E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
sanada iyi akşamlar dişi kartalım nasılsın?iyi akşamlar dişi kartallar
sevalcik harikasın canımkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada iyi akşamlar dişi kartalım nasılsın?iyi akşamlar dişi kartallar
ank06 muthıs bı resımm sagolasın bulup getırdıgın ıcn burdakı her ezıkbahcelı fotoları esımı gosterıyorum gıcık oluyoo sıyahhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz varmı otesiiiiiiiiiiiiiiii?????
hehehehehehehehe enişte çıldırıyor herhalde yola devam o zaman sırnaşık şeysırnaşık şey
Seninle ağladık senle güldük biz
Sevdanın uğruna canlar verdik biz
Siyahın zindan olsun Beyaz aydınlık
Herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞ'lılık:lepi:
hepinize günaydınnnn
ötesi olabilirmi bacım ya helal sanaalkisalkisalkisank06 muthıs bı resımm sagolasın bulup getırdıgın ıcn burdakı her ezıkbahcelı fotoları esımı gosterıyorum gıcık oluyoo sıyahhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz varmı otesiiiiiiiiiiiiiiii?????
ne güzel bir günaydın şekli..yeni gördüğüm için iyi akşamlar canım..çok güzel bir selamlama..Seninle ağladık senle güldük biz
Sevdanın uğruna canlar verdik biz
Siyahın zindan olsun Beyaz aydınlık
Herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞ'lılık:lepi:
hepinize günaydınnnn
selam canım yeni gördüm msjını..hepiniz süpersiniz kızlar
ve alayküm selam egem..kızlar resimler çoğalsın o zaman..ben ekliyorum biraz:jeyyar:selam dişi kartallar
muhteşem gözüküyo.orda olucam inşaAllah:1hug:resmi görünce bile coştum inanırmısınızÇok üzgünüm çoook
sorma!!yenilseydi garantiydik...
nursunaz demek geliceksin kutlama olursa ne güzell:asigim:
canım numaralı 60 tl civarındaydı..ben maça gidince ya numaralı yada vipte oluyorum ama hiç para vermedimfiyatları bilmiyorum..şey babam kongre üyeside hihihi....kızlarımla gelcem inşa Allah.beni iyi ağırlayın kız.biraz da korkuyorum,olay molay çıkarmı diye.Allah korusun şehir magandaları felan.hem de çocuklar varken.vip biletler ne civarda olur canımhihoyyyt