• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli kullanmaya karar verdim İstanbul'da önereceğiniz Ortodontist?

ambivalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
374
7
26
İstanbul
26 yaşındayım geç mi kaldım bilmiyorum yaş olarak tel için ama üst ön dişlerimin arasındaki açıklık ve alt ön dişlerimin birbiri üzerine binme sorunu için diş teli kullanmaya karar verdim kızlar. burdan ya da özel mesajla da olabilir İstanbul (özellikle avrupa yakasında) iyi bir ortodondist önerinizi bekliyorum?

(isimlerin yanında resimlerle de gelirseniz öncesi-sonrası şeklinde fikir edinmek için çok iyi olur)

Bonding, bir nevi dolgu değil mi?
Bence ömür boyu kendi dişlerini kullan. Tel gayet rahat. Ayrıca ben çok alıştım. Çıkartmak bile istemiyorum.
Avrupa yakasında tedavi görüyorum. Mesaj atabilirsin.

Ben yaptırdım bonding, dolgu maddesiyle diş arasını dolduruyorlar. Tabi bazı farkları var normal dolgudan, parlatıyorlar filan bişeyler yapıyolar da tam hakim değilim. Benim ön iki dişim ayrıktı. Kapanışım, dişlerim çok düzgündü, öyle olunca da çok mantıklı bir tedavi oldu.
İsterseniz denemek için yaptırabilirsiniz ayrıca. Sonrasında beğenmezseniz sökülmesi gayet basit. Ama ben tavsiye ederim başka problemi olmayanlara bonding, çok rahat ve zahmetsiz, ayrıca hiç de anlaşılmıyor.

Ben yaptırdım bonding, dolgu maddesiyle diş arasını dolduruyorlar. Tabi bazı farkları var normal dolgudan, parlatıyorlar filan bişeyler yapıyolar da tam hakim değilim. Benim ön iki dişim ayrıktı. Kapanışım, dişlerim çok düzgündü, öyle olunca da çok mantıklı bir tedavi oldu.
İsterseniz denemek için yaptırabilirsiniz ayrıca. Sonrasında beğenmezseniz sökülmesi gayet basit. Ama ben tavsiye ederim başka problemi olmayanlara bonding, çok rahat ve zahmetsiz, ayrıca hiç de anlaşılmıyor.

teşekkür ederim cevabınız için. peki ileride kararma, renk farklılığı yapıyor mu normal dişle. hani ömrü ne kadar bu uygulamanın.
diyelim memnun kalmadım dişime hiçbir zarar vermeden sanki hiç yaptırmamışım gibi söküp çıkartılabilen bir şey mi bu?
özelden yaptırdığınız yerin adını alabilir miyim acaba.

Şöyle, çok fazla çay kahve içiyorsanız falan renk değişimi oluyor hafiften, ama etraftan fark edilmiyor yine de. Rahat 3-4 sene problemsiz gider. Sonrasında isterseniz yine değiştirebilirsiniz. Ben iki kez yaptırdım, ilkini 5 ya da 6 sene kullandım, ikincisini de aslında doktor gel değiştirelim dedi ben başka bir işlem için gitmiştim.. Ama acısız ağrısız kolay olunca külfet olmuyor. O açıdan tavsiye ediyorum yani. Yalnız ben İstanbul'da yaşamıyorum, ama dolgu filan olduğu için restoratif diş hekimliği oluyor sanırım, o bölüme gideceksiniz. Yine de atmamı istiyorsanız atayım özelden isim filan

Son düzenleme:
Şöyle, çok fazla çay kahve içiyorsanız falan renk değişimi oluyor hafiften, ama etraftan fark edilmiyor yine de. Rahat 3-4 sene problemsiz gider. Sonrasında isterseniz yine değiştirebilirsiniz. Ben iki kez yaptırdım, ilkini 5 ya da 6 sene kullandım, ikincisini de aslında doktor gel değiştirelim dedi ben başka bir işlem için gitmiştim.. Ama acısız ağrısız kolay olunca külfet olmuyor. O açıdan tavsiye ediyorum yani. Yalnız ben İstanbul'da yaşamıyorum, ama dolgu filan olduğu için restoratif diş hekimliği oluyor sanırım, o bölüme gideceksiniz. Yine de atmamı istiyorsanız atayım özelden isim filan

çok sağol canım aklımda bulundurayım bu yöntemi.
istanbulda değilse isme gerek yok canım yormiyim seni. istanbuldayım çünkü.
teşekkür ederim tekrar. :)

Back