- 20 Ekim 2021
- 58
- 39
- 3
- 30
Aaa sizin doktorunuz tamamen para için yapmışmaalesef o kadar acı okadar emek o kadar para boşuna gitti, bana damak tak bile demedi (tel çıkarıldıktan sonra) dişler eski haline geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa sizin doktorunuz tamamen para için yapmışmaalesef o kadar acı okadar emek o kadar para boşuna gitti, bana damak tak bile demedi (tel çıkarıldıktan sonra) dişler eski haline geldi.
Şu tak çıkar dış tellerinden bahsetmiyorsunuz değil mi ?Hayır 1.si 3,5 yıl 2. Sinde ise sadece ön iki dişim bozuktu ve 10 ay taktım ama 3. Aydan sonra düzelmişti zaten .fakat 1 dişim biraz kısa ve küçük o sanki yamulmuş gibi hissediyorum sürekli
Hayır hayır normal görünen ayda bir muayeneyle sıkılan diş teliŞu tak çıkar dış tellerinden bahsetmiyorsunuz değil mi ?
Aynaya bakınca herkesin görebileceği bir bozukluk değil sanırım sadece siz öyle hissediyorsunuz
Galiba bu olayın biraz da genetikle alakası var2019 da tedavim bitti kalıcı tel taktı doktorum hala ilk günkü gibi şuan. Benim üst dislerde sorun oldugu icin sadece üste takmıştı doktorum. Kalıcı tel olmasaydı simdiye kadar coktan yamulmuştu dişlerim.
Kanal tedaviai olmuş 800 lira:)Acayip derecede saçma bir fiyatlandırma
Saçma fiyatlandırma cidden .Bir çok diş hastanesi açıyorlar fakat sıra alınmıyor .Kanal tedaviai olmuş 800 lira:)