Çocuk Hastalıkları Diş ve ateş! Ama hangi diş?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dilo89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
59
1
86
35
Hollanda
Benim tocunumun :) altta iki dişi çıktı ama sıra üsttekilerde değil miydi? Onlarda hiç tepki yok ama altta çıkan iki dişin sağ ve sol yanında kabarmalar oldu. Bugün de şuanda 38,7 ye çıkan ateşi de panik yapmama sebep oldu... Öncelikle ateş için fitil koydum şimdilik sonuç yok. Başka ne tavsiye edersiniz? Ve bu dişlerinin çıkma sırası normal midir? Anormal ise ne yapmalıyız?

çıkma sırası bebekten bebeğe değişebilir,endişelenme.benimki çoğunlukla huzursuz oluyor,calpol ya da ibufen şurup veriyorum geçiyor.ateş için fitil iyidir sanırım...

Yalnız fitil verdim sonra ölçtüm düşmedi. 60mg. 2 aylıkken almıştık. Acaba yetersiz mi kalıyor anlamadım. Çıkma sırasının değişebileceğine sevindim şimdi. Anormallik yoktur inşallah. Salı gününe doktordan randevu almayı düşünüyordum. Huysuzlandı bebişim. Çığlık atmayı adet edindi. Bir de kızıyor gibi hırlıyor velet. Özetle huysuzluk belirtileri çoğaldı yani. Bazen uykudan da ağlayarak uyanıyor.

huzursuzluk,çığlık,ağlayarak uyanma...hepsi dişle ilgili,doktorunuzu aradınız mı ateşinin düşmediğini söylemek için?1 yaşından itibaren bütün fitil sanırım,öncesinde ortadan ikiye bölüyorduk hep...

benim oğlumda hafta sonunu ateşli geçirdi.ama 37.5 geçmedk biz.azı dişi bizimkisi (en azılısından :)) az da salya yaptı tabi eli habire ağzında bişi ısırırken ağlıyo yavrum ( doktorumuz ateş düşürücü ağrı kesici bi şurup söledi onu verdim.bu sabah itibariyle ateşi yok.sanırım atlattık.darısı başınıza.

ahhh canım şuan bende aynı durumdayım oğlum 18aylık. bütün dişlerini çıkardı sanıyordum.ama ufacık bir köpek dişi mahvetdi yavrumu.şuan babasıyla dokdorda inş diştir ve hemen geçer.dişin çıkma sırası belli olmuyor kafana takma.allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…