Diş

Benim dişimde apse vardı beklediler geçmesini uzunca süre geçmedi drenaj yöntemi ile çekim yapıldı bir sorunda olmadı. Ağız ve çene cerrahisi bölümünde olmuştu devlette.

Benim dişimde apse vardı beklediler geçmesini uzunca süre geçmedi drenaj yöntemi ile çekim yapıldı bir sorunda olmadı. Ağız ve çene cerrahisi bölümünde olmuştu devlette.
Benimde bayadır bekliyorlar zorlu bir işlemmiydi peki? Kökünüzdede iltihap varmıydo? Bende çene cerrahına randevum ona gidicem

Benimde bayadır bekliyorlar zorlu bir işlemmiydi peki? Kökünüzdede iltihap varmıydo? Bende çene cerrahına randevum ona gidicem
Dişte kolay işlem yoktur bence. Alt taraftaydi dislerim ikiside çekildi ama acımadı ceneme uygulanan baskıyı hissettim sadece gelen iltihabı da tükürdüm orada. İltihap kökteydi bende de çekim sonucu dikiş atıldı.

Benimde kanal yapılan dişimin kökünde iltihap olmuştu.Doktor antibiyotik bile kullandırmadan çekti direkt.Çünkü kökteki iltihap antibiyotikle kurumaz dedi.Kana karışma ihtimali de yokmuş sormuştum tabi ama benim dişimdeki iltihap için demişti onu.Çekim sonrası kullanmıştım antibiyotik sadece.Sizinde çekerker büyük ihtimal

iltihaplı dişinizi çekmezler benimde boyle 3 kutu antibiyotige ragmen gecmeyen bir iltihap durumum oldu dislerimde iltihap tam kurumadan hic bir işlem yapmadilar

Evet aynısını söylediler banada kökteki iltigap kurumaz diyorlar kaç doktor gezdiysem hep aynı söylediler zor oldumu çekim? Uyuşmamaslık falan oldumu?

Büyük ihtimalle kanal tedavisi yapabilmek için antibiyotik verdiler, eğer iltihap geçmezse antibiyotiğe devam ettirirler.. İltihap bittikten sonra kanal tedavisi uygularlar.
Diş kurtarılacak durumda olmazsa son çare çekim yapar, köprü işlemi veya implant uygularlar.

Evet aynısını söylediler banada kökteki iltigap kurumaz diyorlar kaç doktor gezdiysem hep aynı söylediler zor oldumu çekim? Uyuşmamaslık falan oldumu?
Uyuşmamazlıı olmadı ama azı dişim olduğu için kökleri kuvvetlydi doktorda kırmadan çekmek için epey uğraştı biraz zorlandı çekerken.Uyuşukluk geçince ağrı oluyor bikaç gün bide çok dikkat etmek gerekiyor

İnşallah benimde uyuşur sonrası içinde artkk dikkat edicem

Dişim bugün çekildi hemen uyuştu ve 5 dkda bitti. Sizinle konuştuktan sonra içim rahatlamıştı zaten gayet rahat gittim ve hiç korktuğum gibi olmadı. Cerrah hemen çekti dibindeki iltihabıda temizledi ve tüm işlem 5 dk sürdü bitti dediğinde çok şaşırdım

Oh iyi bari kurtulmuşsunuz.Doktor demiştir illa ki ama çekim boşluğuna dikkat edin birkaç gün mikrop vs kapmasın ordaki kan pıhtısı zamanla geçecek ve iyileşecek çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…