• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarıda aktivite

Dün de anneme şey dedi. Zaten ders çalışmaya başlayacağım daha da çıkmam... Hani tek sorun oymuş gibi.

Vardır illaki, severim de öyle yeni yerler görmeyi. Bi araştırayım çok teşekkürler 🙏🏿

Ki bu aralar o kadar yoğunum ki ayıptır söylemesi en son bilgisayarı kapının önündeki kirli sepetine koyup tuvalete girdim 😅 Başka vakit bulamadım çünkü inanın, abartı değil asla. Anlaşılmıyor ama yol derdi olmayınca rahatım sanılıyor.

Üniversitede giriş dersini almıştım çok severim İspanyolcayı, bence de aşırı zor bir dil değil okunuşu vs Türkçeye yakın geliyor bana, fonetik olarak yakın mı bilmem 😅 Yağlı boya da olabilir numaralarla boyama tuvali almıştım eğlendiriyordu :)

Gitar kursuna gittim daha önce :)
Evde çalışmanın kötü yanı bu cidden. Ben de çekiyorum aynılarını
Oturuyorsun ya evdesin ya.. yani sanki her isi yapabilirsin gibi goruyolar ama adi ustunde is yani.. ben molamda yemek bile yuyemiyordum nerdeyse cunku hazirlamam gerekiyordu halbuki
Ofise gittgmde hazir alip yiyorsun.. evde kafa hep mesgul.. isin zor

Bence sporu elemeyin illa yorucu olmasina gerek yok yoga vs bakin. Ben yogaya basladigimda 45 kiloydum 48 kilo oldum o derece rahat. 😂😂😂😂
Ya evde denedim onu da hiç oturayım kafamı boşaltayım ruhumu dinleyeyimlik biri değilim. Beceremedim 😂 Tamamen yanlış anlamış bile olabilirim yoganın amacını

Anne nasıl?
Dışarı çıkabilir mi?
Yürüyerek bir çay bahçesine ya da araç ile deniz kıyısına gidebilir mi?

Sorularımdan rahatsız olduysan cevap vermek zorunda değilsin arkadaşım.

Anne nasıl?
Dışarı çıkabilir mi?
Yürüyerek bir çay bahçesine ya da araç ile deniz kıyısına gidebilir mi?

Sorularımdan rahatsız olduysan cevap vermek zorunda değilsin arkadaşım.
Yok neden rahatsız olayım :)

Deniz kenarımız yok Ankaradayız, kendisi İstanbul'dayken gezer ama o ada senin bu boğaz benim şu orman onun 😅 Burada biraz yorucu oluyor onun için, hava da kuru olduğu için rahatsız oluyor birazcık. Ama bugün bi çıkarayım çay çorba içelim bari değişiklik olur 😍

Yok neden rahatsız olayım :)

Deniz kenarımız yok Ankaradayız, kendisi İstanbul'dayken gezer ama o ada senin bu boğaz benim şu orman onun 😅 Burada biraz yorucu oluyor onun için, hava da kuru olduğu için rahatsız oluyor birazcık. Ama bugün bi çıkarayım çay çorba içelim bari değişiklik olur 😍
Ooo maşallah maşallah anneye.

Bizimki asla tek gezmez, beni isterdi illa ki. Pazara, markete bile.

Yani ben öyle yapmıştım.
Tüm aktivitelerimiz bu şekildeydi.
Kocam bazen bize katıldı bazen katılmadı.
Ankara da güzel.
Göl var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum?

Ooo maşallah maşallah anneye.

Bizimki asla tek gezmez, beni isterdi illa ki. Pazara, markete bile.

Yani ben öyle yapmıştım.
Tüm aktivitelerimiz bu şekildeydi.
Kocam bazen bize katıldı bazen katılmadı.
Ankara da güzel.
Göl var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bizimki de beni istemez. Aç olunca falan geriliyorum, gelmem ben senle bi yere diyor 🤭

Göl var evet ben de gitmedim hiç. Çok iyi fikir gidebiliriz hiç göl görmedik ikimiz de galiba :))

Bizimki de beni istemez. Aç olunca falan geriliyorum, gelmem ben senle bi yere diyor 🤭

Göl var evet ben de gitmedim hiç. Çok iyi fikir gidebiliriz hiç göl görmedik ikimiz de galiba :))
Aman aman sağ olsun var olsun da seni gezerken istemesin. Nasıl canı isterse öyle yapsın.

Mutlu göl gezmeleri olsun inşallah canım.

