merhaba joey izmirde durum felaket bende ithalat ihracat okudum ve 1 yıl iş aradım 2004 mezunuyum sonuç kocaman bir sıfırdı iş bulamayınca ne iş olsa yaparım modunda bir işe girdim hala çalışıyorum bizi bu hale düşürenler utansın istediğin kadar oku öğren tecrüben olsun torpilin yoksa işte yok malesef
inan torpilin olsa bile sömürüyorlar. izmirdekiler alışmış adam sömürmeye, işine gelirse çalış diyor resmen. böyle firmaların tez zamanda batmalarını diliyorum.
lanet olsun kapitalist sistem Çok üzgünüm çoook
malesef canım izmir burası gümrük müşavirliğinde bile iş bulamadım bazı çalışanlarda resmen mahvoldular ilerisi için çalışmak zorundaydılar ne maaş düzgündü ne ssk vardı biz el mahkum diye çalıştıça bizi sömüren çok olur malesef
Bende 1 yıl kadar yaptım ithalat-ihracat sorumluluğunu ancak çok zor bir meslek herşeyden önce dikkatsizliğe yer yok asla.Ben fazla mesailerden şikayetçi olarak çıktım işimden çünkü gerçekten yükleme günleri işkenceye dönüşmüştü benim için.Şimdi iş arıyorum açıkcası ama bu ithalat-ihracat mesaileri çok korkuttu gözümü valla dış ticaret ilanlarını görür görmez uzaklaşıyorum.Merak ediyorum acaba sizlerde fazla mesai yapıyormusunuz sık sık yoksa benim çalıştığım firma beni mi sömürdü?
sen lojistik firmasında mı çalışıyordun, gümrük firmasında mı yoksa ihracat ypan bir firmada mı? lojistik ve gümrükte mesailer olabiliyor. ben ihracat yapan bir firmadayım, mesaimiz yok bizim. sadece cumaya denk gelen yüklemeler olursa ve sorun çıkarsa telefon trafiğim yoğun oluyor o kadar.
Ben ihracat yapan bir firmadaydım ancak firmanın ürettiği makinelerin hacimleri çok büyük olduğu için ve ithalat-ihrct departmanında tek olduğum için yükleme bitene kadar ayrılamıyordum..haliyle gece 3 te çıktığımı bile bilirim
Kızlar slm, bende çalıştığım bankda dış işlemlere bakıyorum bizim sizinki kadar kapsamlı değil işlerimiz ağarlıklı olarak akreditif işlemleri ile uğraşıyoruz, transferler, havaleler felan.. ihracat alışlar, özel faturalar vs. Deri firmaları çok fazla burda zaten müşterilerimizin %80 deri sektöründe çalışıyor..
bende ihracat firmasında çalışıyorum ihracatla ilgili firma ararken karşılatım umarım güzel paylaşımlar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?