• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli takmak

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.497
2.958
133
30 yaşındayım. On dislerimden biri one doğru çıkık duruyor. Gülerken falan iyi durmuyor. Bu saatten sonra dış teli mi taktiracagim başka çözümü yok mudur? Diş hekimi varsa foto da yollayabilirim özelden.

30 yaşındayım. On dislerimden biri one doğru çıkık duruyor. Gülerken falan iyi durmuyor. Bu saatten sonra dış teli mi taktiracagim başka çözümü yok mudur? Diş hekimi varsa foto da yollayabilirim özelden.
yasinizda bir sey yok ben de 28 yasinda taktim

Benim okuldaki ögretmenimde vardi. Oda 30 üstündeydi. Onun kadar tatli gülen biri yoktu orda. Tel ciktiktan sonra da güzel oldu. Taktirin bence

tel olmadan yapılıyodur belki. bi araştırın. illa tel şartsa da taktırın. atıyorum bi sene durur. ama kalan 50-60 yılda rahat rahat gülersiniz :)

Yaşınızda bir şey yok. ben 29'um. İki sene önce ön dişlerim içeri doğru dönmeye başladı, nasıl anlatılır bilemedim ama doktor tel taktırmak için geç olduğunu, ağız yapımın oturduğunu söyledi. Gülüş tasarımı diye bir şey var, bir araştırın. Ben o şekilde düzelttirdim dişlerimi.

İçten takılan teller var
Yani dişin arka yüzeyinden
Biraz pahalı ama dışarıdan görünmüyor

artık şeffaf plaklar var, ortodontik plak diye geçiyor. ben onlardan kullanıyorum, bir araştırın isterseniz.

artık şeffaf plaklar var, ortodontik plak diye geçiyor. ben onlardan kullanıyorum, bir araştırın isterseniz.

Ben de şeffaf plak kullanıyorum. Temizliğini falan çok dikkatli yapmak gerekiyor, yemek saatleri haricinde hep takılı olmalı ve bir şey yenilip içilmemeli. Dikkatli kullanırsanız sonuç güzel oluyor. Benim 3 ayda bitecek tedavim. Bir de biraz fiyatı pahalı, bunu da söyleyeyim de.

Ben de şeffaf plak kullanıyorum. Temizliğini falan çok dikkatli yapmak gerekiyor, yemek saatleri haricinde hep takılı olmalı ve bir şey yenilip içilmemeli. Dikkatli kullanırsanız sonuç güzel oluyor. Benim 3 ayda bitecek tedavim.
Bende çok memnunum diğer tedavi yöntemlerine göre de hızlı bitiyor. Diş hekiminin yanında çalışıyorum bende, gözü üstümde savsaklayamıyorum hiç

Bende çok memnunum diğer tedavi yöntemlerine göre de hızlı bitiyor. Diş hekiminin yanında çalışıyorum bende, gözü üstümde savsaklayamıyorum hiç

Harika, daha uygun fiyata da yaptırmışsındır. :) Ben daha yeni başladım tedaviye başlarda çok sıktı dişlerimi ama şimdi alıştım.

Ben de şeffaf plak kullanıyorum. Temizliğini falan çok dikkatli yapmak gerekiyor, yemek saatleri haricinde hep takılı olmalı ve bir şey yenilip içilmemeli. Dikkatli kullanırsanız sonuç güzel oluyor. Benim 3 ayda bitecek tedavim. Bir de biraz fiyatı pahalı, bunu da söyleyeyim de.

Geçmiş olsun. Ne kadara yaptirdiniz peki ?

Back