Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar Konya da diş teli taktıran önerebileceği biyer bir doktor bilen var mı? :44: Üniverste hastanesine gittim muayene bile yapmıyolarmış çok yoğunmuş![]()
diş teli için agız gargarası kullanılmalı mı hang markayı tavsiye edersiniz? ben dişlerimi fircalıyorum birde aryüz fırçası kullanıyorum.yeni taktırdım daha neler yapabilirm dişlerimin temizliği için?
kızlar benim dişlerimde öne doğru fırlaklık vardı, diş çekimi yapılmadan 1 yıl tel kullandım dişlerimin arasındaki boşlukları kullandı doktor fakat boşluklar dolunca yeterli olmadığını gördük ve bu tedavide 4 tane dişim çekilecek 2 üst 2 alt(köpek dişimin yanındaki dişler). o boşlukların kapanması yaklaşık ne kadar zaman alır![]()
diş teli için agız gargarası kullanılmalı mı hang markayı tavsiye edersiniz? ben dişlerimi fircalıyorum birde aryüz fırçası kullanıyorum.yeni taktırdım daha neler yapabilirm dişlerimin temizliği için?
onewayticket
arkadaşım çok makbule geçerbide senin doktor ortodontist mi? bide sana ne kadar süre teli kullanacaksın dedi :26:
2.5 ay oldu bir gram ilerleme yok
2.5 ay oldu bir gram ilerleme yok
ortodontist evet.
bana 2 sene dedi, ama dişlerdeki soruna göre değişiyor biliyosun süresi.. ama 2 sene olmadan bitecek inş. dişlerim hızlı hareket etti.. aslında üstler hızlıydı, altlar resmen yavaş çekim....
bende bugün telimi taktırdım, çok ağrı olur dediler ama sadece hafif bi baskı var bende mi bir tuhaflık var acaba ?? sizde çok ağrı oldu mu ?
merak etme bende de aynı şey oldu, ben de kendimden şüphelendim bi gariplik mi var diye :)
acı eşiğin yüksek olabilir ya da dişlerin o kadar vahim durumda değildir
ben sadece hassasiyet şeklinde bi ağrı hissetmiştim o kadar.
yaklaşık 3 ay oldu, o kadar az ağrıya rağmen epey bir düzelme var.
bende bugün telimi taktırdım, çok ağrı olur dediler ama sadece hafif bi baskı var bende mi bir tuhaflık var acaba ?? sizde çok ağrı oldu mu ?
merhaba canım teli kaça taktırdınız acaba???![]()
(İstanbul) şeffaf braket 2600 tl cnm.
aaa iyiymiiiş bana üniverste hastanesi 3000 dedi oda klasik demir yani :26: neyse galiba biraz daha araştırmam gerekiyorbide benim yirmilikler çıkamıyorlar malesef doktorda çekmiyo çok yukarda aşağıya inmesi lazım diye onlarda problem çıkararır büyük ihtimalle
![]()
ağrı olunca sanki düzelcekmiş gibi bi mantık var her nedense :) dişerim çekildi 4 tane onda ağrıdan duramıyordum bi tuhaf oldum :) sandığım kadar çirkinde olmadım pembe pembe bi hoş oldum :) dişlerinin düzelmesinede sevindim darısı başıma :))
(İstanbul) şeffaf braket 2600 tl cnm.