Anket dışarda başınıza gelen ilginç kazalar,olaylar...

başınıza gelen ilginç olaylar....

• ben genelde kazalarla çok karşılaştım..

OY: 0 0,0%
  • hiç başıma gelmedi..

• yaşadığım bir hikayem var..

• diğer neden....

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
dışarda başınıza gelen ilginç olaylar kazalar varmı? mesela bugün az daha eşim bir adamın ağzını burnunu kırıcaktı zor ayırdım..beraber işe gidiyorduk adam arabasını kaldırıma çekmiş park etmiş içindeymiş meğer bende yanından geçiyorum kocamla adam bi andan kapıyı açtı zort diye 2 mlim kala durdum yoksa direk kafama çarpıcaktı:78:..eşim dedi insan biraz dikkat eder dedi adam demesinmi? siz önünüze bakın..zor ayırdım tartışmadan..etraftan 2 3 kişi geldi yürü dedim gidelim..salakmıdır nedir insan bir özür diler ben nerden bileyim ne zaman kapıyı açacağını senin..aynadan bak bir arkadan gelen varmı? diye..adamda sinirliydi sanırım.. insanda nezaket olur bayanım ben çünkü ..ama naparsın odun her daim odun.....peki sizin böyle kazalarınız olaylarınız var mı? yolda dışarda başınıza gelen..._?​

konuyu okuyunca aklıma ilk gelen yaşadığım olayı anlatıyım
1 yıl kadar önce lazer randevuma yetişmek için otobüsten inip hızlıcaa ışıklardan geçtim
önümde ki teyzeye hafifçe çarptım değdim hatta
pardon dedim bir anda parladı hakaretler etmeye başladı
ne duruma düştüğümü tahmin edersiniz
bende dayanamadım cevap verdim
gelen geçen bana tip tip bakıyor kadın olay arıyormuş yani
hala aklıma geldikçe sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…