- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 30
-
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Cene ve dislerin yamulmasi tedavin sebebiyle oylemi birde kabul etmiyorlar saka gibi...coktan sikayt etmistim ...onceki resimlerin vardir mutlaka al resimleri git cozum bulsunlar
Kuzum.yasal haklarini bir arastir detayli bilmiyorum ama yardimci olurlar burada diye umuyorum bu konudaYok çözüm falan bulmuyorlar. Tekrar dişleri düzelteceklermis ama kesin bir ton para isterler. Ve eskisi gibi yamulmayacaginin garantisi de yokBaska doktora gideceğim mecbur
Tedaviniz bitikten sonra pekiştirme tedavisi uygulanmadı mı? Plak yapılır bir süre de o takılır çünkü dişler geri dönmeye meyillidir, hatta bazı durumlarda dişlerin arkasından geçen bir bant dişlere yapıştırılır ve hayat boyu kalır vs. Hekiminiz değişince tedaviniz de sekteye uğramış diye düşünüyorum, bir hastanenin içindeki ortodonti bölümüne değil de ortodontist muayenehanesine gidin, tel tedavileri uzun sürer hekim değişikliği yaşamamanız için muayenehanesi olan yeri stabil bir hekimle devam edin.
Plak sonrası hafif geri dönüşler olabiliyor Muhtemelen retainer uygulanmalıydı ama yapılmamış, dişlerin arkasından geçen kalıcı bant.Plak kullandım
Plak sonrası hafif geri dönüşler olabiliyor Muhtemelen retainer uygulanmalıydı ama yapılmamış, dişlerin arkasından geçen kalıcı bant.
Eğer genetik yamulma sorunu varsa tel çare olmaz. Çıkarınca yine yamulur. Benim ailemde genetik olarak bu hastalık var mesela. Ağı bakımına aşırı dikkat etmek gerekiyor hatta o a rağmen yamulma olabiliyor o yüzden diş doktoru bana tel takmıyor boşuna masraf çünkü genetik diyor. Allah'tan yamulma yok şu an.
Başka doktorlara da gidin kesin sonuç için
senin 2. üyeliğin mi? bu konunda ve diğer estetik hakkında açtığın konulardaki yazıların + konumun Ankara olması başka bir üyenin tamamen aynısı, "asimetri" kelimesine kadar aynıve evet diş teli taktırdıktan sonra eskiye dönmesi çok da şaşılacak bir şey değil başına gelen çok var.
evet yasak çünküHerkes aynı şeyi söylüyor hayır 2.üyeliğim değil. Hadi farzedelim ki 2.üyeliğim. Bu sizi ilgilendirir mi?
evet yasak çünküMune 'yi baya ilgilendirir :)
Bu üye gerçekten her şeye maydanoz oluyor canım sorunlu bence. Bana da dislike atmış sürekliHerkes aynı şeyi söylüyor hayır 2.üyeliğim değil. Hadi farzedelim ki 2.üyeliğim. Bu sizi ilgilendirir mi?
Ayrıca kendisi 2 hesap açmış yakaladım kolayca. Sanırım herkesi öyle sanıyor.Bu üye gerçekten her şeye maydanoz oluyor canım sorunlu bence. Bana da dislike atmış sürekli
Cene ve dislerin yamulmasi tedavin sebebiyle oylemi birde kabul etmiyorlar saka gibi...coktan sikayt etmistim ...onceki resimlerin vardir mutlaka al resimleri git cozum bulsunlar
Kaç ay ? Ben 8 ay kullanmıştım. Kalıcı tel takıldı mı peki? Arka kısma onuda 3 sene kullanmıştımPlak kullandım
Ayrıca kendisi 2 hesap açmış yakaladım kolayca. Sanırım herkesi öyle sanıyor.