HahahahahGeç de olsa gelen cevap içimi rahatlattı teşekkürler
Peki bir şey daha soracağım. Benim dişlerimin çarpıklığından ziyade uç kısımlarından yataydık var yani nasıl anlatsam yandan bakıldığında( \ ) şu şekil slasş işareti gibi. Bu dişlerimin kapanışı da düzelir mi acaba
Valla onu bilemedimHahahahah
Peki önerebileceğiniz doktor varmı aslında beni biraz korkutuyolar tel taktırınca 2 sene uğraşıyosun dişlerin mahvoluyo diyeHayır hayır öyle bi durum olmuyor. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim çene tam olması gerektiği halini alıyor. Deforme olması söz konusu değil anlayacağınız :)
Tamamdır sıkıntı çıktıkça burda birbirimize destek olalımValla onu bilemedimÇalışmadığım yerden sordunuz
Ben Kayseri’de yaşıyorum. Ortoperio diye bi klinik var orda tedavi sürüyorum. Doktorum Bora Arifoğlu. Gayette memnunum. 7 bin 500 tlye anlaşmıştık biz.
Gerçektenmi fiyat çok iyiymiş özelmiBen Kayseri’de yaşıyorum. Ortoperio diye bi klinik var orda tedavi görüyorum. Doktorum Bora Arifoğlu. Gayette memnunum. 7 bin 500 tlye anlaşmıştık biz.
Evet özel. 7-8 sene önce eşim de aynı doktorda ortodontik tedavi görmüştü. Oda çok memnun kaldı. Kayseri de de iyi bir hekimGerçektenmi fiyat çok iyiymiş özelmi
Ben de özelde yaptırıyorum 7 bine anlaştıkGerçektenmi fiyat çok iyiymiş özelmi
Bana adres verirmisiniz ben Ankara ve İstanbul olsun istiyorumBen de özelde yaptırıyorum 7 bine anlaştık
malesef doğudayımBana adres verirmisiniz ben Ankara ve İstanbul olsun istiyorum
Eğer imkanınız varsa telle uğraşmayın. Şeffaf plak tedavisini araştırın. Tel uygulamasını ilk başta ben de düşündüm, bana hem diş kaybı olacağını hem de tedavinin üç yıl süreceğini söylediler. İzmirde Tancan Uysal isimli bir prof var şeffaf uygulaması yapıyor, ona başvurdum. Ne diş kaybım oldu ne de bahsettikleri gibi uzun sürdü, sadece 1,5 yılda dişlerim düzeldi üstelik tele göre oldukça konforlu bir tedavi süreci yaşadım. Dışardan görülmüyor olması da estetik açıdan oldukça işime geldi
Bence tel çünkü ben şimdi plağa geçtim diş teli tedavisi bittikten sonra 2ay plak taktırıyolar. Yani diş teli cidden konformuş bugün unuttum mesela takmayı 2saat dişime zor girdi çay içerimiyorum, bitki çayı içemiyorum. Bir yere gittiğinde restorana bikere çıkarıp gitmen lazım. Kaç saat oturcaksın belli değil. Ben arkadaşımdan tiksinip plak olayını istememiştim yanımda çıkarıp takmıştı çok kötü bir görüntü. Bende şimdi lavaboya gidiyorum çıkarıyorum yıkıyorum sonra gidip yemek yiyorum sonra tekrar gidip takıyorum. Çay içeceksem tekrar çıkarıp tekrar fırçalayıp takıyorum yani günde artık su harici ne içiyorsanız okadar çıkarmanız lazım. Eğer unuttunuz diyelim 1 sefer fırçalamadan taktın direk koku ve salya yapıyo. Diş telinde bende leke bile kalmadı dişimde ama birşey koparmak, böyle pilav türü şeyler yediğinde kalabiliyor ama onuda zaten alışıp yöntemini çözüyosun. Günde kaç sefer yemek yiyosan temizliyosun bazıları temizlemiyo bile çalkalıyo ama ben fırçalıyorum. Plakta ek daha fazla çıkarıp takmak zorundasın.Ben tel mi plakmı çok kararsızım konuşurken sorun olurmu , kahve çay içerken sürekli çıkar tak nasıl olur bilemiyorum sanki plakta tüm sorumluluk sadece bende olacak gibime geliyor salı günü dolgum yenilenecek o gün kararımı bildirmem lazım
Mutlaka yaptırın. Yaptırmadığınız her güne üzüleceksinizArkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
Hande özçelebiMerhaba siz hangi ortodontistle çalıştınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?