaşallah peki o dönemde sizin sekeriniz nasıldı?
Abla hba1c kaçtı dogumda ben 31haftalik hamileyim 7.4tu 2 hafta once sekerim be yapsam normal ilerlemiyor şeker geçer bebeğe diye uykularım kaçıyor artık napsam bilemiyorum doktor bi sorun yok diyor bebekte ama ortalamam yüksek normaldebBenim 7-8 seviyesindeydi ama ben oncesinde de ilac kullaniyordum. Sonra ilac ve agir diyetle 30 kusur haftalara kadar geldim, yine de cok dengede degildi sekerim. En son insuline gecip hamileligi tamamldim
Nasil sorun yok diyor o doktor? Benim acligim 100 cikinca bile kiziyorlardi bana, gunde 4 sefer insulin yapiyordum. Bebege seker gecmesinden cok daha korkunc seyler yasanabilir maalesef, lutfen baska doktora da gidin, 7.4 hbA1c cok yuksekAbla hba1c kaçtı dogumda ben 31haftalik hamileyim 7.4tu 2 hafta once sekerim be yapsam normal ilerlemiyor şeker geçer bebeğe diye uykularım kaçıyor artık napsam bilemiyorum doktor bi sorun yok diyor bebekte ama ortalamam yüksek normaldeb
Merhabalar bende tip 1 diyabet hastasıyım acaba hamile kaldığınızda hba1c kaçtı doktorlar çok moral bozuyorBen varim, oglum 5,5 yasinda ve saglikli cok sukurdarisi basiniza, hayirli olsun
Ben tip 2’yim. İnanin hba1c’mi hatirlamiyorum ama pek de ic acici degildiMerhabalar bende tip 1 diyabet hastasıyım acaba hamile kaldığınızda hba1c kaçtı doktorlar çok moral bozuyor
7,6 ile kaldım 7 ye düşürdüm şuan 11 haftalık hamileyim doktorlar çok kötü konuşuyorBen tip 2’yim. İnanin hba1c’mi hatirlamiyorum ama pek de ic acici degildi
Ben iyi mi konusayim istiyorsunuz7,6 ile kaldım 7 ye düşürdüm şuan 11 haftalık hamileyim doktorlar çok kötü konuşuyor
Hayır tabiki bugün sağlık ocağına şeker ölçümü için gittiğimde direkt şekerimin nasıl gittiğini bilmeden bana dediki sen kime sordun da hamile kaldın biz şeker hastalarının hamile kalmasını istemiyoruz önermiyoruz demesiyle şok geçirdim, çok hamile kalan var şeker hastası olup ve sağlıklı bebekleri olan ve bu yüzden doktorlar ne diyorsa o değil bence bu yüzden insan yaşamış kişilerin tecrübelerinden faydalanmak için siteye yazıyor yinede sağolunBen iyi mi konusayim istiyorsunuzDoktorlar ne diyorsa o
Seker hastalarinin hamile kalmasini istemiyoruz ne demek ya? İzin mi alacakmisiz aile hekiminden? Sacmaliga bakin. Tamam haklisiniz, bu doktoru dinlemeyin, kendinize iyi bir endokrinolog bulunHayır tabiki bugün sağlık ocağına şeker ölçümü için gittiğimde direkt şekerimin nasıl gittiğini bilmeden bana dediki sen kime sordun da hamile kaldın biz şeker hastalarının hamile kalmasını istemiyoruz önermiyoruz demesiyle şok geçirdim, çok hamile kalan var şeker hastası olup ve sağlıklı bebekleri olan ve bu yüzden doktorlar ne diyorsa o değil bence bu yüzden insan yaşamış kişilerin tecrübelerinden faydalanmak için siteye yazıyor yinede sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?