Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maybelline The Colossas Volum Express Rimel
Eki Görüntüle 170760
Yıllardır bunu kullanıyorum.Daha iyisine denk gelmedim açıkcası.
.
hayırlı olsun topiciğiniz
bende bi bu rimelinden memnun kalmadım ama açık mavi fırçası kıvrık olan tam benim için yaratılmış
Teşekkürederim canım Bu rimelden memnun olmayan biriyle ilk kez tanışıyorum açıkcası.Diğerlerini denemedim.Ama süper uzatan bir rimel biliyorsan ???
hahhahah Canım dirseklerini sabitleyip karşınada iki gözünü birden görebileceğin büyüklükte bir ayna alırsan başarırsın inanıyorum
dirsekleri masaya koyup deniyim o zaman evden çıkmayacağım bi gün ve ilk başta kuyruksuz olarak. bi düz çekebileyimde kuyruğu kusur kalsın
bu arada teşekkür ederim önerin için
Clinique denedin mi canım.Benim cildim kuru sana tam bir tavsiye veremiycem.
suan clinique kullaniyorum .. simdiye kadar kullandigim en iyilerden biri ama 100% memnun degilim ..
neyse .. yinede tskler tatlimmm ..
Teşekkürederim hayatım Maybelline'nin o serisindeki bütün rimeller çok iyiymiş zaten.Ben ayrıca rimel fırçasının ucunu hafif kıvırıp kullanıyorum canım.Göz şekline tam oturuyor.Daha iyi oluyor.(Halam kuaförde o söylemişti.)Maxfactor köpük fondötenide daha önce sürdüm canım arkadaşımdan.İnanılmaz bir ürün.Kadifemsi,yumuşacık,agırlık hissi yok,yakın mesafeden bile fondoten sürdügün anlaşılmıyor,ayrıca çok iyi kapatıyor.
Marilyn Monroe makyajı nasıl yapılır?
YouTube - Marilyn Monroe's MAKE-UP Secrets
Bu makyaja bayılırım.Yapmayıda çok severim