merhaba herkese. 3 yıllık bir ilişkim var ve yaklaşık 1 aydır evliyiz. ben özel sektörde ofis çalışanıyım eşimin ise yeni kurduğu bir işi var. maddi manevi çok zor günler geçirerek evlendik.
sorun şu ki ben kendimi dişi gibi hissedemiyorum yanlış anlamayın cinsel yönelim olarak değil bu fakat erkeğin kadına bişeyler sunduğu onu mutlu ettiği iltifat ettiği bir ilişkimiz yok ve ben bundan mutsuzum. eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ama nasıl desem beni çocuk gibi şirin bişeymişim gibi sever öper. 3 yıllık ilişkimizde 1 kez çok güzel olmuşsun vs dediğini duymadım. kafa yapılarımız birbirine çok uygun ikimiz de birbirimize denk geldiğimize şükrederek evlendik. evlenmemizin sebebi güzellik para pul vs değildi yani. hı ama Allaha şükür güzel bi insanım bun çevrem de söyler yaşımdan küçük gösteriyorum giyimim kuşamım rahattır eşim de böyle giyinmemi sever hatta ama ben kendimi daha dişi hissetmek istiyorum. bir kez iltifat duymak ne bileyim bana önem verdiğini görmek... mesela geçen gün ben il dışına 2 saatlik bir mesafeye gidecektim kendi arabamla iş için. ya sormadı bile kaçta gideceksin napacaksın bişeye ihtiyacın var mı diye. onun kafasında ben herşeyi halledebilirim bişeye ihtiyacım yoktur, olsa da üstesinden gelirim böyle düşünüyor sanırım. ve bana da işlemiş her sorunumu kendim çözmek... evet bundan memnunum ama yine de nezaketen sorulmaz mı? ilgisini bana göstermiyor ve ben bunun enerjimden kaynaklandığını anlamaya başladım. mesela kız kardeşlerine vs böyle değil naptınız bişeye ihtiyacınız var mı diyebiliyor ve bana ilginç gelen de kız kardeşleri de ondan bişeyler talep edebiliyorlar. veb ise talep edecek bişey bulamıyorum. marketten bişey laımsa benim işyerim daha merkezi çıkıp alıyorum mesela. iş hayatım çok rekabetli ve stresli... bunu ilişkime de yansıtıyorum herşeyi kontrol etmek, sorunları çözmek vs... ama bunu istemiyorum artık. ofisteki enerjimi eve taşımamalıyım. zamanında çok büyük konuşup çok ayıpladım heralde erkeği peşinde koşturup sürprizler yaptıran, şımarık kızları... ama şimdi görüyorum ki sevildiğini hissetmek, görmek çok güzel şeylermiş. ben sevildiğimi, daha doğrusu bir dişi olarak sevdiliğimi pek hissetmiyorum.mesela 2 gündür aramız başka bi mevzudan limoni hiç sanmıyorum ki gönlümü almak için bir jest yapacak......ne yapabilirim kızlar? nasıl daha dişi hissedebilirim ve bunu eşime nasıl yansıtırım?