- 26 Şubat 2015
- 3.497
- 2.958
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasinizda bir sey yok ben de 28 yasinda taktim30 yaşındayım. On dislerimden biri one doğru çıkık duruyor. Gülerken falan iyi durmuyor. Bu saatten sonra dış teli mi taktiracagim başka çözümü yok mudur? Diş hekimi varsa foto da yollayabilirim özelden.
Zor olmadı miyasinizda bir sey yok ben de 28 yasinda taktim
lingual teknik diyorlar onda da dil çok takılıyor ve dili kesme parçalama dezavantajı varİçten takılan teller var
Yani dişin arka yüzeyinden
Biraz pahalı ama dışarıdan görünmüyor
Dışardan görünmüyor mu peki ?artık şeffaf plaklar var, ortodontik plak diye geçiyor. ben onlardan kullanıyorum, bir araştırın isterseniz.
hayır belli olmuyor hiç, anca birinin ağzınızın içine girmesi gerekiyor görmesi için:)Dışardan görünmüyor mu peki ?
artık şeffaf plaklar var, ortodontik plak diye geçiyor. ben onlardan kullanıyorum, bir araştırın isterseniz.
Bende çok memnunum diğer tedavi yöntemlerine göre de hızlı bitiyor. Diş hekiminin yanında çalışıyorum bende, gözü üstümde savsaklayamıyorum hiçBen de şeffaf plak kullanıyorum. Temizliğini falan çok dikkatli yapmak gerekiyor, yemek saatleri haricinde hep takılı olmalı ve bir şey yenilip içilmemeli. Dikkatli kullanırsanız sonuç güzel oluyor. Benim 3 ayda bitecek tedavim.
Bende çok memnunum diğer tedavi yöntemlerine göre de hızlı bitiyor. Diş hekiminin yanında çalışıyorum bende, gözü üstümde savsaklayamıyorum hiç
Ben de şeffaf plak kullanıyorum. Temizliğini falan çok dikkatli yapmak gerekiyor, yemek saatleri haricinde hep takılı olmalı ve bir şey yenilip içilmemeli. Dikkatli kullanırsanız sonuç güzel oluyor. Benim 3 ayda bitecek tedavim. Bir de biraz fiyatı pahalı, bunu da söyleyeyim de.
Porselen kaplama veya implant yaptırabilirsiniz. Ben telle dolaşmak istemedim porselen yaptırdım çok da memnunum.
Geçmiş olsun. Ne kadara yaptirdiniz peki ?
Plak sayısına göre değişiyor verdikleri ücret. Bana 6500 e mal oldu.