Diş Teline Gerek Olmadan Düzgün Dişlere Sahip Olmak Hayal Değil!!!

Dişlerinizi görmeden, ağız içi muayenenenizi yapmadan söylenecek herşey havada kalacaktır. Ancak genel olarak klasik tel tedavisi ile düzeltilebilen bütün bozukluklar bu tedavi ile de düzeltilebilmektedir. Tedavi süresi 6 ay ile 2 yıl arasında değişmektedir. Çene yapınız, kemik yapınız, dişlerdeki durum vs etkilemektedir. Tedavi olup olmayacağınız, tedavinin ne kadar süreceği muayene ve ilk öçlünün alınmasından sonra belli olmaktadır. Fiyat bilgisi için özel mesaj atıyorum.

ben de aynı konudan muzdaribim alt çenem biraz önde olduğu için dişlerim düzgün kapanmıyor aralık kalıyor. ortodontiste de gitmedim yaşım da 30 sizce bu tedavi yöntemi etkili olur mu? bir de ben kocaelideyim burda da uygulayan var mıdır? bir de fiyat aralığını ben de sorucam çok soru sordum kusura bakmayın :)

Bu tedavide yaş sınırı yok. 60 yaşında bile tedavi gören hastalar var. Fiyatlar aynı il içinde semtten semte göre bile değişebiliyor.
Kocaeli sınırlarında uygulayan 2 doktor varmış :

DR. DENIZ BOZKURT

Alemdar cad. Soydan Işhanı Kat:3 No:100
TR - Kocaeli
Tel: 0532 452 52 45

Dr. ÖNDER TENUR

ÖZEL ÜLKER AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
HACIHALİL MAH.CUMHURİYET MEYDANI
ÇOŞKUNLAR İŞMERKEZİ KAT:2
KOCAELİ
TR - Kocaeli
Tel: 0555 276 74 91

Bana da fiyat bilgisi ve istanbulda yapan yerlerin bilgisini verebilir misiniz ? Ve 2 hafta da bir gitmek şart mı ? Ayda 1 gidilse olmaz mı ? Ben şehir dışında okuyorum soru olabilir :S

Bana da fiyat bilgisi ve istanbulda yapan yerlerin bilgisini verebilir misiniz ? Ve 2 hafta da bir gitmek şart mı ? Ayda 1 gidilse olmaz mı ? Ben şehir dışında okuyorum soru olabilir :S

Bu sistemde her hafta yeni bir plak takılıyor. 3er haftalık seriler halinde devam eden bir tedavi. Normalde her serinin başında kontrol amaçlı randevularda fayda görüyoruz. Ancak bu mümkün olmadığı zaman hasta da tedavisindeki aksama riski sorumluluğunu kabul ederse 2 ay 3 ay 6 ay gibi aralıklarla da randevu verilebiliyor.
Diğer bilgiler için size özel mesaj atıyorum.

Özel mesajiniz ve ilginiz alakaniz icin cok teşekkürler. Lamineden olumlu sonuç alamazsam bu yönteme basvuracagim. Tesekkurler tekrar. İyi günler.

Özel mesajiniz ve ilginiz alakaniz icin cok teşekkürler. Lamineden olumlu sonuç alamazsam bu yönteme basvuracagim. Tesekkurler tekrar. İyi günler.

Lamina yaptırdığınızda dişiniz üzerinde az bir miktar bile olsa aşındırma yapılacak ve eski haline dönmeyecek bunu biliyorsunuz değil mi.. Laminadan olumlu sonuç alamadığınızda onun çözümü çoğunlukla lamina yapılan dişin zirkon kaplaması olmaktadır.
Geçmiş olsun.

tuba hanım bu yöntem ne zamandır uygulanıyor tedavisi biten hastalara ait görüntüleri koyabilirmisiniz.bide ücret konusunda bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin

tuba hanım bu yöntem ne zamandır uygulanıyor tedavisi biten hastalara ait görüntüleri koyabilirmisiniz.bide ücret konusunda bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin
Fiyat bilgisi özel mesaj şeklinde yolladım.

Yurt dışında uzun yıllardır mevcut bu sistem.Türkiye'de de son bir kaç senedir başarı ile uygulanmakta.

Resmi sitesinden örnek vermem daha doğru olur.Yoksa reklam cezası alabilirim.
eCligner Türkiye - Örnek vakalar

Bu da nasıl çalıştığını gösteren video
eCligner Türkiye - Etki şekli videosu

Peki dişlerini sıkan kişiler için herhangi bir risk var mı?
plakaların kırılması gibi?
Bana da bir ortalama fiyat gonderebilir misiniz?

Son düzenleme:

tuba hanım ortalama fiyat bilgisini paylaşırsanız çok sevinirim. teşekkürler.

bence laminadan önce bu yönyemi ya da teli denemelisin dediği gibi laminada dişin yüzeyinden gidiyor ve bir süre sonra o dişler kaplamalık hale gidiyor ben de zirkonyum kaplama var bu yöndemlerden haberim olsaydı asla yaptırmazdım kendi dişini korumalısım

slm tuba hanım benim önde altı dişim zirkonyum kaplama fakat kapanış sorunum var üst cene önde cok değil ama belki bu yöntemle düzelir sorum şu kaplama dişleri olan birine bu uygulanabilir mi ve fiyat artı kütahya eskişhir illerinde bu uygulamayı yapan dr var mı versa edreslerini yazrsanız özelden coook sevinirim

tedaviniz bitti mi? sonuclar nasıl

ecligner kullandınız sanırım. Sonuc aldınız mı pekı? Suan nasıl dıslerınz

ben hem alt hem üst düşünmüştüm ama toplam 13000 tl dendi
dişlerimde çok eğrilik felan yok vazgeçtim o yüzden o kadar parayı veremem :2:

tuba hanım ,sizce bana verilen fiyat nasıl ?
tek çenen 6200 tl iki çene 13400 tl dendi
adanadayım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…