Yaptırdım ben bu ameliyatı.Fazla yer olmadıgı için çok az, 2-2,5 mm kadar büyüdü dişlerim sadece.Ama dişetlerim eskisi kadar göze batmıyor sanırım işe yarıyor yani.3 hafta içinde tamamen iileşti
Herkese merhaba ben de ortodontik tedavi gören biri olarak tedavi sırasında sağ ve sol taraf diş etlerim arasında bir büyüklük sorunu oluştu sol taraf hemen hemen normalken sağ taraftaki dişlerim ve diş etlerim bazı dişlerin çeklimesi ve birbirlerine yaylaştırılması nedeniyle uzadı. Şimdi ben de gingivaoplasti deneilen bu diş eti etetiği operasyonunu geçirmek istiyorum özellikle yaptıran yıldızlarvegece rumuzlu arkadaşımız nerde ve hangi yöntemle(laser yada direk neşterle kesilerek mi?) yaptırdığını da anlatırsan çok sevinirim ayrıca iyileşme sürecinde neler yaşadığını anlatırsan çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.....
Merhaba,
Başka yaptıran var mı?Acılı bir işlem mi,iyileşme sürec,lazer mi,neşter mi bahsederseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
Buyur canım
ben estetik lamina kaplama yaptırdım dişlerime bir incele istersen
Bende yaptırdım canım. Benimde resimlerim var bakabilirsin. Bende sevginingücü ve şüko gibi arkadaşlardan ilham alarak yaptırdım, çok memnun kaldım çok şükür..
Benimde gülerken diş etlerim görünüyordu öncelikle bu işlemden yapıldı (pempe estetik). Önceden ön diş etlerim fazla görünüyordu ve geçirdiğim bir diş eti ameliyatından sonra şekil bozukluğu olmuştu, şimdi gayet güzel oldu.
Anestezi ile yapılıyor, lazerler. Çok acı hissetmedim ama bir süre doğal olarak diş eti hashasiyetin oluyor faakt bu süre çok uzun değil.
merhaba rozelinda pempe estetiğin maliyeti ne kadar oldu onu da yazarmısın
Ne güzel olmuş valla.Benim durum farklı,haftaya diş etlerinin törpülendiği işlemi yaptırıcam,dişlerim de büyütülücek,inşallah iyi olur bakalım.
Sevgili Sİmca12
Bende yaptırdım canım. Benimde resimlerim var bakabilirsin. Bende sevginingücü ve şüko gibi arkadaşlardan ilham alarak yaptırdım, çok memnun kaldım çok şükür..
Benimde gülerken diş etlerim görünüyordu öncelikle bu işlemden yapıldı (pempe estetik). Önceden ön diş etlerim fazla görünüyordu ve geçirdiğim bir diş eti ameliyatından sonra şekil bozukluğu olmuştu, şimdi gayet güzel oldu.
Anestezi ile yapılıyor, lazerler. Çok acı hissetmedim ama bir süre doğal olarak diş eti hashasiyetin oluyor faakt bu süre çok uzun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?