Oryantel dans kursu yazan var mı diye baktım yazmışlar. Bence çokkk güzel ya hem spor yapmış sayılırsın hem eğlenceli oynamaktan güzel ne var😃 sonra bide diğer danslara bakarsın yani dil kursu vs sorumluluk yükler ama dans beyin boşaltır. Yürüşte arkadaş edinmek zor. Spor istemiyosunuz. Valla niyetinizde bunu hissederse iyi olur der misiniz bilmem ama dansta eşinizde merak eder biraz içi gıcıklanır bi😃

Oryantel dans kursu yazan var mı diye baktım yazmışlar. Bence çokkk güzel ya hem spor yapmış sayılırsın hem eğlenceli oynamaktan güzel ne var😃 sonra bide diğer danslara bakarsın yani dil kursu vs sorumluluk yükler ama dans beyin boşaltır. Yürüşte arkadaş edinmek zor. Spor istemiyosunuz. Valla niyetinizde bunu hissederse iyi olur der misiniz bilmem ama dansta eşinizde merak eder biraz içi gıcıklanır bi😃
Ay yok ya, hiç iç gıcıklayamam uğraşamam öyle şeylerle 😂 dans severim cidden bi bakayım var mı

3 senedir falan evden çalışıyorum ben de. karışan eden yok, kafam rahat oluyor ama sahiden aşırı sıkıldığımı farkettim. ofis uzak olmasa haftanın iki günü ofise giderdim ama eve aşırı uzak maalesef. insanları pek seven biri değilim ama buna rağmen ofise gidip gelmeyi özlüyorum çünkü bi "dışarı" rutini oluyor insanın. her sabah ve her akşam işten dönerken, hafta sonu geldiğinde "oh yarın evdeyim, iş miş yok" demeyi özlediğimi farkediyorum. eskiden evde olmanın bir anlamı vardı, evden çalışmaya başladığımdan beri zaten hep evde olduğumdan hiçbir anlamı yok. o yüzden insan iki katı bunalıyor. hafta sonu bile çalıştığına göre kendi işini mi yapıyorsun? eğer kendi işin değilse bu iş çok fazla bence, iş değiştirmeyi düşünmez misin? normalde 1 gün hafta tatili şart çünkü.

bir de eşin neyin dersini çalışıp duruyor? koca adamın okulu hala bitmedi mi yoksa akademisyen falan mı?

valla sen çok iyi sabrediyorsun bu adama, benden söylemesi, adam gece ikilere kadar dışarıda fink atacak, ben dışarıda yemek yiyelim dediğimde ders çalışıcam deyip beni geçiştirecek? "ben seni koca diye yanımda gezdirmem" der yıkarım o evi o adamın başına.

Ben önceki konunuza da bu minvalde bir yorum yapmıştım,eşim dışardaysa kimseyle buluşmasam çocuklarımla aktivite planlarım diye bu sebeple bence kesinlikle kendinize bir alan yaratin,evde oturup beklemeyin. Ha tabi ki gece 2de eve dönmeyin ama spor olur,yoga olur akşam saatlerinde nerede ne var araştırin,haftada 2-3 gün gidin. Hem kafanız dağılır,eşinize bu kadar takılmazsınız,hem arkadaş edinirsiniz hemde eşiniz evde olmamanız durumunda bu kadar gezecek mi yoksa ne oluyor yaa diyip evde mi oturacak onu denemiş olursunuz.

Hanımlar selam. Bir diğer sorumdan sonra fark ettim ki benim sürekli evde olmam eşimin "orange nasılsa evde" rahatlığına yol açmış. O yüzden dışarıda bazı aktiviteler yapmam gerektiğini düşünüyorum.

Home office çalışıyorum 9-6 mesaim var. Hafta sonu da çalışıyorum pazar günleri, pazar daha bölük çalışıyorum sabah 9-1 ve akşam 7-12 şeklinde. Sabahları 6 gibi uyandığım için genelde mesai sonrası halsiz oluyorum, yemek vs derken zaten iyice halsizlik basıyor. Genelde cumadan temizlik (çok da temizlik yapan biri değilim de en azından bi süpürge açıp dağınıklığı toparlamak, çamaşırları yerleştirmek gibi) yapıyorum ki cumartesi izin günümde dinleneyim dizi izleyeyim kitap okuyayım. Bu tür şeylerden zevk alıyorum.

Sizce dışarıda ne yapabilirim? Kursa vs başlasam beni yorar mı iyice acaba (İspanyolca kursu vardı aklımda uzun süredir zaten) spor yapmayı seven biri değilim ona hiç girmeyeyim.

Var mı bi öneriniz? Hem bi arkadaş edineyim hem tüm günümü evde geçirmeyeyim
Dışarı çıkmak beni çok yoruyor. Her hafta eşimle "hadi dışarı çıkalım" deyip, gün sonunda kendimizi evde mayışmış bir vaziyette buluyoruz. 🤭

Hanımlar selam. Bir diğer sorumdan sonra fark ettim ki benim sürekli evde olmam eşimin "orange nasılsa evde" rahatlığına yol açmış. O yüzden dışarıda bazı aktiviteler yapmam gerektiğini düşünüyorum.

