Dişlerime lamine yaptırdım ama gülmeyi unutmuşum... yardım!:(

Aa bu dişlerin arkasına dilimi koyunca ağız şeklim bi tık daha düzgün durdu sanki. Çok teşekkür ederim, ayrıca güzel şeyler düşünüp poz vericem bundan sonra :)

Hahah ne oyuncu insanlar var valla anında mükemmel gülüşler sergiliyorlar napalım artık doğal fotolarda güzel çıkayım o da olur yeter ki bembeyaz ve dümdüz dişlerim olsun

Neden çıkardınız teli? çok yamuk değilse ve renkleri düzgünse bence lamineyle uğraşmayın ama eğer gerçekten yaptırmak istiyorsanız çok kısa zamanda ve nerdeyse hiç acı hissetmeden gerçekleşen bi işlem.. tek eksi özelliği biraz pahalı ben 16 dişimi 18bine yaptırdım

Gerçektende çok pahaliymis atanirsam yaptirirm ancak çok tesekkur ederim cevap için güle güle kullanin

Arkadaşlar yeni dişlerimi dün yaptırdım doktor ilk halini ve son halini fotoğraf makinesiyle çekmişti onun bana atmasını bekledigim için buraya yükleyemedim. Bu akşam bana da göndermis. Degişime inanamıcaksinız. Yüklüyorum hemen

Çok güzel olmuş dişleriniz. Ama siz diş yamukluğu görmemiş boşuna kendinizi gülmek için engellemişsiniz.
O gülememenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Tüm dişlerim ön sıra yerine damaktaydı. 3 yıl tel kullandım 19 yaşında çıkardım. İlk gülerek poz vermek nedir bilmezdim ama sonra alıştım. Sizde alışıcaksınız fotoğraflarınız hoşunuza gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…