• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişeti estetiği (Gingivoplasti)

Öncelikle merhaba,
Bende senle aynı sorundan muzdaripim gummy smile( diş etlerin gülerken gözükmesi) ben birkaç doktora gittim tek başına gingivektomi yaparsam dişlerimin eski boyutuna zamanla geldiğini söylediler! Bu doğrumu? Senin uzadı mı? Sadece diş eti kesme (gingivektomi) mi yaptırdın? Uzamasın tekrar diye Lamine filan yaparız dedi vazgeçtim😔

Durumun hakkında bilgi verirsen çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim😀
benim görüştügüm bir doktor, lazerle kesim olursa dişetleri eski formuna geri dönebiliyor ama leşterli mudahele olursa dişetlerinde geri dönüş olmuyor demişti...

vestibüloplasti KONUSUNU iyice araştırdım arkadaşımızın dediği vestibüloplasti ye buradaki doktorlar türkçesi dudak pozisyonlandırma diyorlar dişetinden bir bbölüm kesilip dudak hızalanarak dikiliyor. çene cerrahları ve gülüş tasarımı yapan bazı doktorlar bu operasyonu gerçekleştiriyor sordum. önümüzdeki hafta iki ayrı doktorla bu konu hakkında görüşeceğim :21: umarım maliyetti de çok uçuk bir rakam olmazda protezlerim takılmadan bu işlemi yaptırırım... artık güzel olmak istiyorum yeter bu kadar çirkin çirkin dolaşmak :KK70:heycanlıyım çok :KK25:
Canım yani bu işlem sayesinde gülerken diş etleri görünmesi olayı azaltılıyo öylemi çok güzel bi haber o zaman bu .. Bizide durumdan haberdar et olurmu

Canım yani bu işlem sayesinde gülerken diş etleri görünmesi olayı azaltılıyo öylemi çok güzel bi haber o zaman bu .. Bizide durumdan haberdar et olurmu[/Q

mutlaka bilgi veririm... evet güldüğünde dişetli görünümü ortadan kaldıran bir mudahele... çok merak ediyorum doktorlarla olan görüşmelerimi ve işlemi yaptırma aşamasına gelip sonucuda görmeyi.... :KK25:

Kızlar merhaba, bu konuyla ilgili doktorla görüştüğümde lazerin geri döndüğünü, neşterle cerrahi müdahalenin kalıcı olduğunu söyledi. Dudak konumlandırma yaptıran oldu mu aranızda? Sonraki süreci çok merak ediyorum...:110:

Back