- 14 Aralık 2023
- 281
- 66
- 29
- Konu Sahibi cileklikekvarmi
Kızlar , annem böyle süssüz püssüz erkeksi bi kadındı sanırım babam yüzünden kadın dişi dişi olamadı ailem zaten travmalar dolu.. Zorlu çocukluk geçirdim şiddet vs. Sonra bir evlilik yaptım boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşımda var ama ilişkimiz pek sağlam değil. Genel olarakta depresyona girip çıkıyorum. Ama asıl sormak istediğim ben biraz daha kadın kadın olmak istiyorum. Sanırım evde böyle bir rol modelim olmadığı için eksik kaldım.
Memem düz olduğu için estetik yaptırdım daha yeni. Oje sürmeye başladım ama hala kıyafet saç baş konusunda nasıl desem üşeniyorum takıyorum mandal toka çekiyorum eşofman altıma ama bu rahatlığı da sevsem de iyi hissetmiyor. Şöyle dişi dişi kadın kadın olmak istiyorum. Yolda hep kızlara bakıyorum herkes bakımlı feminen ben böyle napıcam ? Annem gibi olmak istemiyorum dedikçe yaşım 28 bi baktım anneme benziyorum.. Kendime bakmayı nasıl öğrenebilirim
Memem düz olduğu için estetik yaptırdım daha yeni. Oje sürmeye başladım ama hala kıyafet saç baş konusunda nasıl desem üşeniyorum takıyorum mandal toka çekiyorum eşofman altıma ama bu rahatlığı da sevsem de iyi hissetmiyor. Şöyle dişi dişi kadın kadın olmak istiyorum. Yolda hep kızlara bakıyorum herkes bakımlı feminen ben böyle napıcam ? Annem gibi olmak istemiyorum dedikçe yaşım 28 bi baktım anneme benziyorum.. Kendime bakmayı nasıl öğrenebilirim