• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim çarpık ve beyazlamıyor

bywpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
92
0
36
Kocaeli
arkadaşlar alt dişlerimi çok önemsemiyorum üst ön dişlerim hafif birbiri üstüne binik çarpışık yani ama çok değil şuanda maddi durumum yok ama 2012nin yazında düğün yapmayı düşünüyoruz ve ben resimlerde böyle çıkmak istemiyorum hem beyazlamıyorlar hemde çarpıklar en kısa tedavi nedir bileniniz varmı bu konuda pskolojimde bozulmuş durumda yüzümden dolayı hem gözaltı morluklarım var hemde dişlerim sorunlu en azından birisi düzgün olsun dimi :18: çok moralim bozuluyor inanın içten tel taktıranlar varsa fiyatıyla beraber tecrübelerini paylaşabilrmi acaba...

Dolgu dışında bir diş tedavisi olmadım ama çoğu arkadasım bu sorununu tel taktırarak çözüyor ve sonuç çok güzel oluyor..Tabi 2012nin yazındaymıs düğünün o zamana kadar düzelir mi bilmiyorum,dediğim gibi bu konularda pek bir bilgim yok ama bir disçiye giderek çözüm yollarını ona sorabilirsin.Ya da buradaki arkadaslardan bu konuyla bilgisi olanlar yardım edeceklerdir ama bilgim olmadıgı için yardım edemiyorum canm..

tşd ederim yinede en doğal yol tel zaten başka yolu yok ama gözükmesini istemiyorum diğer yöntemler zaten çok pahalı:50::50:

Back