Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

Kızlar size fenerin düştüğü hali gösteren bir resim çok üzüldüm ama dermişim :mymeka:

971803fener.jpg

ank06 muthıs bı resımm sagolasın bulup getırdıgın ıcn burdakı her ezıkbahcelı fotoları esımı gosterıyorum gıcık oluyoo sıyahhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz varmı otesiiiiiiiiiiiiiiii?????

ank06 muthıs bı resımm sagolasın bulup getırdıgın ıcn burdakı her ezıkbahcelı fotoları esımı gosterıyorum gıcık oluyoo sıyahhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz varmı otesiiiiiiiiiiiiiiii?????

hehehehehehehehe enişte çıldırıyor herhalde yola devam o zaman sırnaşık şeysırnaşık şey

hehehehehehehehe enişte çıldırıyor herhalde yola devam o zaman sırnaşık şeysırnaşık şey

evde fblı bjklı ayıcıklarımız va rsureklı fblı daayak yıyoo esım cok fena hırs yaptı dııym:)

Seninle ağladık senle güldük biz
Sevdanın uğruna canlar verdik biz
Siyahın zindan olsun Beyaz aydınlık
Herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞ'lılık:lepi:

hepinize günaydınnnn

selam dişi kartallar

ötesi olabilirmi bacım ya helal sanaalkisalkisalkis
Seninle ağladık senle güldük biz
Sevdanın uğruna canlar verdik biz
Siyahın zindan olsun Beyaz aydınlık
Herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞ'lılık:lepi:

hepinize günaydınnnn
ne güzel bir günaydın şekli..yeni gördüğüm için iyi akşamlar canım..çok güzel bir selamlama..

günaydın kartaliçeler
selam canım yeni gördüm msjını..hepiniz süpersiniz kızlar
selam dişi kartallar
ve alayküm selam egem..kızlar resimler çoğalsın o zaman..ben ekliyorum biraz:jeyyar:

resmi görünce bile coştum inanırmısınızÇok üzgünüm çoook
besiktas_arka_planlari_8.jpg

fb istediği kadar atatürk fb li desin hikaye!!önderimiz beşiktaşlıydı kızlar..EN BÜYÜK BEŞİKTAŞLI..başka söze gerek yok herkez akıllı olsun:1closedeyes:
AtaturkveBjk.jpg

sorma!!yenilseydi garantiydik...
nursunaz demek geliceksin kutlama olursa ne güzell:asigim:

sorma!!yenilseydi garantiydik...
nursunaz demek geliceksin kutlama olursa ne güzell:asigim:

kızlarımla gelcem inşa Allah.beni iyi ağırlayın kız.biraz da korkuyorum,olay molay çıkarmı diye.Allah korusun şehir magandaları felan.hem de çocuklar varken.vip biletler ne civarda olur canımhihoyyyt

kızlarımla gelcem inşa Allah.beni iyi ağırlayın kız.biraz da korkuyorum,olay molay çıkarmı diye.Allah korusun şehir magandaları felan.hem de çocuklar varken.vip biletler ne civarda olur canımhihoyyyt
canım numaralı 60 tl civarındaydı..ben maça gidince ya numaralı yada vipte oluyorum ama hiç para vermedim:eek:fiyatları bilmiyorum..şey babam kongre üyeside hihihi....
kızlarrr beşiktaşımız yendi ankaragücünü..:dance:şampiyonluk iddamız tam gaz:nazar:
baş tacısın hayatım ne demek..yok canım korkma bişi olmaz allahın izniyle

ohhhhhhhhh canımıza değsın yaaa ohhh
ts de keske berabere kalsaydı ya son dk adam kırmızı kart grdu bı gol attılar

tek düşüncem gs maçı şu anÇok üzgünüm çoook..uğurböcüğü sen dier maçlarıda takip ediyosun harikasın canım:dance:bizim evde salonda izlenen tek kanal lig tv zatenkaydirigubbakcemile3

etmem mı bcım ts pesımızden kosarak gelıyy:roflol:
amanın gs yensek denızlı havada karada zaten

X