• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişim Ağrıyor:'( Yardım

minis

Duyduğunuz kadar kötü,bildiğiniz kadar iyiyim :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
2.076
662
363
36
İstanbul
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var geçen sene yarım kalan kanal tedavim yüzünden(ihmalim yüzünden) bu pazartesi dişimi kaybedicem sanırım,daha önceden gitmiş olduğum doktor hangi aşamada yarım bıraktığını bilemiyorum pazartesi gel çekelim dedi?Acaba başka bi doktorada göstersem mi?Pazartesiyi beklesem mi?Gitmiş olduğum doktor ayrıca ağrı kesici ve antibiyotik verdi ama maalesef ağrım devam ediyor ve dişim hafiften sallanıyor..
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

tatlım diş kurtarılamıyorsa kaplama yaptırırsın sende
doktorun çok daha iyi bilir tabiki

antibiyotiğinle birlikte Xefo rapid ya da geralgine alırsan ağrı kesici olarak hemen keser.diş ağrılarında çok etkili ikiside.kaplama yani protez için yine dişin öncelikle dolgusunun yapılmış olması gerekir bildiğim kadarıyla.(dişten çok çekmiş biri olarak söylüyorum)

25 mg.bi ağrı kesici verdi o etkili olmadı,protez mi yapılcak diye sorduğumda çekicez daha sonra iyileştikten sonra protez uygulayacağız denildi..Dişimi çektirmek istemiyorum açıkçası bugün başka bi doktorada gözüksem daha mı iyi olur Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Yaapıcak pek birşey kalmadı :1no2: çünkü dişim yarım olarak çıktı sinirden dolayı diğer yarısı çıkmıyor iş çıkışı gidip çektiricem senağlamasenağlama

canım ugrasma istersen dişinle
Allah korusun diş çok onemli bi işleve sahip
direk beyne etki eder....
iş çıkışını beklemeden hemen çık ve dokturuna gorun

az kaldı sabredecem mecbur çok sık izin aldığımdan çıkamıyorum

Dişimin ağrısını çektirip çok şükür kurtuldum fakat şimdide başka bir dertten muzdaribim çekilen yerin orda ya bir parça kaldı yada kemik çıktı ufacıcık ama yanağımı yara yaptı çıkan dişimin arkasındaki dişin altı da aynı şekilde aynı yaradan başından böyle bir olay geçen varsa yardımcı olabilirler mi yada diş hekimi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum

Son düzenleme:
dişin ağrıyorsa tuzlu su ile ara ara gargara yap canım çok iyi gelecek rahatlatacak ya da maydonoz koy bir tutam eğer karanfil falan koyarda daha çok tetikler geçmiş olsun

dişin ağrıyorsa tuzlu su ile ara ara gargara yap canım çok iyi gelecek rahatlatacak ya da maydonoz koy bir tutam eğer karanfil falan koyarda daha çok tetikler geçmiş olsun

Saol canım benim,dişimi ağrımıyor onu geçen hafta çektirdim şimdi çekilen dişin ordan bi kemik çıktı yada parça bilemiyorum yanağıma sürte sürte yara olduu o yaram acıyor tuzlu suyla çok fenalaşıyorum anlık iyi geliyor kesin çözüm değil yani :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Selam kızlar cumartesi günü doktora gittim ağzımdaki yaraların sebebi doktorun yapmış olduğu iğne yerleri iltihaplanmış ve bu yüzden yaralar oluşmuş çok sık tuzlu su ile gargara yap demişti ben sadece iki kez yaptım,bu şekilde gargara yapamıyorsan madem gargara yazdı şimdi kullanıyorum çok şükür iyiyim..

Back