- 14 Haziran 2023
- 586
- 1.065
Benimde bayadır bekliyorlar zorlu bir işlemmiydi peki? Kökünüzdede iltihap varmıydo? Bende çene cerrahına randevum ona gidicemBenim dişimde apse vardı beklediler geçmesini uzunca süre geçmedi drenaj yöntemi ile çekim yapıldı bir sorunda olmadı. Ağız ve çene cerrahisi bölümünde olmuştu devlette.
Dişte kolay işlem yoktur bence. Alt taraftaydi dislerim ikiside çekildi ama acımadı ceneme uygulanan baskıyı hissettim sadece gelen iltihabı da tükürdüm orada. İltihap kökteydi bende de çekim sonucu dikiş atıldı.Benimde bayadır bekliyorlar zorlu bir işlemmiydi peki? Kökünüzdede iltihap varmıydo? Bende çene cerrahına randevum ona gidicem
Evet aynısını söylediler banada kökteki iltigap kurumaz diyorlar kaç doktor gezdiysem hep aynı söylediler zor oldumu çekim? Uyuşmamaslık falan oldumu?Benimde kanal yapılan dişimin kökünde iltihap olmuştu.Doktor antibiyotik bile kullandırmadan çekti direkt.Çünkü kökteki iltihap antibiyotikle kurumaz dedi.Kana karışma ihtimali de yokmuş sormuştum tabi ama benim dişimdeki iltihap için demişti onu.Çekim sonrası kullanmıştım antibiyotik sadece.Sizinde çekerker büyük ihtimal
Uyuşmamazlıı olmadı ama azı dişim olduğu için kökleri kuvvetlydi doktorda kırmadan çekmek için epey uğraştı biraz zorlandı çekerken.Uyuşukluk geçince ağrı oluyor bikaç gün bide çok dikkat etmek gerekiyorEvet aynısını söylediler banada kökteki iltigap kurumaz diyorlar kaç doktor gezdiysem hep aynı söylediler zor oldumu çekim? Uyuşmamaslık falan oldumu?
İnşallah benimde uyuşur sonrası içinde artkk dikkat edicemUyuşmamazlıı olmadı ama azı dişim olduğu için kökleri kuvvetlydi doktorda kırmadan çekmek için epey uğraştı biraz zorlandı çekerken.Uyuşukluk geçince ağrı oluyor bikaç gün bide çok dikkat etmek gerekiyor
Uyuşur bence ona göre iğne yapıyolar çünkü.İnşallah benimde uyuşur sonrası içinde artkk dikkat edicem
Dişim bugün çekildi hemen uyuştu ve 5 dkda bitti. Sizinle konuştuktan sonra içim rahatlamıştı zaten gayet rahat gittim ve hiç korktuğum gibi olmadı. Cerrah hemen çekti dibindeki iltihabıda temizledi ve tüm işlem 5 dk sürdü bitti dediğinde çok şaşırdımUyuşmamazlıı olmadı ama azı dişim olduğu için kökleri kuvvetlydi doktorda kırmadan çekmek için epey uğraştı biraz zorlandı çekerken.Uyuşukluk geçince ağrı oluyor bikaç gün bide çok dikkat etmek gerekiyor
Oh iyi bari kurtulmuşsunuz.Doktor demiştir illa ki ama çekim boşluğuna dikkat edin birkaç gün mikrop vs kapmasın ordaki kan pıhtısı zamanla geçecek ve iyileşecek çok geçmiş olsunDişim bugün çekildi hemen uyuştu ve 5 dkda bitti. Sizinle konuştuktan sonra içim rahatlamıştı zaten gayet rahat gittim ve hiç korktuğum gibi olmadı. Cerrah hemen çekti dibindeki iltihabıda temizledi ve tüm işlem 5 dk sürdü bitti dediğinde çok şaşırdım