dişim ağrıyor ama doktor birşeyin yok dedi!

felicyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
418
3
doktora gittim,dişim ağrıyo sağ arka taraflar hangisi dedi gösterdim doktor bırkac dişime dokundu hangisi dedi hepsi acıdı dokunduklarınızın dedim,film istedi çektirdim,ama senın birşeyin yok ,olur böyle bazen hormonlardan dedi 8 aydır böyleyim..hala devamediyor sancım

ama anladım ki arka sağ en sondaki 20 lik galiba ağrıyor,bırsey yiyemiyorum ,su çıkıyor sanki dişimden tadı kötü,doktora gitsem gene birşeyın yok der mi acaba..benım gıbı olanınız oldu mu?

Diş etin ağrıyor olabilir mi?

Benim bir ara diş etim ağrımıştı ama ben bilmediğim için diş ağrısı şikayetiyle doktoruma gitmiştim. Bayağı da derin bir ağrıydı.

Benim de doktorum birşey yok demişti ama bence sen emin olmak için başka bir doktora daha git.

bencede başka doktora gidin 8 aydır ağrı var diyorsunuz..20lik dişinizde çıkıyor olabilir..panoramik filmde ortaya çıkar aslında

:44: :KK50: :18: :26: :KK53:
film çektirdiğin halde hiçbişey yok mu dedi ???
e biz ne diyelim
bi başka doktora git bari
yine bişeyin yok derse ısrar et..

ayy kızlar sağolun cevaplar için..evet başka doktora gidecem sağ tarafımla hiç yemek yiyemiyorum dahi, sakız çiğnesem sağ tarafımla tadı değişiyor:KK43: o derece yani..

doktora gittim,dişim ağrıyo sağ arka taraflar hangisi dedi gösterdim doktor bırkac dişime dokundu hangisi dedi hepsi acıdı dokunduklarınızın dedim,film istedi çektirdim,ama senın birşeyin yok ,olur böyle bazen hormonlardan dedi 8 aydır böyleyim..hala devamediyor sancım

ama anladım ki arka sağ en sondaki 20 lik galiba ağrıyor,bırsey yiyemiyorum ,su çıkıyor sanki dişimden tadı kötü,doktora gitsem gene birşeyın yok der mi acaba..benım gıbı olanınız oldu mu?

Dişlerinizi sıkıyor olabilir misiniz?
Dişlerinizi fırçalarken kanama oluyor mu ?
Dişlerinizde henüz röntgende gözükmeyecek derinlikte bir çürük başlamış olabilir. Diş taşlarınız varsa, diş etlerinizde sıkıntılar varsa dişler ve diş etleri arasında diş eti oluğu sıvısı diye bir sıvı var, ağzınıza o sıvı geliyor olabilir. Ağrı nasıl bir ağrı ?

Bende de bu tarz bir problem olmuştu, doktora çürüğüm mü var acaba diye kontrole gittim. Doktor bana son zamanlarda antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordu ki gerçekten kullanıyordum. Bazı antibiyotikler diş etlerinde hassasiyete neden oluyormuş, hatta daha da ilginci; şimdi sen süt falan da içiyorsundur diye güldü ki içiyordum o daha da hassaslaştırıyormuş ve sende çürüğün falan varmış gibi hissediyormuşsun. Bana kendi diş macunu numunelerinden vermişti, 1 ay bunları kullan diye. Gerçekten de 2 haftada sorun ortadan kalktı. Seninde belki böyle birşey olabilir.

problem neymiş? bide bişey sölicem doktorlar morfin vuruyolar ya uyuşuyu sora işleme girişirken afedersiniz öküz gibi bastırıyolar yada aletleri öle kullanıyolar sora agrısı devam ediyo morfin etkisi kaybettiginde :KK52: ne el varmış arkadaş bu doktorlarda tuttuklarını haşat ediyolar :KK34::KK53::KK52:

problem neymiş? bide bişey sölicem doktorlar morfin vuruyolar ya uyuşuyu sora işleme girişirken afedersiniz öküz gibi bastırıyolar yada aletleri öle kullanıyolar sora agrısı devam ediyo morfin etkisi kaybettiginde :KK52: ne el varmış arkadaş bu doktorlarda tuttuklarını haşat ediyolar :KK34::KK53::KK52:

ay çok sağol iyi moral verdin,bu ülkenin senin gibilerine ihtiyacı var,mübalada üstünüze yok... dişimi çektirdim hiçte anlattığınız gibi korkulacak bir durum yoktu,ayrıca doktorum bir taraftan ıslık çaldı şarkı söyledi,acelemiz yok dedi sakin sakin bitti:)))))

Bende de bu tarz bir problem olmuştu, doktora çürüğüm mü var acaba diye kontrole gittim. Doktor bana son zamanlarda antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordu ki gerçekten kullanıyordum. Bazı antibiyotikler diş etlerinde hassasiyete neden oluyormuş, hatta daha da ilginci; şimdi sen süt falan da içiyorsundur diye güldü ki içiyordum o daha da hassaslaştırıyormuş ve sende çürüğün falan varmış gibi hissediyormuşsun. Bana kendi diş macunu numunelerinden vermişti, 1 ay bunları kullan diye. Gerçekten de 2 haftada sorun ortadan kalktı. Seninde belki böyle birşey olabilir.

