• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişim Kırıldı Yardım edin :(

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
48
yemek yerken azı dişimin dış tarafa doğru kenarı kırıldı fazla değil ama agzımda bi boşluk hissediyorum dolgu olarak siyah olanını biliyorum ama gözükmesini istemıorum beyaz dolgu mu yaptıcam ne yapmam gerekiyor.Simdiden tesekkür ederim.

Son düzenleme:
16 Yaşındayım yemek yerken azı dişimin dış tarafa doğru kenarı kırıldı fazla değil ama agzımda bi boşluk hissediyorum dolgu olarak siyah olanını biliyorum ama gözükmesini istemıorum beyaz dolgu mu yaptıcam ne yapmam gerekiyor.Simdiden tesekkür ederim.

dişinizin öcelikle rontgeninin çekilmesi lazım.eğer çok ilerlemiş bir çürük değilse kompozit dolgu yaptırabilirsiniz.eğer pulpasına kadar ilerlemişse kanal tedavisi yapılması lazım öncelikle

dişinizin öcelikle rontgeninin çekilmesi lazım.eğer çok ilerlemiş bir çürük değilse kompozit dolgu yaptırabilirsiniz.eğer pulpasına kadar ilerlemişse kanal tedavisi yapılması lazım öncelikle

Dişimde ve ağzımda hiç çürük diş yok sanırım aşırı hızdan dolayı kırıldı çünkü hiçbirsey yoktu önceden hergün de düzenli fırçalıyordum pilavın icindeki tastan dolayı kırıldı aslında fazla değil ama yinede şartmı?

Back