- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Güle güle kullanın. Şimdi yeni olduğu için alışamamışsınızdır zamanla alışırsınız. Şimdi size fotoğrafta doğal gülüş tüyosu vereyim. Dilinizi üst dişlerinizin arkasına dayayarak tebessüm edin aklınıza da sizi mutlu eden bişey getirin ki gözleriniz ışıldasın. Bi deneyin öğrendiğimden beri benim çok işime yarıyor.
Ortada gulecek birsey yokken fotograf cekmek icin gulerseniz yapmacik olur tabi cunku zaten yapmacik bir gulumsuyorsunuz
Bazilari poz icin bile olsa guzel guler ama ben gulemem mesela.
Fotograflarda sırf gülmüş olmak icin gulumsersem gülüşüm gayet yapmacik ve yüzüme oturmamiş gorunuyor ama gercekten gulerken farkinda olmadan cekilen fotograflarimda gayet guzel ve icten gorunuyor. Ya mimiklerinle rol yapmayi öğren yada gercekten gülmek istediginde gül.
Bende ayni dertteydim tel tedavimin ortasında telleri cikarttim dayanamadim hafif yamuk olmasına rağmen resimlerde günlük hayatta hep guluyorum bende param olursa lamine yaptircam inşallah tavsiyrm ayna karsisinda egzersize devam edin gulmenin yakismadigi insan yok bence bide lamine ortalama ne kadar maliyeti oldu size cevap verirseniz çok mutlu olurum çünkü neet bi fiyat bulamadim
İnşallah dediği gibi 1 senede bitirir benim çok uzun sürdü 4 ay dedi 6 ay sürdüBenim doktorum 1 yıl dedi bana .
İnşallah dediği gibi olur .
Gerçektende çok pahaliymis atanirsam yaptirirm ancak çok tesekkur ederim cevap için güle güle kullaninNeden çıkardınız teli?çok yamuk değilse ve renkleri düzgünse bence lamineyle uğraşmayın ama eğer gerçekten yaptırmak istiyorsanız çok kısa zamanda ve nerdeyse hiç acı hissetmeden gerçekleşen bi işlem.. tek eksi özelliği biraz pahalı ben 16 dişimi 18bine yaptırdım
Goremedim dosyayi benŞükürler olsun rabbime çok mutluyum yorumlarınızı bekliyorum dişlerimle ilgili
Goremedim dosyayi ben
Benim tlf mi problem var acaba
Onceki disler gercekten kotuymus
Guzel bi gulusunuz var aslinda niye begenmiyosunuz ki
Ayrica yeni disler harika :)
Çok güzel olmuş hatta harika olmuş.bol bol gülümseyerek kullanman dileğiyle
Diş macunu reklamindakiler kadar güzel gülüşünüz :)Ayy gerçekten mii çok mutlu ettiniz beni:) Çok sağolun
Diş macunu reklamindakiler kadar güzel gülüşünüz :)
Mükemmel olmuş bayıldım
Güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?