disimi cektirmekten cok korkuyorum yardim edin

tornado111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
206
7
318
İstanbul
Arkadaslar bir 20 lik birde kokleri iltahapli azi disim var ve cekilmesi gerekiyr korkudan cektiremiyrm ama cok agriyr ilac iciyrm geciyr ama korkudan gidip cektirmyrm hayatim zehir oldu hic tadim yok yardim edin sqkinlestirici kullansam iyi gelir mi cekirlirken cok agri oluyrmu farkili yontem bilen var mi ne yapmaliyim ne olur yardim edin ALlah rizasi icin cok kotu durumdayim :2:

bence korkma sürekli ağrı çekiceğine git dişini çektir diş eti iyi uyuştuktan sonra çekim sırasında acı ve ağrı hissedilmiyo zaten

Arkadaşım benimde çenem küçük olduğu için 20'lik çeneme gömülü büyümüş ucu bile çıkmadı. Alt ikisini aldırdım üst ikisi kaldı onları da aldıracağım. Özellikle iltihap yaptığında nasıl ağrıdığını çok iyi bilirim. Sana tavsiyem o acıyı çekme. Gecenin 2sinde uyanıp sabaha kadar ağrıdan kendimi ordan oraya vurduğumu bilirim ki canı tatlı biri değilim.

Ameliyat sırasında zaten bir şey hissetmiyorsun, ameliyatta dikiş atılıyor bir hafta ağzını çok fazla açamıyorsun arada ağrıların oluyor ama iltihaplı diş ağrıları gibi değil ve öyle olsa bile bir hafta sonra kesinlikle geçeceğini biliyorsun o yüzden korkma derim. Dikiş aldırırken de hiç bir şey hissetmiyorsun dakikalık bir olay.

Ayrıca iltihap yaptığı zaman benim dışarıdan yanağımda çok şişiyordu yumurta var sanki içinde öyle çok şişiyordu. Bu yüzden sanki ameliyatlıymışım gibi yine ağzımı açamıyordum zaten.

Kusura bakma biraz uzun oldu ama yaşadığım için yardımcı olmak istedim çok zor bilirim. Geçmiş olsun.

Merhabalar,

İlk önce geçmiş olsun.Bukadar tesadüf olur çok önceden buraya kayıtlıydım.şimdide öylesinde bir bakayım dedım sızın yazınız denk geldı.1 Ay önce bizde Diş kliniği açtık Bimiyorum nerde oturyorsunuz fakat yardımcı olmak ısterim eger yakındaysanız.Cumartesı gunu cerrahi çekim oldu Okadar korkulacak bir şey yok Allah göstermesin bu diş kalbede vurur Bizim yerimiz pendikte eğer yardımcı olmamı isterseniz özelden msj atın Tekrar geçmiş olsun.Allah dermansız hastalık vermesin

Hayırlı akşamlar

Tesekkurler ilginize kutahyada oturyrm ama dis korkusu beni her yere goturur geleblrm yirmilik disim gomulu degil tam cikmis durumda hatta kullaniyrm dolgu bile yapildi ancak soguk sudan etkilenyr basima is acacak bir gun ve alt buyuk azilarimdan biride kanal tedaviliydi koklerinde iltahp var cekilmeli mutlaka korkudan yaptiramyrm ama ne onerirsiniz

Could arkadasim ozel msj hakkim yok yazamadim o yuzden buradan yazissak yada baska nasil ulasrim size

cnm ilithap geçerse hemen git çektir de kurtul. ben de senin gibiydim diş çektirmekten acayip korkuyordum ve benim dişimin hali berbattı. doktor iğne yaptı zaten sonra hemen uyuşuyo. sonra doktor ne yaparsa yapsın hiç bişey hissetmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…