Dişil enerjimiz nasıl yükseltirim?

losinggame

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
560
609
31
merhaba herkese. 3 yıllık bir ilişkim var ve yaklaşık 1 aydır evliyiz. ben özel sektörde ofis çalışanıyım eşimin ise yeni kurduğu bir işi var. maddi manevi çok zor günler geçirerek evlendik.

sorun şu ki ben kendimi dişi gibi hissedemiyorum yanlış anlamayın cinsel yönelim olarak değil bu fakat erkeğin kadına bişeyler sunduğu onu mutlu ettiği iltifat ettiği bir ilişkimiz yok ve ben bundan mutsuzum. eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ama nasıl desem beni çocuk gibi şirin bişeymişim gibi sever öper. 3 yıllık ilişkimizde 1 kez çok güzel olmuşsun vs dediğini duymadım. kafa yapılarımız birbirine çok uygun ikimiz de birbirimize denk geldiğimize şükrederek evlendik. evlenmemizin sebebi güzellik para pul vs değildi yani. hı ama Allaha şükür güzel bi insanım bun çevrem de söyler yaşımdan küçük gösteriyorum giyimim kuşamım rahattır eşim de böyle giyinmemi sever hatta ama ben kendimi daha dişi hissetmek istiyorum. bir kez iltifat duymak ne bileyim bana önem verdiğini görmek... mesela geçen gün ben il dışına 2 saatlik bir mesafeye gidecektim kendi arabamla iş için. ya sormadı bile kaçta gideceksin napacaksın bişeye ihtiyacın var mı diye. onun kafasında ben herşeyi halledebilirim bişeye ihtiyacım yoktur, olsa da üstesinden gelirim böyle düşünüyor sanırım. ve bana da işlemiş her sorunumu kendim çözmek... evet bundan memnunum ama yine de nezaketen sorulmaz mı? ilgisini bana göstermiyor ve ben bunun enerjimden kaynaklandığını anlamaya başladım. mesela kız kardeşlerine vs böyle değil naptınız bişeye ihtiyacınız var mı diyebiliyor ve bana ilginç gelen de kız kardeşleri de ondan bişeyler talep edebiliyorlar. veb ise talep edecek bişey bulamıyorum. marketten bişey laımsa benim işyerim daha merkezi çıkıp alıyorum mesela. iş hayatım çok rekabetli ve stresli... bunu ilişkime de yansıtıyorum herşeyi kontrol etmek, sorunları çözmek vs... ama bunu istemiyorum artık. ofisteki enerjimi eve taşımamalıyım. zamanında çok büyük konuşup çok ayıpladım heralde erkeği peşinde koşturup sürprizler yaptıran, şımarık kızları... ama şimdi görüyorum ki sevildiğini hissetmek, görmek çok güzel şeylermiş. ben sevildiğimi, daha doğrusu bir dişi olarak sevdiliğimi pek hissetmiyorum.mesela 2 gündür aramız başka bi mevzudan limoni hiç sanmıyorum ki gönlümü almak için bir jest yapacak......ne yapabilirim kızlar? nasıl daha dişi hissedebilirim ve bunu eşime nasıl yansıtırım?

Bazılarımız böyleyiz. Bu değiştirilebilir bir şey değil. Enerjiyle alakalı da değil. Ben de böyle olduğumu düşünüyorum. Kolum kopsa takar devam ederim. Kimse gölge etmesin bana isterim. İhsana luzum yok.

Arada feminen kıyafetler filan alıyorum şık çantalar filan ne bileyim. Atıyorum kenara en basic olanlardan devam ediyorum.

Son 2 yıldır tamamen kabullenmiş durumdayım vallahi kafam daha rahat.

Eklemek istiyorum ki aşkodan gözümü alıp yazmak zor oldu.

ahahaha aşko candır cevabınız için teşekkür ederim pek ilgi çekmedi sanırım konu. aslında bu durum biraz da karşımızdakiyle mi ilgili diye düşünmeden edemiyorum

İşlerinizi kendiniz yapmışsınız o artık alışmış. Bir az prenseslik yapmak lazım eşe. :) Bir az nazlanmak şımarmak lazım mutlaka. Bundan sonra kendiniz yapa bileceğiniz bazı şeyleri de ona yaptırın. Bana zor olur, sen daha iyi anlarsın deyin. Erkekler bir az onlara ihtiyaç duyulmasını severler.

ahahaha aşko candır cevabınız için teşekkür ederim pek ilgi çekmedi sanırım konu. aslında bu durum biraz da karşımızdakiyle mi ilgili diye düşünmeden edemiyorum
Bizle ilgili sadece. Belki biraz evlenmenin vereceği olgunluk olur beklentiniz oluşmuştur. Ama dönemsel. Geçecek bu memnuniyetsizlik.

