- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi EU2
HOLOSKOnun 3 gunluk bebesı kupa gördude fenerlıler göremedıler daha yazık nan:roflol:
rüştüde ıyıkı bızde adam yıllardır fenerde kupa yüzü görmemıştı:hooray:
yediden yetmişe
kalplerimiz senle
şampiyon olalım
artık bu sene
beşiktaşım saldır
ölümüne saldır
kupaları kaldır
uçur göklere
buarada burdakı resımlerıde gosterdım cok gulduu dişi kartallarız dıkatlı ol dedımm cıtı cıkmadııı hahahahhahaa
ben eş konusunda şanslıyım çünkü eşimde zatten bjk liydi
o yüzden bjk maçı söz konusu oldumu ikimiz birden coşarızzz
siyahhhhhhhhhhh-beyazzzzzzzzzzzz
en büyük beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşş
:hooray::hooray::hooray::hooray:
olsun canım hayırlı uğurlu olsun..şampiyonluğuda görücez işallah hoşgeldinDİŞİ KARTALLAR..........Selam,sitenin oyun bölümüne konu açtım.SİYAH BEYAZ TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ çekiyoruz.Hepinizi bekliyorummmmmmm.Kupamız hayırlı olsun.Kıskananlar ÇATLASIN....
kabul etmek ne demek baştacısın canım:1hug:hoşgeldin..herzaman gel dişi kartalım:lepi:günaydın dişi kartallarım
bende bir bjk li olarakdan topiğinize geldimm
umarım benide kabul edersinizzz
siyah- beyazzzzzzz
en büyük
beşiktaşşşşşşşşşş
ne güzel:asigim:aman nikahınız olucağı zaman sakın derbiye denk gelmesin bacım:roflol:zengin olsun boşver,yabancıya gitmesinde:icecream:ben zaten beşiktaşlıyım,nişanlım fanatiğidir,bir maç izleyişi var forması,caprisi,terlikleri,kahvesi içinde sihirli kupası,kartal yuvasını zengin etti :)))hiç bir maçını asla kaçırmaz,nişan günü gs-bjk maçı vardı zor zaptetmiştim,şansa düğün günü de gs-bjk maçı var yaa( dün ikimizde o kadar mutluyduk ki fenere kaptırmadık kupayıhihoyyyt
canım her zaman gel çok naziksin saol..bizim tek derdimiz fener zatenben cimbomluyum ama kardeşim beşiktaşlı severim beşiktaşlıları hem akşam için tebrik ediyorum hemde topiciniz hayırlı olsun diyorum neşeniz bol olsun arkadaşalar:hooray::1hug:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyHOLOSKOnun 3 gunluk bebesı kupa gördude fenerlıler göremedıler daha yazık nan:roflol:
rüştüde ıyıkı bızde adam yıllardır fenerde kupa yüzü görmemıştı:hooray:
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyoff makaralara bak ya delisiniz hahahahakaydirigubbakcemile3kupa feneri teğet geçti kızlarrrrrr:roflol:
:teytey::teytey::roflol:amiiinnn:Saruboceq:beşiktaşın şampiyonlukları kadar güzel günleriniz
galatasarayın borçları kadar paranızz
fenerin taraftarı kadar az derdiniz olsunnnnnnn
:hooray::hooray::hooray:
budur yaa helalll dişi kartalım yakaydirigubbakcemile5...yenilsekte yensekte taraftarın senle,üzüntünle sevincinle seninle birlikte laylaylayalayyy:teytey:yıllarca kahrolsak dertten kederden!! Bılsekkı kellemız kopar bedenden!! Askımız harbıden hemde derınden!! Asla vazgecmeyız besıktas senden!!