diş macunun ismi nedir bana özelden msj atarsan sevinirim,20 lik dişim çekildi ama ağrı devam ediyor,başka dişimde ağrıyormuş demek ki,onada bakıcak

Dişlerinizi sıkıyor olabilir misiniz?
Dişlerinizi fırçalarken kanama oluyor mu ?
Dişlerinizde henüz röntgende gözükmeyecek derinlikte bir çürük başlamış olabilir. Diş taşlarınız varsa, diş etlerinizde sıkıntılar varsa dişler ve diş etleri arasında diş eti oluğu sıvısı diye bir sıvı var, ağzınıza o sıvı geliyor olabilir. Ağrı nasıl bir ağrı ?

dişlerimi sıkmıyorum ama ağrıyan dişime dilim hep gidiyor..
fırçalarken asla kanama olmaz
diş taşlarımı temizledi ayrıca ama ağrı hala devam
yemek yerken sızlama oluyor,ağrıyan dişimin eti daha sıcak geliyor dilime,bu arada siz doktor musunuz? :)

ben de 1-2 ay önce gittim 20lik dişimi çektirmeye, 3 tane iğne yaptı, konuşurken ağzım kaymaya başlayınca heh oldun sen dedi,
lak lak yapa yapa çekti bi güzel 3 köklü bana eziyet eden dişimi :)
onun sırasındaki bütün dişlerim diş etim, başım, dişim, kulağım, boğazım komple ağrıyordu, çok şükür ki kurtardı beni bu dertten
uyuşukluk geçtikten sonra biraz ağrım oldu haliyle, ilaç aldım.
zaten o adam olmasa ben naparım bilmiyorum, kurtarıcı ve güvenebildiğim tek diş hekimi.

onu tanımadan önce ise gittiğim biri vardı ki ilk gidişimdi
ama yazlıkta (adada) olduğu için sürekli gidebileceğim bir yer değil.
mecburiyetten gitmiştim bundan 6-7 sene evvel. kıvranır vaziyette olunca ve adada olduğun için..
adam işini öyle ustalıkla yaptı ki, millet yiyemezsin içemezsin diyordu ben 3-4 saat sonra hiiiç sıkıntı duymadan yedim içtim.

iltihap ve diş eti kanaması çok yaşarım ben, diş taşlarım çok olur.
bu tamamen bizde genetikmiş, bir de stresle orantılı olabiliyor benim

Son düzenleme:
ben de 1-2 ay önce gittim 20lik dişimi çektirmeye, 3 tane iğne yaptı, konuşurken ağzım kaymaya başlayınca heh oldun sen dedi,
lak lak yapa yapa çekti bi güzel 3 köklü bana eziyet eden dişimi :)
onun sırasındaki bütün dişlerim diş etim, başım, dişim, kulağım, boğazım komple ağrıyordu, çok şükür ki kurtardı beni bu dertten
uyuşukluk geçtikten sonra biraz ağrım oldu haliyle, ilaç aldım.
zaten o adam olmasa ben naparım bilmiyorum, kurtarıcı ve güvenebildiğim tek diş hekimi.

onu tanımadan önce ise gittiğim biri vardı ki ilk gidişimdi
ama yazlıkta (adada) olduğu için sürekli gidebileceğim bir yer değil.
mecburiyetten gitmiştim bundan 6-7 sene evvel. kıvranır vaziyette olunca ve adada olduğun için..
adam işini öyle ustalıkla yaptı ki, millet yiyemezsin içemezsin diyordu ben 3-4 saat sonra hiiiç sıkıntı duymadan yedim içtim.

iltihap ve diş eti kanaması çok yaşarım ben, diş taşlarım çok olur.
bu tamamen bizde genetikmiş, bir de stresle orantılı olabiliyor benim

geçmiş olsun ne güzel kurtulmuşsun ,banada diğer 20 lik dişinide çekelim dedi,halbu ki ağrısı sızısı yokmuş,ama gereksiz dişmiş,koku yaparmış kolay çürürmüş en iyisi aldırmak dedi,o dişimde kararsızım ! dolgulu olan dişim çok ağrıyor fılmde birşey çıkmadı,dolguyu açıp bakacak

geçmiş olsun ne güzel kurtulmuşsun ,banada diğer 20 lik dişinide çekelim dedi,halbu ki ağrısı sızısı yokmuş,ama gereksiz dişmiş,koku yaparmış kolay çürürmüş en iyisi aldırmak dedi,o dişimde kararsızım ! dolgulu olan dişim çok ağrıyor fılmde birşey çıkmadı,dolguyu açıp bakacak

teşekkür ederim. evet 20lik diş gereksiz olduğu gibi diğer sağlam dişleri dahi yamultup çürütme özelliğine sahip.. bu yaşa kadar alttaki ikisini çektirdim 8 sene arayla. üsttekilerden biri de arada bi garipleşiyor ama bakalım biraz zaman geçsin. sana da çok geçmiş olsun.

X