hayır bitanem kendi meslegim değilSenin adına çok sevindim kendi mesleğinmi bilmiyorum ama benim bu iş yapanlara hayran olduğum birisin. Ama profilinde doktor yazıyor
ne güzel :)2 gün sonra 25 olacağım.
Nerede yaşıyorsun
mrb kıslar benımde meslegım dıs tıcaret..kıs gurbaaa benn sana rastlıodum hep buralarda...yaaa valla bılgı alsıverısı yapalım ıı olurrrr bende bu ıste yenıyım cunkuu bı senedrr faln yanııı
dış ticaret uzmanları nerdesınız yahuuuuuuuuuuu??????????
arkadslar benım bır sorum olacak sızlere...............dış tıcarette ıthalat sorumlusu,yada ıthalat elemanı olan bırısı ne kdr maaş alır??????????çok merak edıyorum..........sen dıe sormayın...cnku ben babamn yanındyaım hakettıgımı almıyorum (bence)
arkadaşlar ben de bu sektörde çalışmayı çok istiyorum... ingilizcem çok iyi 6ay da amerika da kaldım ama şuan adana'dayım, okuduğum bölüm işletme ve bilgisayar müh. derslerini kapsayan bi bölümdü daha çok bilişimci oluyor bizden mezun olanlar ama ben o işi yapmak istemiyorum.. :1no2: nasıl iş arayabilirim bi fikriniz var mı? bi de hangi kriterlere dikkat ediliyor? bilgilendirirseniz çok sevinirim opuyorumnanaktan
kaç yıllık deneyimi var bir de 3000 brüt mü net mi canım?ben de dış ticaret uzmanıyııımm.yeni bitti okulum ama ben özel sektörde calısmak istemıyorum.memur olucam inş.:sm_cool:
bu arada maaşlarını sormuşsunuz.benım bir arkadasım var ing cook iyi ve istanbulda 3000lira alıyordu.
tek yabancı dille artık zor. önceden oluyormuş ama yeni başlayan biri için biraz zor. dış ticaret yöneticiliği kurslarına gidebilir, 2.bir yabancı dil öğrenebilirsin.arkadaşlar ben de bu sektörde çalışmayı çok istiyorum... ingilizcem çok iyi 6ay da amerika da kaldım ama şuan adana'dayım, okuduğum bölüm işletme ve bilgisayar müh. derslerini kapsayan bi bölümdü daha çok bilişimci oluyor bizden mezun olanlar ama ben o işi yapmak istemiyorum.. :1no2: nasıl iş arayabilirim bi fikriniz var mı? bi de hangi kriterlere dikkat ediliyor? bilgilendirirseniz çok sevinirim opuyorumnanaktan
ben de dış ticaret uzmanıyım. İstanbul da ya da başka illerde durum nedir bilmiyorum ama İzmir'de içler acısı. Her yer aile şirketi, tepende işten anlamayan ama herşeyi çok bildiğini sanan yöneticiler, senin işine de karışıyorlar, çalışıyorsun çabalıyorsun 3 kuruş para veriyorlar.
geçenlerde adını hepinizin çok iyi bildiği mobilya sektöründen bir firmaya gittim iş görüşmesine. Ve dedim ki "evet bu İzmir'den iş çıkmaz". Adına aldanıp gittik, o da adam sömürücü çıktı.
Bu konuda çoook ama çok dertliyim. Şu sıralar yeni ve değişik bir ürün bulup brokerlık faaliyetinde bulunmayı düşünüyorum ama arıyorum tarıyorum bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?