İki ayda gözler görülür kapanma oldumu dişlerinin arasında canım?gerçi benim yaşım 33.20 yaşlarındaki gibi hızlı duzelme olmaz.Bu arada teli özel bir doktora mı taktırdınız yoksa fakulte yada devlet hastanesinde mi taktırdınızbenim dişlerim çok daha feciydi. gülemiyordum ve kendime olan özgüvenim azdı.
tel taktırdım 20 yaşındayım 1 senedir de takılı, gizli tel felan da değil.
herkes çok yakıştığını söylüyor rahat rahat güledebiliyorum.. sen de tel taktır :)
tel takıldıktan 2 ay sonraki değişim bile harikaydı
Neden tel taktıramıyorsun canım merak ettimdebenimkiler daha beter telde taktıramıyom malesef
yaşınız 30 olsun hiç farketmez, kuzenim 26 yaşında taktırdı düzelmeler hızlı oluyor fakat ince detayları yüzünden süre uzayabiliyor. ben çıkmayan köpek dişimi beklediğimden tedavim 1 sene kadar daha uzayacak tabi herkesin tedavi biçimi aynı değil.. benim ön iki dişimin ortası ayrık. köpek dişimin 1 tanesi üstte. köpek dişimin yanındaki diş ön dişimin altına doğru kaymış acayip çirkin bişeydi :))) ve 2 ayda yeni tanıştığım kişiler dişinde bişey yok neden taktırdın dediler =)İki ayda gözler görülür kapanma oldumu dişlerinin arasında canım?gerçi benim yaşım 33.20 yaşlarındaki gibi hızlı duzelme olmaz.Bu arada teli özel bir doktora mı taktırdınız yoksa fakulte yada devlet hastanesinde mi taktırdınız
Neden tel taktıramıyorsun canım merak ettimde
benim bildiğim çürük varsa dolgu yapılıp tel takılıyor dişler çürümesin diyegece oksijen maskesi kullanıyorum onun için tel taktıramıyorum bide dr bazı dişleri kesmek zorunda kalabiliriz ağrın yoksa takmayalım dedi tel kullanlara sordum uzun süre takan varış süre 5 yılı buluyomuş ağız yarası falan oluyor deyince vazgetim bide dolgu varsa tel yapılmıyomuş
Benim on iki dişim ayrık birde yanındakilerhafif yamuk yani 4 dişim dışında diğerleri düzgün inci gibi sıralı.tel taktırmadan önce dolgu ve çekim yapılıyor mu?bir de ne kadara mal oldu sana?yaşınız 30 olsun hiç farketmez, kuzenim 26 yaşında taktırdı düzelmeler hızlı oluyor fakat ince detayları yüzünden süre uzayabiliyor. ben çıkmayan köpek dişimi beklediğimden tedavim 1 sene kadar daha uzayacak tabi herkesin tedavi biçimi aynı değil.. benim ön iki dişimin ortası ayrık. köpek dişimin 1 tanesi üstte. köpek dişimin yanındaki diş ön dişimin altına doğru kaymış acayip çirkin bişeydi :))) ve 2 ayda yeni tanıştığım kişiler dişinde bişey yok neden taktırdın dediler =)
arkadaşımın da tel taktıralı 1 sene oluyor, ayrıktı dişleri ve 1 ay sonra çıkaracak..
ben özele taktırdım. devlette yer bulabilseydim devlete yaptrcaktım ama 18den sonra ödeme yapmıyor devlet. oyüzden özele taktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?