Dişil Enerji

Hesap ödemek bence kadına da yakışıyor, güç hissettiriyor. Yine de enayi olmayın tabi, birçok erkek de kadın parasını tatlı bulur. Dengeyi sağlarsınız çok zor değil.

Dişil enerji deyince sakın kalabilmek bana göre yavaş yürümek hislerini söyleyebilmek
Koku sürmek .kolye takı takmayı severim.yumusak sakin ses tonuyla konuşmak
Kısacası sakın kalabilmek

Yalan değil hesabı erkek ödemekte ısrar edince daha çok hoşumuza gidiyor ama altta kalma duygusu da kotu hissettiriyor.

Hesap ödemek bence kadına da yakışıyor, güç hissettiriyor. Yine de enayi olmayın tabi, birçok erkek de kadın parasını tatlı bulur. Dengeyi sağlarsınız çok zor değil.
Bence kadın evli olmadığı erkeğin karnını doyurmamali. Erkekler bizim peşimizden koşmalı emek vermeli. Evlendikten sonra öderiz arada hesabı kocamiz çocuklarımızın babası sonuçta iyilikte bulunabiliriz

Hesabı erkek ödemeli

Adam sabah kahvaltısını ısmarlıyorsa kadını da öglen kahveyı ısmarlamalı olması gereken bu erkek ödıcek dıye kural nerde var sacmalık ben rahatsız olurum süreklı oderse asıl o zaman iyi hıssetmem yanlış düşünce bir gun sana kahve mı ısmarladı sende tatlı ısmarlayım de hedıye felan farklı olay o ayrıdır bu ayrıdır tam tersıne senın ıcın düşüncesı bile daha farklı olur yani güzel olur bence sende böyle yap asla öyle dusunme hoşuna gider hemde onun da .
Allah mutlu etsin

Su derdim var kategorisinde her gun bi icerige sasiriyorum
Onceden boyle bi durum olsaydi o zaman ne enerjisi dusecekti acaba ya
İyice sacmalalikla dolu oldu
Ben esime bugunde kahveler benden hadi kahve icmeye gidelim dedigim zaman esimin eril enerjisi mi dusuyor yani
Konulari alakasiz sekilde baglamakta esra ezmeci gibi olmaya basladiniz hayret ya

Bende de öyle oluyor.ama bütün gün gezilmişse arada ben de öderim.2,3 saatlik buluşmaya o ödesin.

Her duydugunuzdan etkilenmeyin.
Bide bu cıktı disil enerjimiz düsüyor hic bisy yapmayalım diyen kadınlar
Ne güzel dünya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…