Ben de tedavi görmüştüm. Teller çıkalı 8 sene oldu. Hala var ben de alıştım. Muhakkak taktırın o kadar tedavi görmüşsünüz, boşa gitmesin.Diş teli taktıranlar varmı aranızda ben iki yıl tel tedavisi gördüm doktorm dişlerimin arkasına tel taktı ömür boyu duracak demişti. Tedavi biteli bir yıl oldu yanlız tel sert birşey yerken kırıldı ve çıktı. Dişlerim bozulur mu gidip teli tekrar mı taktırmak gerekiyor. Taktirmasam sorun olur mu ?
Ben de diş teli taktırmıştim fakat o zamanlar sizin bahsettiğiniz arkaya takılan telden takilmiyirdu, aparat geçiriliyordu dişlere..onları da düzenli takmayınca dişlerimde biraz bozulma oldu ilk şekline dönmese de..keşke o dediğiniz tel olsaymis kırılsa bile gider taktırirdim yineDiş teli taktıranlar varmı aranızda ben iki yıl tel tedavisi gördüm doktorm dişlerimin arkasına tel taktı ömür boyu duracak demişti. Tedavi biteli bir yıl oldu yanlız tel sert birşey yerken kırıldı ve çıktı. Dişlerim bozulur mu gidip teli tekrar mı taktırmak gerekiyor. Taktirmasam sorun olur mu ?
O dediğiniz retainer, bende 10 senedir var, yapışkan dişten ayrılınca hemen diş yerinden oynuyor ve diğer dişlerde etkileniyor,sonradan yapıştırınca bile siller eskisi gibi olmuyor malesef.Diş teli taktıranlar varmı aranızda ben iki yıl tel tedavisi gördüm doktorm dişlerimin arkasına tel taktı ömür boyu duracak demişti. Tedavi biteli bir yıl oldu yanlız tel sert birşey yerken kırıldı ve çıktı. Dişlerim bozulur mu gidip teli tekrar mı taktırmak gerekiyor. Taktirmasam sorun olur mu ?
2009 yılından beri duruyor arkaya takılan telim benimde. Üst dişlerime plak vermişti düzenli takmadığım için maalesef biraz bozulma oldu vakit kaybetmeden taktırın yine bence.Diş teli taktıranlar varmı aranızda ben iki yıl tel tedavisi gördüm doktorm dişlerimin arkasına tel taktı ömür boyu duracak demişti. Tedavi biteli bir yıl oldu yanlız tel sert birşey yerken kırıldı ve çıktı. Dişlerim bozulur mu gidip teli tekrar mı taktırmak gerekiyor. Taktirmasam sorun olur mu ?
Hemen gitmelisinizDiş teli taktıranlar varmı aranızda ben iki yıl tel tedavisi gördüm doktorm dişlerimin arkasına tel taktı ömür boyu duracak demişti. Tedavi biteli bir yıl oldu yanlız tel sert birşey yerken kırıldı ve çıktı. Dişlerim bozulur mu gidip teli tekrar mı taktırmak gerekiyor. Taktirmasam sorun olur mu ?
evet bozulur benim hiç kırılmadı doktorum çok sağlam yaptı sanırım hala ilk günkü gibi ama kırılırsa bozulabilceğini hemen aramamı söylemişti :)Diş teli taktıranlar varmı aranızda ben iki yıl tel tedavisi gördüm doktorm dişlerimin arkasına tel taktı ömür boyu duracak demişti. Tedavi biteli bir yıl oldu yanlız tel sert birşey yerken kırıldı ve çıktı. Dişlerim bozulur mu gidip teli tekrar mı taktırmak gerekiyor. Taktirmasam sorun olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?