- 16 Mayıs 2021
- 143
- 76
- 28
- 30
- Konu Sahibi madamecocos
-
Buna katılıyorum ama gerçekten bazı kadınlar aşırı güzel olmasalar bile bir auraları var bugün bir bayanla yan yana denk geldim saçları kısa beyazla karışık yaşı da 45 üstü falan yok böyle bir aura o beyaz saç nasıl yakışmış o kısa saç müthiş durmuş dedim auraya bak ne kadar havalıbazı kadınların kendine özgü bi auraları var.
O zaman kuaföre gitmeniz lazım iyi gelir tavsiye ederimRegl dönemimde değilim :) bir süredir böyle hissediyorum. Kimseye anlatamıyorum ama çok düşünüyorum kendimi çok sorguluyorum
Bunu cevaplamak çok zor oldu açıkçası.Hayatta "kendiniz için" ,eş ve çocuk değil, yaptığınız istediğiniz ne var?
Bekar olsanız şu an ne isterdiniz?
Bu soruyu cevaplarsanız pilates de ojeler de giyim de geri gelecektir.
Kendinizi çok arkada bırakmışsınız.
Ee ben de öyle olmayı, doğal olarak güzel olmayı isterdim ama napalım yani ben de bir iki kapatıcı ile daha güzel oluyorum hele çikolata yiyeyim ardından pörtleyen sivilce de cabasıNeden bilmiyorum ama güzel olmayı doğuştan makyajsız güzel yaratılmayı çok isterdim. Bence sosyal ortamda da güzel görünen kadın/erkek kişileri daha çok değer görüyor. Özgüvenim düşük değil yok zaten. Kendimi çok değersiz buluyorum ve bunu aşamıyorum
Dişil enerjiyi bilemem ama kayıp enerjiniz orada yatıyor buna eminim.Bunu cevaplamak çok zor oldu açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?