Yaptırdıktan sonra bize de bilgi verir misin? ne kadara yaptırdın?hasasiyet oldu mu?yeni goruntuleri doğal duruyor mu? vb soruları yanıtlayabilir misin cnm.
bnmde 1 ay sonra tellerim cıkıcak ardından bu işlemi düşünüyorum.
Burdan bakabilirsin. Benim hem diş etlerime estetik yapıldı hemde dişlerime lamine..Sana tam ne yapılacak anlamadım ama törpü dersen o kolay çabucak biten bir işlem..
http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-...is-yaprak-porselen-yapan-klinik-ariyorum.html
tabi veririm,perşembe yapılıcak.
Rozelinda dişlerin ne guzel olmuş bol bol gülümse.Ama keşke dişetlerini de gorebilseydik,Cok merak ettim dişeti pembeleştirmesini
Rozelinda aradaki fark super,Keyfini cıkar valla :) Ayrıca tekrar resim eklemişsin cok zarifsin gerçekten teşekkur ederim.
YildizlarVeGece , ben yaptırdım,lazerle diş etlerim 2-2,5 mm kadar kesildi,hiç acı hissetmedim.Gece uyuyamam ağrıdan sandım ama o da olmadı.şimdilik geçici dişlerim takıldı,diş etlerim ve dudağım şiş,ödem var.tamamen iyileşince zirkonyum dişler takılıcak.benim sorunum hem diş etlerimin gülerken çok görünmesiydi hem de dişlerimin arasında boşluk vardı,eski diş hekimim fazla diş koyarak o boşlugu doldurmuş daha yeni ögrendik!eski resimde farkedersiniz aynı dişten tavşan dişlerimin sağ ve solunda 2şer tane var,yeni resimde de o düzelsin diye fazla dişler çıkarılıp asıl dişlerim büyütülerek boşluk da kapandı,o yüzden biraz simetri düzgün degil ama eski haline göre ben razıyım tabi:)resimleri yüklüyorum
arkadaşlar benim üst diş etlerimde baya baya gözüküyor ama ben lazerler dişlerimi büyütemem çünkü zaten boyları uzun bu sefer de kazma gibi olurvestibüloplasti diye bir şey varmış dudağını içten diş etine dikiyorlarmış hem üst dudak daha etli büyük gözüküyor hem de diş etlerin gözükmüyor ve 2-3 dakika sürüyor. internete videosunu bile koymuşlar ama bu işlemi yapan bir yer bulamıyorum internetten bakıyorum ama yok bizim tıp o kadar ilerlemedi mi acaba sadece yurtdışında mı yapılıyor yaa
videoda önce gingivoplasti yani diş büyültülüyor sonra benim bahsettiğim "vestibuloplasti" işlemine geçiliyor
REVERSE VESTIBULOPLASTY SHORT VERSION - YouTube
dipnot: ünlüler bu işlemi görse hemen yaptırırlar heralde 6 ayda bir dudaklara silikon botox yaptırmaktansa bir kere yaptır kurtulama benim dişetlerim çok gözüküyor
Ayyy bu ne yaa?? :S Bu ameliyatı yaptırmayı düşünüyodum, videoyu izledikten sonra kararımı gözden geçirmeye karar verdim. Çok korkunç görünüyo, keşke nasıl yapıldığını hiç bilmeseydim.Oysa hayalimde ne kadar da masum bir ameliyattı bu. :)
Yaptırdım ben bu ameliyatı.Fazla yer olmadıgı için çok az, 2-2,5 mm kadar büyüdü dişlerim sadece.Ama dişetlerim eskisi kadar göze batmıyor sanırım işe yarıyor yani.3 hafta içinde tamamen iileşti
bende yaptırmayı düşünüyorum dişetlerim güldüğümde cok gözüküyo .dişhekimliği fakültesine gittim bilgi almak için önce dişetimin kesilmesını sonra lamine kaplama yapılması gerektiğini söyledi doktor sizce dişhekimliği fakültesinde mi yaptırıyım özelde mi?
bende bu operasyonu geçirmek istiyorum benzer videolar bende izledim... yok mu ülkemizde yani bu uygulama?arkadaşlar benim üst diş etlerimde baya baya gözüküyor ama ben lazerler dişlerimi büyütemem çünkü zaten boyları uzun bu sefer de kazma gibi olurvestibüloplasti diye bir şey varmış dudağını içten diş etine dikiyorlarmış hem üst dudak daha etli büyük gözüküyor hem de diş etlerin gözükmüyor ve 2-3 dakika sürüyor. internete videosunu bile koymuşlar ama bu işlemi yapan bir yer bulamıyorum internetten bakıyorum ama yok bizim tıp o kadar ilerlemedi mi acaba sadece yurtdışında mı yapılıyor yaa
videoda önce gingivoplasti yani diş büyültülüyor sonra benim bahsettiğim "vestibuloplasti" işlemine geçiliyor
dipnot: ünlüler bu işlemi görse hemen yaptırırlar heralde 6 ayda bir dudaklara silikon botox yaptırmaktansa bir kere yaptır kurtulama benim dişetlerim çok gözüküyor
Canım o dikme olayı bu işlemin devamı olmasın ?? Çünkü ilk defa duyuyorum dudağı diş etine dikme olayını mantıklı gelmediarkadaşlar benim üst diş etlerimde baya baya gözüküyor ama ben lazerler dişlerimi büyütemem çünkü zaten boyları uzun bu sefer de kazma gibi olurvestibüloplasti diye bir şey varmış dudağını içten diş etine dikiyorlarmış hem üst dudak daha etli büyük gözüküyor hem de diş etlerin gözükmüyor ve 2-3 dakika sürüyor. internete videosunu bile koymuşlar ama bu işlemi yapan bir yer bulamıyorum internetten bakıyorum ama yok bizim tıp o kadar ilerlemedi mi acaba sadece yurtdışında mı yapılıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?