Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

HOLOSKOnun 3 gunluk bebesı kupa gördude fenerlıler göremedıler daha yazık nan:roflol:
rüştüde ıyıkı bızde adam yıllardır fenerde kupa yüzü görmemıştı:hooray:

HOLOSKOnun 3 gunluk bebesı kupa gördude fenerlıler göremedıler daha yazık nan:roflol:

allah iyiliğini versin kız senin he valla öyle oldu :hooray:

yediden yetmişe
kalplerimiz senle
şampiyon olalım
artık bu sene

beşiktaşım saldır
ölümüne saldır
kupaları kaldır
uçur göklere

yediden yetmişe
kalplerimiz senle
şampiyon olalım
artık bu sene

beşiktaşım saldır
ölümüne saldır
kupaları kaldır
uçur göklere

superr kızlar dısarda heryertde fblılerle dalga gecenlerı gordum bnede esımı mat ettım delı olduuuuu hehheheehe sıyahhhhhhhhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzzzzzzzz
varmı ötesiiiiiiiiii

buarada burdakı resımlerıde gosterdım cok gulduu dişi kartallarız dıkatlı ol dedımm cıtı cıkmadııı hahahahhahaa

buarada burdakı resımlerıde gosterdım cok gulduu dişi kartallarız dıkatlı ol dedımm cıtı cıkmadııı hahahahhahaa

ben eş konusunda şanslıyım çünkü eşimde zatten bjk liydi
o yüzden bjk maçı söz konusu oldumu ikimiz birden coşarızzz

siyahhhhhhhhhhh-beyazzzzzzzzzzzz
en büyük beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşş
:hooray::hooray::hooray::hooray:

ben eş konusunda şanslıyım çünkü eşimde zatten bjk liydi
o yüzden bjk maçı söz konusu oldumu ikimiz birden coşarızzz

siyahhhhhhhhhhh-beyazzzzzzzzzzzz
en büyük beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşş
:hooray::hooray::hooray::hooray:

sen bızı gor evde ıkı rakıp:)) buarada dısı kartalıcemler nerdesınız:KK43:

gunaydın

ver çoskuyuu ver çoşkuyualkisalkisalkis
ayy gazetelerde geyık muhabbetlerı yazıyo:roflol:

bana bı masal anlat dede ıcınde turkıye kupası olsun:roflol:

canım nişanlım da sağolsun hemen kupa tşörtlerimizi almış bakalım ne zaman geçecek elimize:asigim:

6493girdap206_DERS-147-Selma.gif

Hayırlı cumalar a.s.

dıdem bende alcam cok var ama olsun bıde ondan olsn
yarın alırım ınş

beşiktaşın şampiyonlukları kadar güzel günleriniz
galatasarayın borçları kadar paranızz
fenerin taraftarı kadar az derdiniz olsunnnnnnn

:hooray::hooray::hooray:

yıllarca kahrolsak dertten kederden!! Bılsekkı kellemız kopar bedenden!! Askımız harbıden hemde derınden!! Asla vazgecmeyız besıktas senden!!

DİŞİ KARTALLAR..........Selam,sitenin oyun bölümüne konu açtım.SİYAH BEYAZ TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ çekiyoruz.Hepinizi bekliyorummmmmmm.Kupamız hayırlı olsun.Kıskananlar ÇATLASIN....
olsun canım hayırlı uğurlu olsun..şampiyonluğuda görücez işallah hoşgeldin
günaydın dişi kartallarım
bende bir bjk li olarakdan topiğinize geldimm
umarım benide kabul edersinizzz

siyah- beyazzzzzzz
en büyük
beşiktaşşşşşşşşşş
kabul etmek ne demek baştacısın canım:1hug:hoşgeldin..herzaman gel dişi kartalım:lepi:
ben zaten beşiktaşlıyım,nişanlım fanatiğidir,bir maç izleyişi var forması,caprisi,terlikleri,kahvesi içinde sihirli kupası,kartal yuvasını zengin etti :)))hiç bir maçını asla kaçırmaz,nişan günü gs-bjk maçı vardı zor zaptetmiştim,şansa düğün günü de gs-bjk maçı var yaa :KK43:( dün ikimizde o kadar mutluyduk ki fenere kaptırmadık kupayıhihoyyyt
ne güzel:asigim:aman nikahınız olucağı zaman sakın derbiye denk gelmesin bacım:roflol:zengin olsun boşver,yabancıya gitmesinde:icecream:
ben cimbomluyum ama kardeşim beşiktaşlı severim beşiktaşlıları hem akşam için tebrik ediyorum hemde topiciniz hayırlı olsun diyorum neşeniz bol olsun arkadaşalar:hooray::1hug:
canım her zaman gel çok naziksin saol..bizim tek derdimiz fener zaten:nazar:bekliyoruz herzaman canımyerimseniben
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kupa feneri teğet geçti kızlarrrrrr:roflol:
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyoff makaralara bak ya delisiniz hahahahakaydirigubbakcemile3
beşiktaşın şampiyonlukları kadar güzel günleriniz
galatasarayın borçları kadar paranızz
fenerin taraftarı kadar az derdiniz olsunnnnnnn

:hooray::hooray::hooray:
:teytey::teytey::roflol:amiiinnn:Saruboceq:

yıllarca kahrolsak dertten kederden!! Bılsekkı kellemız kopar bedenden!! Askımız harbıden hemde derınden!! Asla vazgecmeyız besıktas senden!!
budur yaa helalll dişi kartalım yakaydirigubbakcemile5...yenilsekte yensekte taraftarın senle,üzüntünle sevincinle seninle birlikte laylaylayalayyy:teytey:

iyi akşamlar dişi kartallar

*EN BÜYÜK AŞK BEŞıKTAŞ(K)

*Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı..Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞıKTAŞI..!!

*KARANLIK AYDINLIKTAN DOĞRU YALANDAN KAÇAR GÜNEŞ YALNIZDA OLSA ETRAFINA IŞIK SAÇAR ÜZÜLME 'KARGALAR SÜRÜYLE KARTALLAR YALNIZ UÇAR' AŞK SENSıN BEŞıKTAŞ

*Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz BEŞıKTAŞI...

*farkındaysanız biz kimseye beşiktaşlı olun diye dilenmniyoruz çünkü herkez beşiktaşlı olamaz

*biR GüN heR keS beşiKtaşlı olMasıN..BıraKıN o ayrıcalıK biZde KalsıN...!!!

X