Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Buda ben 7 ay olduu puff alttaki ilk günkü hali üstteki son hali :)

bilgilenmek amacıyla soruyorum, köpek dişin ordaki tel/metal çıkıntısı ne işe yarıyor? dişin boyunu düzelten birşey mi acaba?

bu arada çok güzel hizaya girmiş gayet güzel olmuş

Son düzenleme:
bilgilenmek amacıyla soruyorum, köpek dişin ordaki tel/metal çıkıntısı ne işe yarıyor? dişin boyunu düzelten birşey mi acaba?

bu arada çok güzel hizaya girmiş gayet güzel olmuş

Canım bende hic bilmiyorum o gün canım cok yanmisti acıdan soramadım unuttum ama bi arkadasim alt tellerinde takildiginda lastik vercek demisti bu gidisimde sorarim bakalim bu arada tesekkur ederim sabir edip bekliyoruz :)

İcine dert oldu :) bide su sararma yokmu deli ediyo insanı :)

Ben Listerine 'in ağız bakım suyunu aldım onu kullanıyorum arada.Bir de karbonatın içine az biraz su ekliyorum onunla dişimi fırçalıyorum.Dene istersen bende bayağı etkili oluyor ağızda bıraktığı tat kısa süreli mide bulantısına yol açsa da :) Vee çay-kahve-kola içiyor musun hala eğer içiyorsan bırak derim onlar da sarartır

Agiz bakim suyu bende kullaniorum cayda gunde ya 1 tane icerim ya icmem sigara kullaniorum ama :/ karbonati bu denemek lazim :)

Agiz bakim suyu bende kullaniorum cayda gunde ya 1 tane icerim ya icmem sigara kullaniorum ama :/ karbonati bi denemek lazim :)

merhaba arkadaşlar

ben bir yıldır sizleri buradan takip ediyordum geçen sene aralık sonunda tellerim takıldı ve tam bir sene sonra yani bugün tellerim çıktı .:)durmadan elimde ayna dişlerime bakıyorum çok güzel oldu bu kadar zahmete acıya değiyor cidden. Gerçi benim ki pek acılı olmadı sadece doktor randevularından sonra uyguladığı işleme göre bir iki gün ağrısı oluyordu o kadar çok nadir ağzımın içi yara oldu iki üç kez falan bunların haricinde rahat geçti yani benim tedavi sürecim.
ama gerçekten değiyor yani bunlar benim dişlerim mi diyorsunuz:)herkese tavsiye ediyorum tel taktırmayı açıkçası ben bu kadar ertelediğim için pişmanım bu arada yaşım 26. dişlerim de çokta problemli değildi ön iki dişlerim az ayrık onların yanındakiler ön dişlerime göre gerideydi alt dişlerim de bir şey yoktu ama kapanış sorunu olduğu için ona da taktı. tel taktırdığım da herkes senin dişlerinde bir sorun var mıydı ki diyordu ama işte insan o güzel dişli insanları görünce istiyor benimki de öyle olsun diye:) neyse bitti gitti işte :):) darısı başınıza....

bu arada doktor şeffaf plak için telleri çıkardıktan sonra ölçü aldı bir plağın içine macun gibi bir şey koyup alt ve üst dişlerden aldı .on gün sonra plaklarını alırsın dedi 6 ay gece gündüz sonrada sadece geceleri takarsın dedi bana. benim aklıma takıldı on gün sonra alırsın demesi biraz uzun geldi bana. acaba plak kullananlar tellerin çıkarılmasından ne kadar süre sonra plaklarını aldılar ????acaba on gün içinde bir sorun olur mu ???

eğer sorunuz olursa cevaplayabilirim :))

Sizde dişlerinizin ilk ve son hali fotoğrafları var mı? :)

Hadii bakali darisi basimiza rabbim hepimize burdan ttedavim bitti müjdesini vermeyi nasip etsin ,benim etrafimdakilerde düzeliyomu diye soruyor özellikle esim bende ilk tel takildigi gunku fotografi gosteriyorum sasiriyorlar ,,,,1,5 ayda baya duzelmis diye ,,,bu arada benim dislerimdeki carpiklik cok asiri derecedeydi zaten ama dizilmeye basladi cok sukurr ....tellerim cikar cikmaz gulerek bir suru fotograf cektirecem ,,,,omur boyu fotograflardda nasil durursam dislerim gozukmez diye planladim ,,,,tam 32 yil carpık dislerle yasadim ,,,tek icim uhde kalan seydir gulerek fotograf cektirememek ,,,tellerim cok sik yara yapiyor ama umrumda degil gunlerce yemek yiyemedigim oluyor oda umrumda degil degisimi goruyorumya mutluyum ben tel tedavisinden korkup bu kadar ertelemeseydim keske ,,,bu forumu daha once gorup takip etseydim keske olsun nasip bu zamanaymis ,,, :18::18::18:

Benim alt tellerim çıktı geçen gün. Ölçü alındı ve ertesi gün gittim aldım plağı. 10 gun bence de biraz fazla uzun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…