Dişlerimin arasındaki kahverengi lekeler !!!

Bana da aynısı olmuştu.Verdikleri ağız gargarasının prospektüsünde uyarı varmış meğer hiç dikkat etmemiştim.Adı da klorobendi.
OFF ŞU AN İÇ DÜNYAM ÇÖKMÜŞ DURUMDA YA NEDENİ OYMUŞ ( NASIL GEÇECEK BU? GEÇER Mİ YA ? BEMBEYAZ DİŞLERİM VARDI YA AĞLICAM YEMİN EDERİM

malesef aradan yıllar geçti adı aklıma kazınmış bir kaç gün kullanıp bırakmalıydım.

OFF ŞU AN İÇ DÜNYAM ÇÖKMÜŞ DURUMDA YA NEDENİ OYMUŞ ( NASIL GEÇECEK BU? GEÇER Mİ YA ? BEMBEYAZ DİŞLERİM VARDI YA AĞLICAM YEMİN EDERİM

o zaman herhangi bir çözüm bulamadım kimseden de duymayınca..siz bunu özellikle belirtin doktorunuza zaman tazeyse çözüm olabilir.

hala duruyo mu yani ? allah kahretsin yaa. diş taşı temizletsem geçer mi acaba ?

Ben ortodonti tedavisi gördüm teller çıkarılınca iki seans da temizletme işlemi yapıldı.Öncesinde diş taşı da temizlettim hep diş ipi de kullanırım ama bendeki malesef gitmiyo ;( siz benim kadar çok kullanmadıysanız geçebilir.

ne kadar kullandınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…