Dişçiye git diyemiyorum

Beraber temizletelim aklımdan geçti evet bunu yapabilirim.
evet yumuşak bir dille , laf arası benim dişimde şu var keşke beraber gitsek hem sen temizlet hem ben şunu yaptırıyımm .. çıkıştada şuraya gideriz filan gibi yapılabilirr :) yoksa sıkıntııı bi an hayal ettim de öpüşürken
sanırım bu dönemde dişçilerde kapalı ve açılma süreleri belli değil ..

Aşkım sigara yüzünden kekeler iyice belli olmuş ya diye üzülerek söylemek yeterli olmaz mı
Bu tarz şeyleri sevgilimize söylemeyeceksek kime söyleyeceğiz. En yakın olduğumuzu onda hissetmeyeceksek neye yarar. Dişimde maydanoz kalmış mı diye restoranda çaktırmadan ona sormayacaksak vs.. o dişinde bir şey var dese kırılacak mısınız?

sirf bu yuzden bekarlikta ayrilmisligim varr hic pisman degiljmmm simdi mis gibi piril piril disleri olan esim varr optukce opesim geliyor valla

Kafein ve nikotin lekesi maaalesef fırcalamayla ilgili bir durum değil. Dişlerine çok çokta iyi baksa diş minesi hir süre sonra aşınma yapıyor ve bu tarz lekelere sebep oluyor. Bünye meselesi tabii kimisinde hiçbir şey yapmaz kimisinin dişleri mahfolur ama bu diş bakımına önem vermediğinden değil tamamen diş yapısıyla alakalı.
Artık dişcide temizletmek dışında elinden pek bir şey gelmez evet görüntü kötü ama bu ağzının pis olduğu anlamına gelmiyor..

Sen nasıl bu adamla! Sevgili oldun ki

Kendinizi araya sokmaya gerek yok. Seni kırmak istemiyorum ama senin iyiliğini düşündüğüm için (sağlık ve sosyal ilişkilerin) söylüyorum. Fırçalamana rağmen sigara ve kahve son dönemlerde dişlerini biraz fazla sarartmış. En iyisi diş hekiminde bir diş temizliği yaptırmak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…