• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimin arasındaki kahverengi lekeler !!!

Bana da aynısı olmuştu.Verdikleri ağız gargarasının prospektüsünde uyarı varmış meğer hiç dikkat etmemiştim.Adı da klorobendi.
OFF ŞU AN İÇ DÜNYAM ÇÖKMÜŞ DURUMDA YA NEDENİ OYMUŞ :(( NASIL GEÇECEK BU? GEÇER Mİ YA ? BEMBEYAZ DİŞLERİM VARDI YA AĞLICAM YEMİN EDERİM

malesef aradan yıllar geçti adı aklıma kazınmış :( bir kaç gün kullanıp bırakmalıydım.

OFF ŞU AN İÇ DÜNYAM ÇÖKMÜŞ DURUMDA YA NEDENİ OYMUŞ :KK43:( NASIL GEÇECEK BU? GEÇER Mİ YA ? BEMBEYAZ DİŞLERİM VARDI YA AĞLICAM YEMİN EDERİM

o zaman herhangi bir çözüm bulamadım kimseden de duymayınca..siz bunu özellikle belirtin doktorunuza zaman tazeyse çözüm olabilir.

hala duruyo mu yani ? allah kahretsin yaa. diş taşı temizletsem geçer mi acaba ?

Ben ortodonti tedavisi gördüm teller çıkarılınca iki seans da temizletme işlemi yapıldı.Öncesinde diş taşı da temizlettim hep diş ipi de kullanırım ama bendeki malesef gitmiyo ;( siz benim kadar çok kullanmadıysanız geçebilir.

Ben ortodonti tedavisi gördüm teller çıkarılınca iki seans da temizletme işlemi yapıldı.Öncesinde diş taşı da temizlettim hep diş ipi de kullanırım ama bendeki malesef gitmiyo ;( siz benim kadar çok kullanmadıysanız geçebilir.
ne kadar kullandınız ? :(

Back