bende 23 yaşındayım her nekadar geç kalmış olsamda dişlerimin düzelmesini istiyorum.bekarken babam evlendim eşim istemiyor,böyle iyisin deyip duruyorlar.ben rahat değilim anlamıyorlar.eşimden aldığım haşlıklarıarımı biriktirip gidip başlayacağım tedavime.fiyat aralığı nedir kızlar ortadontinin?
bende 23 yaşındayım her nekadar geç kalmış olsamda dişlerimin düzelmesini istiyorum.bekarken babam evlendim eşim istemiyor,böyle iyisin deyip duruyorlar.ben rahat değilim anlamıyorlar.eşimden aldığım haşlıklarıarımı biriktirip gidip başlayacağım tedavime.fiyat aralığı nedir kızlar ortadontinin?
artık geç kalma sorunu diye bişey kalmadı 50 yaşında taktıranlar gördüm bende 23üm 1 sene sürdü tedavim 3 ay sonra kurtuluyorum kısmetse..eğer sadece üste taktıracaksan istanbulda maksimum 1.500$ falan.. metalden bahsediyorum şeffaflar biraz daha pahalı biraz peşinat veriyorsun başta 300 400$ gibi daha sonrası tedavi süresince parça parça ödeyebiliyorsun 100 50 eline ne geçiyorsa.. ancak tedavi sürecin atıyorum 1 2 sene olursa hamilelikte düşünüyosan dikkatli ol zira hamilelikte kullandığın ilaçlar ağzında braket olduğunda kusma gibi şeyler sonucu çürümeler başlayabilir..aklına takılanları sorabilirsin
diş çekimi dolgu vs. ayrı ucret alınıyor zaten diş çekimini veya dolgunu doktorun yapamayacaktır buyuk ihtımal başka bır diş hekımıne yöndendırecek yaptır gel diyecektır.ortodontistler uzman oldukları için artık dolgudur cekımdır yapmaz sadece uzmanlaştıgı alanla ilgilenıyor onlaravrupa yakasında gaziosmanpaşada oturuyorum tavsiye edeceğiniz doktor var mı?
teller takılmadan önce ağız içi tedavilerde dahil değildir herhalde fiyata?
bende cıkarmadım 20liklerimi.doktorum bana 20 likler cıkınca dişlerımın bozululacagını oyuzden olar cıkmaya başlayınca aldırmam gerektıgını söylemıştı.yksa bozulur dişlerın dediHerkeze Merhaba
Benim diş tellerim 19 gün önce takıldı ve 1,5 yıl kalıcakmış ama 17 yaşındayım ve 20 lik dişlerim çıkmaya başladığı zaman teli çıkarmış olucam acaba dişlerim yeniden eski haline döner mi
bende cıkarmadım 20liklerimi.doktorum bana 20 likler cıkınca dişlerımın bozululacagını oyuzden olar cıkmaya başlayınca aldırmam gerektıgını söylemıştı.yksa bozulur dişlerın dedi
kızlar resim yükleyemiyorum ya
wow ben 2007 yılında şeffaf 3750 tl ye taktırmıştım..tedavi ücretleri düşüyormu noluyor? :44:
benımde şaffaf alt üst takılacak 2500 dolarbiraz tuzlu oldu yanıbenım kı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?