• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Sadece gerginlestirdi yayin gergin olmasi icin bi plastik vardi o büyüdü daha gergin oldu lastikler ayin 5inde degiscekmis.baski var suan lastikleri degistirmiyeyim dedi gerginligin durması icin benim fark etmedigim bi acilmada olmus sanirim bi daha ki randevuda bosluk acilcak ve braket takılacak mis o disime

doktorumun günahına girmıyeyım hafif bı açılma olmuş yenı fark ettım :) bayrama randevu verecekti bayramda yoklarmış ayın 5 ıne verebildi demekki acılcak o zamana 20 gun var sunun surasında :) braket takılcak sanırım gerideki dişime bır an once ay bası gelse :)

Arkadaşlar günaydın, tedavi bitip braketler çıktığında dişlere cila yapılıyormuş. Cilada diş beyazlaması temizlenmesi gibi bir durum oluyor mu hafif de olsa yoksa sadece braket izlerinin gitmesi için mi bilginiz var mı?

doktorumun günahına girmıyeyım hafif bı açılma olmuş yenı fark ettım :) bayrama randevu verecekti bayramda yoklarmış ayın 5 ıne verebildi demekki acılcak o zamana 20 gun var sunun surasında :) braket takılcak sanırım gerideki dişime bır an once ay bası gelse :)

yaa ne güzel düzeliyor dişlerin benim daha tel takılmadı bile :14:

Arkadaşlar günaydın, tedavi bitip braketler çıktığında dişlere cila yapılıyormuş. Cilada diş beyazlaması temizlenmesi gibi bir durum oluyor mu hafif de olsa yoksa sadece braket izlerinin gitmesi için mi bilginiz var mı?
Braket izlerinin gitmesi icin diye okumustum
yaa ne güzel düzeliyor dişlerin benim daha tel takılmadı bile :14:

Darisi basina canim :) arka dislerim agriyor azicik fenalardayim iftara kadar uyuyabilsem iyidi :(

Son düzenleme:
Braket izlerinin gitmesi icin diye okumustum

Darisi basina canim :) arka dislerim agriyor azicik fenalardayim iftara kadar uyuyabilsem iyidi :(

Canim takillali ne kadar oldu senin ? Benim cok sukur agrim hic olmadi ama dislerimi hic kullanmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim takillali ne kadar oldu senin ? Benim cok sukur agrim hic olmadi ama dislerimi hic kullanmiyorum.

mayıs ayında takıldı 17 sınde hıc ağrım olmamıştı fakt bu ay kı kontrolde lastikleri değiştirmedi gerginlıgın durması ıcınmıs bi dahakı ay değiştiririm dedi.yayı dahada gerginleştirdi arkada kalan dışım acıyor dişlerim sızlıyor yıne arka dişleri itikledigi için arka dişlerimde ağrıyor iftarda agrı kesıcı aldım agrı geçti fakat fena bı sızı var hatta cay ıcıyorum suan ıcerken bile sızısı var :ssz:

zaten bu kontorollerde 2-3 gun böyle oluyorda bu ay kı bıraz daha fazla dıslerımı fırçalarken dahı dıslerım sızlıyor

Son düzenleme:
Ben de yaklaşık 3 hafta önce tel taktırdım. Üst dişlerim çarpaşık. Doktor 8-10 ay arasında bi tedavi olabileceğini söyledi. Ama bu dişler ne zaman düzelmeye başlıcak ne zaman düzgün bi şekil alcak ve düzgün bi şekile ulaştıktan sonra teller çıkıyomu hemen yoksa ne kadar süre kalıyor? Çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de yaklaşık 3 hafta önce tel taktırdım. Üst dişlerim çarpaşık. Doktor 8-10 ay arasında bi tedavi olabileceğini söyledi. Ama bu dişler ne zaman düzelmeye başlıcak ne zaman düzgün bi şekil alcak ve düzgün bi şekile ulaştıktan sonra teller çıkıyomu hemen yoksa ne kadar süre kalıyor? Çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Caprasikliga gore degisir duzelme suresi. Ve senin dis kemik yapina gire degisir. Ama ilk aydan sonra yavas yavas degisimi gorursun. Benim henuz 6.ayim tedavide ama ogrendigim kadariyla disler duzelsede pekistirme amaciyla hemen cikarmiyorlar telleri.

Caprasikliga gore degisir duzelme suresi. Ve senin dis kemik yapina gire degisir. Ama ilk aydan sonra yavas yavas degisimi gorursun. Benim henuz 6.ayim tedavide ama ogrendigim kadariyla disler duzelsede pekistirme amaciyla hemen cikarmiyorlar telleri.

Senin tedavi sürecin ne kadardı peki

Benim de ustte tek dis sorunum geride biri yer aciyor yayla ilk ay sadece teli takiyor buyuk bi baski yok ben bu ay gordum baskiyi :D benimde 6ayda duzelcegini söyledi ama tedavi suresi 12 ay dedi bakalim bende bekliyorum biran once duzelmesini

Senin tedavi sürecin ne kadardı peki

Benim ustten 2 azi disim cekildi. Suan ust cene geri aliniyor. Baslarken yaklasik 2 yil dedi doktor.ama gelismeler 1.5 yil dolmadan biter diye gosteriyor. Insallah dahada kisalir. Yani disler duzelse bile hemen cikmiyor teller dislerin yeni yerlerini korumasi lazim.

zaten bu kontorollerde 2-3 gun böyle oluyorda bu ay kı bıraz daha fazla dıslerımı fırçalarken dahı dıslerım sızlıyor

Cook gecmis olsun canim zor gunler ama sonu guzel olacak insallah. Bende seviniyordum agrim yok diye. Daha yolun en basindayim ama az sıkıcaz disimizi. Saglikli gulusler icin :)

Cook gecmis olsun canim zor gunler ama sonu guzel olacak insallah. Bende seviniyordum agrim yok diye. Daha yolun en basindayim ama az sıkıcaz disimizi. Saglikli gulusler icin :)

Sağol canım bu gunlerde geçer zaten agri kesici ile gecen bi agri cok buyuk bisey degil tek sorunum sizisi yine cigneyemiyorum su bi kac gun cabuk gecse :)

Sağol canım bu gunlerde geçer zaten agri kesici ile gecen bi agri cok buyuk bisey degil tek sorunum sizisi yine cigneyemiyorum su bi kac gun cabuk gecse :)

Cignemeyi ozledim gercekten korkuyorum cignemeye de. Kahvaltı yapamaz oldum. Yavas yavas neler yemeye baslayabilirim ?

Cignemeyi ozledim gercekten korkuyorum cignemeye de. Kahvaltı yapamaz oldum. Yavas yavas neler yemeye baslayabilirim ?

Patates Kızartma yiyebilirsin cok sert olmuyor cips gibi hem cesarette gelir olc ne kadar dayanıklı olmadi doktora gider taktirirsin eger cesaret etmezsen corbaya talim :)

Ben çok rahat sakiz ciyniyorum misir bile kemiriyorum:D korkma bisey olmaz :)

Back