Home office çalışıyorum 9-6 mesaim var. Hafta sonu da çalışıyorum pazar günleri, pazar daha bölük çalışıyorum sabah 9-1 ve akşam 7-12 şeklinde. Sabahları 6 gibi uyandığım için genelde mesai sonrası halsiz oluyorum, yemek vs derken zaten iyice halsizlik basıyor. Genelde cumadan temizlik (çok da temizlik yapan biri değilim de en azından bi süpürge açıp dağınıklığı toparlamak, çamaşırları yerleştirmek gibi) yapıyorum ki cumartesi izin günümde dinleneyim dizi izleyeyim kitap okuyayım. Bu tür şeylerden zevk alıyorum.

Sizce dışarıda ne yapabilirim? Kursa vs başlasam beni yorar mı iyice acaba (İspanyolca kursu vardı aklımda uzun süredir zaten) spor yapmayı seven biri değilim ona hiç girmeyeyim.

Var mı bi öneriniz? Hem bi arkadaş edineyim hem tüm günümü evde geçirmeyeyim
Spor sevmem demissiniz ama ilginizi ceken varsa bedeninize yatırım olur, maddi olarak zorlamazsa reformer ya da yoga bakın derim .

3 senedir falan evden çalışıyorum ben de. karışan eden yok, kafam rahat oluyor ama sahiden aşırı sıkıldığımı farkettim. ofis uzak olmasa haftanın iki günü ofise giderdim ama eve aşırı uzak maalesef. insanları pek seven biri değilim ama buna rağmen ofise gidip gelmeyi özlüyorum çünkü bi "dışarı" rutini oluyor insanın. her sabah ve her akşam işten dönerken, hafta sonu geldiğinde "oh yarın evdeyim, iş miş yok" demeyi özlediğimi farkediyorum. eskiden evde olmanın bir anlamı vardı, evden çalışmaya başladığımdan beri zaten hep evde olduğumdan hiçbir anlamı yok. o yüzden insan iki katı bunalıyor. hafta sonu bile çalıştığına göre kendi işini mi yapıyorsun? eğer kendi işin değilse bu iş çok fazla bence, iş değiştirmeyi düşünmez misin? normalde 1 gün hafta tatili şart çünkü.

bir de eşin neyin dersini çalışıp duruyor? koca adamın okulu hala bitmedi mi yoksa akademisyen falan mı?

valla sen çok iyi sabrediyorsun bu adama, benden söylemesi, adam gece ikilere kadar dışarıda fink atacak, ben dışarıda yemek yiyelim dediğimde ders çalışıcam deyip beni geçiştirecek? "ben seni koca diye yanımda gezdirmem" der yıkarım o evi o adamın başına.
Bizdeki ofis de farklı ilde 😥 Artıları çok fazla ama eksileri de maalesef çok.

Eşim memur normalde, çalıştığı işten bunaldı sınava girdi tekrar DGS ile geçiş yaptı, onu okuyor.

Valla böyle değil, tam böyle döver de sever de diyen kadınlar gibi duruyor ama :)) İnsan gibi arada çıkardı düzgün bi saatte gelirdi eve. Anlamadım bu ara derdi ne.

Bizdeki ofis de farklı ilde 😥 Artıları çok fazla ama eksileri de maalesef çok.

Eşim memur normalde, çalıştığı işten bunaldı sınava girdi tekrar DGS ile geçiş yaptı, onu okuyor.

Valla böyle değil, tam böyle döver de sever de diyen kadınlar gibi duruyor ama :)) İnsan gibi arada çıkardı düzgün bi saatte gelirdi eve. Anlamadım bu ara derdi ne.
böyle devam etmesine izin verme bak benden söylemesi. düzeltsin kendini, adam olsun. evli olduğunun bilincine varsın. daha fazla böyle çıkıp geç gelmeye devam ederse bu iş masumluktan çıkar benim gözümde. iyi dayanıyorsun.

Misilleme yapmak değil amacım ya, öyle anlaşıldıysa üzüldüm. Çıkıp gezip gece 2'de dönmeyeceğim onun gibi nasılsa. :)) Benim amacım sürekli evde olmanın hem beni rahatsız etmeye başlaması hem de karşı tarafta bi rahatlık oluşturması. Yoksa sorun bu şekilde çözülmeyecek o ayrı.

Ankara'da ne deniz var ne yürüyüş yolu (yakınımda) ama bi bakayım o tarz bir rutin çıkar mı benden de.
arabanız varsa mogan falan yürüyüş için güzel oluyor eşe de nereye gittiğinizi söylemezsiniz azıcık gizem belki kendine çeki düzen vermesini sağlar

böyle devam etmesine izin verme bak benden söylemesi. düzeltsin kendini, adam olsun. evli olduğunun bilincine varsın. daha fazla böyle çıkıp geç gelmeye devam ederse bu iş masumluktan çıkar benim gözümde. iyi dayanıyorsun.
Evet evet çok haklısınız. Valla midem almıyor zaten hala yaptığı hareketi, böyle şirinlik falan yapıyor sabah ama cıks. Adamlık asıl yapması gereken şirinlil değil çünkü.

Back