• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişçiye git diyemiyorum

Beraber temizletelim aklımdan geçti evet bunu yapabilirim.
evet yumuşak bir dille , laf arası benim dişimde şu var keşke beraber gitsek hem sen temizlet hem ben şunu yaptırıyımm .. çıkıştada şuraya gideriz filan gibi yapılabilirr :) yoksa sıkıntııı :( bi an hayal ettim de öpüşürken :(
sanırım bu dönemde dişçilerde kapalı ve açılma süreleri belli değil ..

Aşkım sigara yüzünden kekeler iyice belli olmuş ya diye üzülerek söylemek yeterli olmaz mı
Bu tarz şeyleri sevgilimize söylemeyeceksek kime söyleyeceğiz. En yakın olduğumuzu onda hissetmeyeceksek neye yarar. Dişimde maydanoz kalmış mı diye restoranda çaktırmadan ona sormayacaksak vs.. o dişinde bir şey var dese kırılacak mısınız?

sirf bu yuzden bekarlikta ayrilmisligim varr 🤪 hic pisman degiljmmm 😊 simdi mis gibi piril piril disleri olan esim varr optukce opesim geliyor valla 🤭

Fırçalıyorum diyor ama fırçalasa bu durumda cidden olmazdı bu beni çok düşündüren bi olay gerçekten. Of insan kendisine hiç mi bakmaz ama ya aynada gülümseyince o dişler.. Ben insan içine çıkamam o dişlerle gerçekten çok zor
Kafein ve nikotin lekesi maaalesef fırcalamayla ilgili bir durum değil. Dişlerine çok çokta iyi baksa diş minesi hir süre sonra aşınma yapıyor ve bu tarz lekelere sebep oluyor. Bünye meselesi tabii kimisinde hiçbir şey yapmaz kimisinin dişleri mahfolur ama bu diş bakımına önem vermediğinden değil tamamen diş yapısıyla alakalı.
Artık dişcide temizletmek dışında elinden pek bir şey gelmez evet görüntü kötü ama bu ağzının pis olduğu anlamına gelmiyor..

Ayni durumdayız. Diş doktoruna gitmeden düzelecek bir durum degil. Bazen çok iyi bir öpüşme esnasinda birden aklima geliyor. Düşüyorum tamamen. Kac kere konuştum anlattim fayda yok. Iki gun fircalasa sonra unutuyor. Bazen fircalamak istemiyorum diyor. Açıkca sigara kokusunun nefesine sindiğini, onu opmek istemediğimi, uzaklastigimi söyledim. Sigarayi birakmasini rica ettim. Ara ara iciyor simdi. Biraz diş sağlığına dikkat eden biri olsalardı bu kadar kararmazdi. Benimki 25 yasina kadar eline firca almamis, deodorant kullanmamis, yagli yüzle gezmiş biriydi. Her sey aile ile ilgili iste. Yetistirmemisler. Deodorant konusunu çözdük. Cildini de hallettik gibi. Ama diş icin doktor bize de sart.
Sen nasıl bu adamla! Sevgili oldun ki

Kendinizi araya sokmaya gerek yok. Seni kırmak istemiyorum ama senin iyiliğini düşündüğüm için (sağlık ve sosyal ilişkilerin) söylüyorum. Fırçalamana rağmen sigara ve kahve son dönemlerde dişlerini biraz fazla sarartmış. En iyisi diş hekiminde bir diş temizliği yaptırmak galiba.

Back