Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yemek yerken azı dişimin dış tarafa doğru kenarı kırıldı fazla değil ama agzımda bi boşluk hissediyorum dolgu olarak siyah olanını biliyorum ama gözükmesini istemıorum beyaz dolgu mu yaptıcam ne yapmam gerekiyor.Simdiden tesekkür ederim.
16 Yaşındayım yemek yerken azı dişimin dış tarafa doğru kenarı kırıldı fazla değil ama agzımda bi boşluk hissediyorum dolgu olarak siyah olanını biliyorum ama gözükmesini istemıorum beyaz dolgu mu yaptıcam ne yapmam gerekiyor.Simdiden tesekkür ederim.
dişinizin öcelikle rontgeninin çekilmesi lazım.eğer çok ilerlemiş bir çürük değilse kompozit dolgu yaptırabilirsiniz.eğer pulpasına kadar ilerlemişse kanal tedavisi yapılması lazım öncelikle
dişinizin öcelikle rontgeninin çekilmesi lazım.eğer çok ilerlemiş bir çürük değilse kompozit dolgu yaptırabilirsiniz.eğer pulpasına kadar ilerlemişse kanal tedavisi yapılması lazım öncelikle
Dişimde ve ağzımda hiç çürük diş yok sanırım aşırı hızdan dolayı kırıldı çünkü hiçbirsey yoktu önceden hergün de düzenli fırçalıyordum pilavın icindeki tastan dolayı kırıldı aslında fazla değil ama yinede şartmı?