- 1 Şubat 2007
- 5.420
- 1.588
- 698
- 39
benim bildiğim çürük varsa dolgu yapılıp tel takılıyor dişler çürümesin diye
dişlerimin eriliğni geçim üst dişlerim havaya kalktı resmen konuşma ozukluğu çeiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bildiğim çürük varsa dolgu yapılıp tel takılıyor dişler çürümesin diye
Nasıl havaya kalktı yamuklaştı mı yani canım?dişlerimin eriliğni geçim üst dişlerim havaya kalktı resmen konuşma ozukluğu çeiyorum
Nasıl havaya kalktı yamuklaştı mı yani canım?
O kadarda çok değil tel ile harika olur aslında.
O kadarda çok değil tel ile harika olur aslında.
Valla bende telden çok lamine kaplama istiyorum ama tek dişe 750 fiyat vermişlerdi bir sene kadar önce çunku telle uiraşmak istemiyorum senelerce.benim bu kadar kotu değil ustte tam ortadaki iki dişimin arası ayrık yanlarından birer tanesi hafif yamuk.ama insan kafaya takıyor yinede.fiyatlarda çok pahalı biraz uygun olsa hemen icabına bakardımnormalde kötü ancak bu kadar resim çekebildim şuan düşünmüyorum belki ilerde
Valla bende telden çok lamine kaplama istiyorum ama tek dişe 750 fiyat vermişlerdi bir sene kadar önce çunku telle uiraşmak istemiyorum senelerce.benim bu kadar kotu değil ustte tam ortadaki iki dişimin arası ayrık yanlarından birer tanesi hafif yamuk.ama insan kafaya takıyor yinede.fiyatlarda çok pahalı biraz uygun olsa hemen icabına bakardım