Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım once alt dişler diye birşey yok,bazı bebeklerde farklı olabiiyor.mesela benim kızımın once alttaki iki dişi çıktı,geçen gün gordum üstten kopek dişleri çıkmış.hele bir tanesi bayagı büyümüş:1shok:benimkide bayagı mızmızlık yaptı-tatlicadiarzu-resmen beni o günlerde salak etti,bir gün oturup agladım,çok yormuştu çünkü hiç birşey mutlu etmiyordu onu.kuzucumun canı yanıyordu belli ama,bizde bir süre sonra yoruluyoruz.RABBİM saglık versin geçicek bu günler.arkadaşlar oğlumun köpek dişinin etinin kenarından dişi geliyor ama önce alt ön dişlerinin çıkması gerekmiyormu?? hem ayrıca çıkarken diş etinin üstünde olması gerekmiyormu?neden bizimki yandan çıkıyor anlamadım valla. bebişi diş çıkaran anneler bilginize ihtiyacım varr
birde arkadaşlar oğlum parmağımı öğle ısırıyorki . dişlik aldım ama istemiyor illaki parmağımı yada omzumu ısırıyor. bunun için önerebileceğiniz birşey varmı?offf off o kadar huysuzlaştıki hiç durmuyor.