• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimin arasındaki kahverengi lekeler !!!

Enjolras

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
448
78
28
25
Arkadaşlar ben ekimin başında 20 lik dişlerimi çektirdim. Birden bire diş aralarımda ve ön dişlerimin arkalarında kahverengilikler oluştu. alt ön dişlerimin diplerinde kahverengilikler var. 20 lik diş çekimiyle alakalı mı bilmiyorum. ama bembeyaz dişlerim vardı.

bnunlar geçer mi dişçiye gitsem ? normal devlet hastanesinde bu lekeler temizlenir mi? dişlerimin üzerinde sarılıklar da var. bunlar da temizlenir mi?

20 lik dişinle hiç alakası yok çay ve kahveden dolayı oluşan lekeler onlar

Eğer diş çekimi sonrasında antibiyotik kullandıydanız dişleriniz o sebeple boyanmış olabilir. Yıllar önce başıma gelmişti.

Ya aynı dert bende de var ben de diş eti tedavisi yaptırdım birkaç ay sonra çürük gibi oldu dişlerim çok kötü duruyor bakmıyor gibi.
Ben çay kahve tüketirim ama önceden de tüketirdim ilk defa oldu böyledir şey
Bu arada doktor gargara da leke yapar dedi

onların geçireceğini sanmıyorum. hali hazırda kullanıyorum. doktor geçirebilir mi ki?
doktor zaten diş temizliği/beyazlatma işlemlerini yapıyor.bana dişçi her gidişimde söyledi onları kullanmamı neden bu kadar önyargılısınız ki?sonuçta o suların işlevi bu

Eğer diş çekimi sonrasında antibiyotik kullandıydanız dişleriniz o sebeple boyanmış olabilir. Yıllar önce başıma gelmişti.
evet antibiyotik içtim ama hapı yuttum ve su içtim, dişime değmedi bile ?? geçer mi ki? bak endişelendim şimdi. mantıklı bi şey söyleyen biri çıktı

Herhangi bir ilaç kullandıran ya da bir hastalık geçirdiysen bağışıklık sistemi düşünce olabiliyor tam nasıl bilmiyorum ama benim de dişlerimin dip kısımları kahverengi olmuştu ben leke sandım meğer dipten çürümüş hiç çürüğü yoktu bembeyazdı Bi anda benim de öyle oldu geçirdiğim hastalıktan bağışıklık düşünce oradan çürürmüş. Bütün dişlerimi yaptırmak zorunda kaldım bence en kısa zamanda dişçiye git

Ya aynı dert bende de var ben de diş eti tedavisi yaptırdım birkaç ay sonra çürük gibi oldu dişlerim çok kötü duruyor bakmıyor gibi.
Ben çay kahve tüketirim ama önceden de tüketirdim ilk defa oldu böyledir şey
Bu arada doktor gargara da leke yapar dedi
gargara dediğiniz listerine falan mı?

doktor zaten diş temizliği/beyazlatma işlemlerini yapıyor.bana dişçi her gidişimde söyledi onları kullanmamı neden bu kadar önyargılısınız ki?sonuçta o suların işlevi bu
önyargılı değilim ki. kullanıyorum ve lekeler geçmiyor. o suların işlevi diş lekesini çıkarmak da değil. ağıza ferahlık sağlamak. listerine den bahsediyorum

Herhangi bir ilaç kullandıran ya da bir hastalık geçirdiysen bağışıklık sistemi düşünce olabiliyor tam nasıl bilmiyorum ama benim de dişlerimin dip kısımları kahverengi olmuştu ben leke sandım meğer dipten çürümüş hiç çürüğü yoktu bembeyazdı Bi anda benim de öyle oldu geçirdiğim hastalıktan bağışıklık düşünce oradan çürürmüş. Bütün dişlerimi yaptırmak zorunda kaldım bence en kısa zamanda dişçiye git
dişlerinizi nasıl yaptırdınız ? yaptırmaktan kasıt ne ?
benim bağışıklığım falan düşmedi ki ama :(( sadece diş çekimi

Hepsini kaplatmak zorunda kaldım. Yani şöyle diyim benim rahimde problem varmış bir virüs varmış bu yüzden olmuş ben de çok sonra öğrendim. Diş çekimiyle bir alakası yok. Ama siz en kısa zamanda mutlaka doktora gidin.

gargara dediğiniz listerine falan mı?
Sanırım onlardan bahsetmek istedi hatta ben tedaviye giderken dişlerim birden sarardı bir hafta içinde dedim ki çay veya kahveden mi çok kötü oldu dedim o da diş macunundan dedi çok bilinen bir marka s ile başlayan değiştirdim macunumu bitkisel bir şey aldım geçen macunum bitti o s ile başlayan markayı kullandım dişlerim yine öyle oldu

Sanırım onlardan bahsetmek istedi hatta ben tedaviye giderken dişlerim birden sarardı bir hafta içinde dedim ki çay veya kahveden mi çok kötü oldu dedim o da diş macunundan dedi çok bilinen bir marka s ile başlayan değiştirdim macunumu bitkisel bir şey aldım geçen macunum bitti o s ile başlayan markayı kullandım dişlerim yine öyle oldu
yani o s ile başlayan marka yüzünden mi sararıyor dişerin ? onu kullanmayı bırakınca düzeliyor mu tekrar ?

yani o s ile başlayan marka yüzünden mi sararıyor dişerin ? onu kullanmayı bırakınca düzeliyor mu tekrar ?
Evet o yüzden sarardı doktor da dedi sanki dişine bir şey yapışmış gibi olmuş diye
Ama lekeler neden oldu bilmiyorum ve ön dişlerimde çok kötü görünüyor
Sen de mi o markayı kullanıyorsun ?

Evet o yüzden sarardı doktor da dedi sanki dişine bir şey yapışmış gibi olmuş diye
Ama lekeler neden oldu bilmiyorum ve ön dişlerimde çok kötü görünüyor
Sen de mi o markayı kullanıyorsun ?
Ben kolgeyt kullanıyorum ama xd

Arkadaşlar ben ekimin başında 20 lik dişlerimi çektirdim. Birden bire diş aralarımda ve ön dişlerimin arkalarında kahverengilikler oluştu. alt ön dişlerimin diplerinde kahverengilikler var. 20 lik diş çekimiyle alakalı mı bilmiyorum. ama bembeyaz dişlerim vardı.

bnunlar geçer mi dişçiye gitsem ? normal devlet hastanesinde bu lekeler temizlenir mi? dişlerimin üzerinde sarılıklar da var. bunlar da temizlenir mi?

Bana da aynısı olmuştu.Verdikleri ağız gargarasının prospektüsünde uyarı varmış meğer hiç dikkat etmemiştim.Adı da klorobendi.

Back