- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.906
- 598
- 32
Office çokmus. Ama bu ücreti bir seferde vermediniz değil mi?
Yok, taksitle ödüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Office çokmus. Ama bu ücreti bir seferde vermediniz değil mi?
Ben de şeffaf plak kullanıyorum. Temizliğini falan çok dikkatli yapmak gerekiyor, yemek saatleri haricinde hep takılı olmalı ve bir şey yenilip içilmemeli. Dikkatli kullanırsanız sonuç güzel oluyor. Benim 3 ayda bitecek tedavim. Bir de biraz fiyatı pahalı, bunu da söyleyeyim de.
Plak sayısına göre değişiyor verdikleri ücret. Bana 6500 e mal oldu.
Sormasi ayip ne kadara yaptirdiniz? Ben de istiyorum da asagi yukari bi fikir edinmis olurum.
Plak sayısına göre değişiyor verdikleri fiyat, yani kimine 15 plak kimine 30 plak veriliyor mesela. O yüzden net bir fiyatı yok ama benim 15 plak 6500 liraya mal oldu. 10000 lira falan ödeyenler biliyorum. Dolar üzerinden hesaplandığı için maalesef.
Bende yeni başladım, benim daha 5 ayım var. Senin çarpışıklık mı vardı ? Bende diastema var dişlerimin araları bayağı bir boşluk. Nerdeyse 2 diş daha sığar.Harika, daha uygun fiyata da yaptırmışsındır. :) Ben daha yeni başladım tedaviye başlarda çok sıktı dişlerimi ama şimdi alıştım.
Bende yeni başladım, benim daha 5 ayım var. Senin çarpışıklık mı vardı ? Bende diastema var dişlerimin araları bayağı bir boşluk. Nerdeyse 2 diş daha sığar.
Onlar gibi ön 2 dişim aralık değil işte. Komple alt çene tüm dişlerim aralıklı. üst çenede de 4 diş aralıklı. Sigara içince aradan duman çıkıyor yani o misal düşün :)Moda o yav, niye yaptırdın? Lea Seydoux'nun, Georgia May Jagger'ın dişleri hep öyle :) Ben daha önceden diş teli kullanmıştım, hizası baya bi bozuldu ya o yüzden yaptırıyorum.
Onlar gibi ön 2 dişim aralık değil işte. Komple alt çene tüm dişlerim aralıklı. üst çenede de 4 diş aralıklı. Sigara içince aradan duman çıkıyor yani o misal düşün :)
30 yaşındayım. On dislerimden biri one doğru çıkık duruyor. Gülerken falan iyi durmuyor. Bu saatten sonra dış teli mi taktiracagim başka çözümü yok mudur? Diş hekimi varsa foto da yollayabilirim özelden.
canım ben 31 yasındayım. aynen benımde senın gıbı on dısımden bırı dısarı dogru cıkıktı. 30 yasında tel taktırmıstım 1 sene ıcınde duzeldı ve cıktı suan damaklık kullanıyorum. bence yaptır hıc dusunme gecmı oldu dıye emın ol sonucu gorunce hosuna gıdecek
Önceki ve sonraki halinizin resimlerini bana atmanız mümkün mü çok merak ettim
canım eskı resımlerınde agzım hep kapalı. hatta eskı erkek arkadasım senın resımlerınde neden agzın hep kapalı dıyordu telden oncekı resmımıde sıldım gormek ıstemedıgımden. :)
Yeni dişlerini görebilir miyim o zaman?
Kızlar merhaba şeffaf plak kulanmaya yeni başladım şuan inanılmaz sıkı öyle ki dr um ilk denemede zor çıkardı ve ilk üç gün ağzında kalsın hiç çıkarma yemek yerken esnesin üç gün sonra çıkar dedi ama hiç çıkaramayacakmışım gibime geliyo (sizin ilk zamanlar nasıl oldu???
zamanla rahatlayacak merak etmeyin. dişleriniz taktığınız plaktaki şekli almaya çalıştıkları için çıkarmada zorluk çekiyorsunuz. bunları hissetmeniz normalHayır acı vermiyo tabi alışkın olmadığım bi baskı var o da normaldir ama acı yok Balamir benim merak ettiğim plakları çıkarmak zormu bu kadar