• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİŞŞŞŞŞ.....

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar oğlumun köpek dişinin etinin kenarından dişi geliyor ama önce alt ön dişlerinin çıkması gerekmiyormu?? hem ayrıca çıkarken diş etinin üstünde olması gerekmiyormu?neden bizimki yandan çıkıyor anlamadım valla. bebişi diş çıkaran anneler bilginize ihtiyacım varr

birde arkadaşlar oğlum parmağımı öğle ısırıyorki . dişlik aldım ama istemiyor illaki parmağımı yada omzumu ısırıyor. bunun için önerebileceğiniz birşey varmı?offf off o kadar huysuzlaştıki hiç durmuyor.

canım hayırlı olsun gelıyor demekkı yenı dısınız....
hangı dısın once cıktıgı onemlı degıll.....
o dısı duzelır.........
bırde benımkınınde dısı cıkmak uzere dıs etlerı kıpkırmızı olmus yakında patlıycak benımkıde cok huzursuz cok sınırlerım bozuluyor ama napalım sabredıcezzzz

evet canım ya benim oğlan hiç durmuyor. bugün sabah saat6 da ayaklandı bir dahada uyumadı. sabır sabır...

arkadaşlar oğlumun köpek dişinin etinin kenarından dişi geliyor ama önce alt ön dişlerinin çıkması gerekmiyormu?? hem ayrıca çıkarken diş etinin üstünde olması gerekmiyormu?neden bizimki yandan çıkıyor anlamadım valla. bebişi diş çıkaran anneler bilginize ihtiyacım varr
hayır canım once alt dişler diye birşey yok,bazı bebeklerde farklı olabiiyor.mesela benim kızımın once alttaki iki dişi çıktı,geçen gün gordum üstten kopek dişleri çıkmış.hele bir tanesi bayagı büyümüş:1shok:benimkide bayagı mızmızlık yaptı-tatlicadiarzu-resmen beni o günlerde salak etti,bir gün oturup agladım,çok yormuştu çünkü hiç birşey mutlu etmiyordu onu.kuzucumun canı yanıyordu belli ama,bizde bir süre sonra yoruluyoruz.RABBİM saglık versin geçicek bu günler.

canım dişleri şimdi çook kaşınıyordur ondan çok huysuz oluyorlar CALGEL diye jel var her gece diş etlerine parmagınla sürüyorsun o bebegi rahatlatıyor eczanelerden alabilirsin o rahatlatır.hihoyyyt

canım benim kızımında 5 aylıkken önce üst diş çıktı.ama bayağı hırpaladı kızımı ishal oldu 1 gece hastanede yattık damarını bulamadılar 2 saat uğraştılar delik deşik oldu kızımın kolları ayaklarında bile aradılar çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum.inşallah sorunsuz çıkarır bebeğin dişini o kadar huzursuz olması normal diş çıkarırken gece uykusuna elveda diyosun.allah kolaylık versin.ama geçecek.....sabırlı olmalısın unutma herkes bu dönemden geçiyor canım.

bizimde dişimiz çıkacak sanırım 2 gündür ateş ve ishalimiz var ateşini düşürüyoruz 1-2 saat sonra tekrar çıkıyor hiçbirşey yemek istemiyor biberonu ağzına almıyor hatta eliyle itiyor allah yardımcımız olsun umarın tez zamanda atlatırız hepimiz geçmiş olsun canım

birde arkadaşlar oğlum parmağımı öğle ısırıyorki . dişlik aldım ama istemiyor illaki parmağımı yada omzumu ısırıyor. bunun için önerebileceğiniz birşey varmı?offf off o kadar huysuzlaştıki hiç durmuyor.

eline pırasa vermeyi denedinmi? ince bi pırasa yada taze sogan dişetlerine iyi geliyormuş benimki nası hatur hutur püresini çıkarıyor. ama bi kötü yanı süt kokulu bebişin soğan kokunca hoş olmuyor.
havuç salatalık falan verende var ama onlar kopabilecek sebzeler olduğu için ben vermedim.
birde temiz ve ıslak bir tülbenti buzdolabında soğutuyorsun bu da diş etlerini rahatlatıyormuş. sulu dişlik mantığı. ben daha denemedim.

Back