Anlattiklarinin neredeyse hepsinde kendimi gordum. Sanirim bizlerin eril enerjisi daha baskin. Bi is yapilacaksa kimseye guvenmem, her seyi kendim halletmek isterim. Kimse yorulmasin ama ben yorulabilirim, onlarin yerine de her seyi yaparim. Boyle yapa yapa (annemde tipki boyledir sanirim ondan ogrendim buyuk oranda) eril-disil dengesi bozuluyo. Esimin yapmak istedigi seyleri de bi sure sonra kendim yaparken buluyorum kendimi. Bi kac kere tartismamizda bunu dile getirdi, “ben evin neyiyim bilmiyorum, bana erkek oldugumu hissettirmiyosun. Surekli her seyi sem yapiyorsun. Hic benden bir sey istemiyorsun.” Gibi seyler soyledi. Farkindayim ama bu enerjiyi nasil dengeleyip, yukseltecegimi bilmiyorum. Ama bu enerjiyi degistirmek istiyorum artik. Bi erkek edasinda degilde daha cilveli daha naif daha kadinsi olmak istiyorum bende
Bazilarina bakiyorum yapabilecegi bir sey ama “ay yapamadim sen yapar misin” gibi seylerle isi karsi tarafa atiyorlar hemen, kendilerini yormuyorlar. Bende haydebre pehlivan diyip gucumu son derecesine kadar kullanirim sussana iste tut kendini yapabiliyosanda yok de. Erkekler boyle her seyi kendileri yapan kadinlari, kendilerine ihtiyac duymayacak kadin olarak gordukelri icin cekici bulmuyolarmis. Dunyaninda duzeni bu demek ki bi sekilde yeniden dengelememiz lazim bu disil-eril enerjiyi

Ben bu anlattıklarınn şurada bekleyeyim de bişeyler bende öğrenirim belki.

Cocukluk donemını atlattıktan sonra her ısımı kendım yaptım, kımseye eyvallah etmedım hala daha boyle 12yıllık calısma hayatımda kımsenın bana yardımcı olmasına ızın de vermedım, yapabıldıgım herseyın en ıyısını yaptım, yapamadıgım kalır ben bu kadarım, kendıme yetıyorum dedım. 6yıl evlı kaldım, asla ex kocama bırsey buyurmadım, sımarmadım yada sımaramadım, 6yıl sonra bosandım suan hayatımda benı benden daha fazla dusunen bırı var ustelık ben hala aynı benım tum ıslerımı kendım goruyorum. Kısacası ısteyen yol ıstemeyen bahane buluyor. Bunun dısıl enerjıyle, kadınsılıkla yok efendım piremseslikle, safa yatmakla alakası yokmus, bızzat tanıklık ettımgüçlü kadınları da el ustune tutan adamlar var yanı, bıl

Aynı şeyleri bende yaşıyorum henüz evli değiliz ama tüm koşturmalar bende ,herşey kontrolümde olmalı bilmeliyim yapmalıyım yapılanı da beğenmeme gibi bi huyum var kendim yapsam bile böyle , 1 senedir düğün ertelemelerinden yapılacak işlerden aşırı bunaldım bişey dediğimde sen yaparsın sen halledersin diyo çıkıyo işin içinden bende inat edip yapmayınca o iş öyle kalıyo taa ki aileler devreye girip bu çocukların hareket edip bişey yapcağı yok diyene kadar, halbuki inadına yapmıyorum çoğu şeyi ama sonuçta iş yine bana kalıyo ve kendimi cazibeli hissetmiyorum öyle mıç mıç da olamıyorum cilveli falan yok yani sıfır

Aynı sorunu ben de her ilişkimde yaşadım. Ve şimdiki iliskimin başlarında. Öğrenciydi farklı illerdeydik, hep ben gittim yanına.(ben çalışıyordum) Mezun oldu eşyalarını taşımaya birlikte gittik. Daha sonra maalesef başka bir kızla yazışmalarını gördüm. Ama nasıl cilveli bir kız. Normalde aldatıldım diye kendimi yırtmam gerekirken bende aydınlanma oldu. Bakın bu çocuk beni çok seviyordu ama gerçekten yanımda kendini erkek gibi hissedemiyordu.

Belki hata belki değil, ayrılmadım. Ama ona da dedim hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye. Şimdi o olayın üstünden neredeyse 2 yıl geçti. Ben ona çektirdiğimi düşünürken çocuk ilişkinin bu yeni halinden çok memnun.

Yani bana prenses gibi davranmak da onu mutlu ediyor.

Aynı sizinki gibi bir yere giderken asla arayıp sormayan insan zamanla artık sen bırak ben hallederim demeye , kendi halledemezse de muhakkak yanımda olmaya çalışan birine döndü.

Değişim benim açımdan zor oldu ama böyle ben de huzurluyum.

Bu ilişki biterse dahi bundan sonra cizgim budur açıkçası

YouTube'a Adil Yıldırım dişil enerji yazın ve birkaç videosunu izleyin. Yine benzer videolar ve kitaplar her yerde var artık. Bahsedilen yöntemleri de yavaş yavaş denersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…