Ablacım ben 21 yaşındayım , ismim Ahsen , mesajını görünce ben cevap yazayım dedim. Ceren yok herhalde forumda.
Sağ köpek dişim arkasında bir dişim çıkmıştı, zamanla diğer dişlerimi sağa sola doğru iterek diş yapımı bozmuş. Sebebin o diş olduğunu sonradan öğrendim. Üst çene de de yamukluk vardı.
Gülmek çok zor oluyor gerçekten, eskiler varsa neyse, yeni birileri var ise ortamda, gülmemek için çok gayret göstermek gerekiyor.
Fiyatlara baktım 6000-8000 civarı ve peşin isteniyor genelde. Umudum kalmadı, nasıl vereyim o kadar parayı bir çırpıda, zaten öğrenciyim. Ailemi çok sarsmış olurdum.
Forumlara, diş teli kullanan insanların yorumları için girdiğimde, ceren in gittiği yeri ve fiyatın uygun olduğunu gördüm ancak taksit mantığını anlayamadım.
Çekinerek gittim muayeneye, Alpdent Emre Bey çok iyi davrandı, geçmiş düzelen hastaların başlama ve bitme resimlerini gösterdi, aynı benim dişlere benziyordu. Başkasının bitiş fotolarını görünce çok şaşırdım. Telle bu kadarına pes dedim. :)
Neyse 4000 tl fiyat verdi, 20 ay sürede her ay 200 tl ödeyebilirsiniz. Dedi, Başladık tedaviye o diş çekildi. Yukarıda diş çekmeye gerek yokmuş.
2 ay oldu başlayalı tedaviye çekilen dişten kalan boşluk doluyor. Diğer dişlerinde hizaya geldiğini hissediyorum.
Mutlu ve umutluyum .
Sorunuza gelince 60 yaşında bir teyzeye burda yanımda tel takıldı. Yaş sorun olmuyor. Taksitlendirmeyi zaten kendimden örnek vermiştim.
Ankara da yerleri var diye duymuştum. Ama soramadım.