DİSKO KRALI (her cmtrsi gecesi 00:30)

Life Sux güzeldi. Güldüm baya. :KK70:
Yalnız ben artık Mercan'ı görmek istemiyorum bu programda. Bıkkıntı geldi.
Kimse gelmiyor mu nedir adamın programına, hep aynı konuklar... Sıktı.
İlk kez izlemesem de olur diyorum yani. Dün de Life Sux bittikten sonra kapattım zaten.
Eskisi gibi değil sanki program artık. :nazar:

Ece Erken bayağı bozdu Okan'ı ve Okan artık cevap veremiyormu nedir..

aykırı çocukluktan çıkıp uslu çocukluğa doğru yol alıyor sanırsam..baba olmak bozdu Okan'ımızı..:KK1:

bence ece erken okan kendisini bişi söler de bozar die sürekli onu bastırmaya calıştı.....aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
okan ona söz verdi galiba programda catmıcam diyee kızcagızda pek cekinerek konustu yaa ama ne yapsınlar reytingin gözü kör olsun:KK1:

bu kız gerçek mi :bbo: ohaoldumsmile

hepsi şakaydı desinler lütfen :sinifsinif:

bu son sarki söyleyen kadini diyorsaniz
o kadin starda komedi bir dizide oynuyordu
simdide eglencesine show degil, bilerek yapiyor :
cok güldüm ama süper:roflol:

bu son sarki söyleyen kadini diyorsaniz
o kadin starda komedi bir dizide oynuyordu
simdide eglencesine show degil, bilerek yapiyor :
cok güldüm ama süper:roflol:

diğer esmer kız onu çok ciddiye aldı, kavga edecekler neredeyse benneyaptımki

o kız nihal yalçın.avrupa yakasında ve cümbür cemaat ailede oynuyordu.okandada life sux diye skeç yapıyor.programın yeni gürgen öz'ü.hastasıyım kendisinin.dünkü showu süperdi.o salak kızda tanımayıp atladı.sonrada nihalin dalga geçtiği tiplemelere benzer berbat bir şarkıyla çıktı.

evet nihal yalcini demistim bende
biraz evvel life sux videolarinada baktim
gülmekten yanaklarima agrilar girdi:roflol::roflol::roflol:
süpeeeeer ötesi

nihal yalçın şakaydı dimi görünce şok geçirdim ne buya evrim geçirmiş felan sandım.gerçek olmaması beni mutlu etti valla.

Nahide süperdi dün yaa:KK70:Parkta çekilmiş, türkülü klibine bittim hele :KK70:

Star'da bir dizide oynuyordu, evde kalmış ve libidiosu hayli yüksek Rahime rolünde oynuyordu manyak birşeydi orda :KK70: :KK70:

Avrupa Yakasında da oynamıştı. Süper bir oyuncu.

İyi kafa yaptı o esmer hatunla :KK70: Ayy nasıl ciddiye aldı o esmer kız yaaa :KK70: Okan da köpürttükçe köpürttü :KK70:

Son düzenleme:
ya ne safca atladi o esmer kiz
o kizda ben bebeyken turnikede hostesti,düsündüm bi kiza kimse demedi mi o kiz sarkici degil degil Allahim bide nasi catacak yer aradi.cok güldm kendini nasil dsürdü yerlere..
12 senedir deyip durdu demek hala birsey olmamis

Yaa Nihal Yalçın süperdiii :lepi:

Esmer uyuz kız nasıl da bozulduuu çok güldüm onaaa :roflol: :roflol:

ayyy evet yaa o kısss gercekten nihal yalçındı dimiii su cümbür cemaat ailede oynayan allahım şimdi daha da bi koptummmm demek şakaymışşşş :jeyyar: :roflol: :roflol:

X