Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
braketleri takma süreniz daha genç bireylere nazaran biraz daha uzun sürebilir...ama tabiki vakaya göre süre de değişir..o yüzden çevrenizdekilerin taktıkları sürelere göre değerlendirmeyin kullanacağınız süreyi...
benimde üstten bir dişim baya eğri nerdeyse ters döndü yaorda diş yok gibi görünmeye başladı ve gülmeye korkar oldum resimlerde falan çok çirkin görünüyo dediğin gibi önce o kadar rahatsız etmiyodu ama 20lik dişlerin çıkmasıyla bu dişi iyice ittirdi sanırım Ben de tel taktırmak istiyorum maliyeti beni düşündürüyo Bi de öğretmenlik yaptığım için sorun olurmu diye düşünüyorum öğrencilerleiletişimde yada konuşmamda falan bende napcam bilmiyorum ama taktırsam iyi olcak çünkü kafama takmaya başladım iyice..
ben çok pişmanım taktırmadığıma 20 yaşındayken sordum geç kalmışsın dedi dr ama çene ameliyatıda gerekiyordu cesaret edemedim korktum erkenden taktırın güzel dişlere sahip olun
benim kardeşim de 19-20 yaşına taktırdı ve alt çene ameliyatı oldu...şuan tedavisi bitmek üzere ve hiç pişman değil yaptırdığına...evet belki kendinden küçüklere oranla biraz daha uzun sürdü ama sonuç mükemmel olcak:hooray:
arkadaslar dis telinde asla yas sınırı yok prof olan bir arkadasım yaptırdı yasını siz tahmin edin artık teller ön tarafa degilde disin arka kısmına takılıyor
öne takılsada tel degilde cok belli olmayan porselen yapılıyor benim iki kızımda ortodonti tedavisi gördü telleri varken cok mutsuzdular ama simdi iyiki yaptırdık diyorlar istanbulda olanlar icin cok iyi bir prof var Nejat erverdi tavsiye edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?