Benim bazen ilk gun biraz agrim oluyor. Oyle 2 3 gun suren agrim olmuyor cok sukur.
Agrim yok cok sukur sizim oluyor bisey isiramiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bazen ilk gun biraz agrim oluyor. Oyle 2 3 gun suren agrim olmuyor cok sukur.
doktorumun günahına girmıyeyım hafif bı açılma olmuş yenı fark ettım :) bayrama randevu verecekti bayramda yoklarmış ayın 5 ıne verebildi demekki acılcak o zamana 20 gun var sunun surasında :) braket takılcak sanırım gerideki dişime bır an once ay bası gelse :)
Braket izlerinin gitmesi icin diye okumustumArkadaşlar günaydın, tedavi bitip braketler çıktığında dişlere cila yapılıyormuş. Cilada diş beyazlaması temizlenmesi gibi bir durum oluyor mu hafif de olsa yoksa sadece braket izlerinin gitmesi için mi bilginiz var mı?
yaa ne güzel düzeliyor dişlerin benim daha tel takılmadı bile
Braket izlerinin gitmesi icin diye okumustum
Darisi basina canim :) arka dislerim agriyor azicik fenalardayim iftara kadar uyuyabilsem iyidi
Canim takillali ne kadar oldu senin ? Benim cok sukur agrim hic olmadi ama dislerimi hic kullanmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de yaklaşık 3 hafta önce tel taktırdım. Üst dişlerim çarpaşık. Doktor 8-10 ay arasında bi tedavi olabileceğini söyledi. Ama bu dişler ne zaman düzelmeye başlıcak ne zaman düzgün bi şekil alcak ve düzgün bi şekile ulaştıktan sonra teller çıkıyomu hemen yoksa ne kadar süre kalıyor? Çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Caprasikliga gore degisir duzelme suresi. Ve senin dis kemik yapina gire degisir. Ama ilk aydan sonra yavas yavas degisimi gorursun. Benim henuz 6.ayim tedavide ama ogrendigim kadariyla disler duzelsede pekistirme amaciyla hemen cikarmiyorlar telleri.
Ben de yaklaşık 3 hafta önce tel taktırdım. Üst dişlerim çarpaşık. Doktor 8-10 ay arasında bi tedavi olabileceğini söyledi. Ama bu dişler ne zaman düzelmeye başlıcak ne zaman düzgün bi şekil alcak ve düzgün bi şekile ulaştıktan sonra teller çıkıyomu hemen yoksa ne kadar süre kalıyor? Çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Senin tedavi sürecin ne kadardı peki
zaten bu kontorollerde 2-3 gun böyle oluyorda bu ay kı bıraz daha fazla dıslerımı fırçalarken dahı dıslerım sızlıyor
Cook gecmis olsun canim zor gunler ama sonu guzel olacak insallah. Bende seviniyordum agrim yok diye. Daha yolun en basindayim ama az sıkıcaz disimizi. Saglikli gulusler icin :)
Sağol canım bu gunlerde geçer zaten agri kesici ile gecen bi agri cok buyuk bisey degil tek sorunum sizisi yine cigneyemiyorum su bi kac gun cabuk gecse :)
Cignemeyi ozledim gercekten korkuyorum cignemeye de. Kahvaltı yapamaz oldum. Yavas yavas neler yemeye baslayabilirim ?
Cignemeyi ozledim gercekten korkuyorum cignemeye de. Kahvaltı yapamaz oldum. Yavas yavas neler yemeye baslayabilirim ?