Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

artık geç kalma sorunu diye bişey kalmadı 50 yaşında taktıranlar gördüm bende 23üm 1 sene sürdü tedavim 3 ay sonra kurtuluyorum kısmetse..eğer sadece üste taktıracaksan istanbulda maksimum 1.500$ falan.. metalden bahsediyorum şeffaflar biraz daha pahalı biraz peşinat veriyorsun başta 300 400$ gibi daha sonrası tedavi süresince parça parça ödeyebiliyorsun 100 50 eline ne geçiyorsa.. ancak tedavi sürecin atıyorum 1 2 sene olursa hamilelikte düşünüyosan dikkatli ol zira hamilelikte kullandığın ilaçlar ağzında braket olduğunda kusma gibi şeyler sonucu çürümeler başlayabilir..aklına takılanları sorabilirsin

benim tedavim yeni tamamlandı hesabı çıkarttılar ve toplam 2.700 ödemiş 1.5 yılda

avrupa yakasında gaziosmanpaşada oturuyorum tavsiye edeceğiniz doktor var mı?
teller takılmadan önce ağız içi tedavilerde dahil değildir herhalde fiyata?

benımde şaffaf alt üst takılacak 2500 dolar biraz tuzlu oldu yanıbenım kı malesef

avrupa yakasında gaziosmanpaşada oturuyorum tavsiye edeceğiniz doktor var mı?
teller takılmadan önce ağız içi tedavilerde dahil değildir herhalde fiyata?
diş çekimi dolgu vs. ayrı ucret alınıyor zaten diş çekimini veya dolgunu doktorun yapamayacaktır buyuk ihtımal başka bır diş hekımıne yöndendırecek yaptır gel diyecektır.ortodontistler uzman oldukları için artık dolgudur cekımdır yapmaz sadece uzmanlaştıgı alanla ilgilenıyor onlar

Herkeze Merhaba
Benim diş tellerim 19 gün önce takıldı ve 1,5 yıl kalıcakmış ama 17 yaşındayım ve 20 lik dişlerim çıkmaya başladığı zaman teli çıkarmış olucam acaba dişlerim yeniden eski haline döner mi

bende cıkarmadım 20liklerimi.doktorum bana 20 likler cıkınca dişlerımın bozululacagını oyuzden olar cıkmaya başlayınca aldırmam gerektıgını söylemıştı.yksa bozulur dişlerın dedi

dr bana da aldır demişti.. ama benim 20 likler çıkıyo şu andayer de var..zorlama yok.. aldırmycm yaaa trsyorum bsey olur mu ki

Bendede tel var 1 yılı geçti takalı üst köpek dişlerim gömülüydü sol kendiliğinden çıktı ama sağ köpek dişim için ufacık bi ameliyt geçrdim şimdi elastiklerle inmesini bekliyorummm :)

11. ayda çekindiğim ilk telli fotoğrafım

bende cıkarmadım 20liklerimi.doktorum bana 20 likler cıkınca dişlerımın bozululacagını oyuzden olar cıkmaya başlayınca aldırmam gerektıgını söylemıştı.yksa bozulur dişlerın dedi

teşekkür ederim randevumda doktoruma da danışırım olmadı o birşeyler söyler zaten

Kızlar merhabalar hepinize..

ben 33 yaşındayım ve ankarada ortodonti tedavisi görüp tel taktıranların tavsiyelerine ihtiyacım var.

öncelikle bana ankarada önerebileceğiniz, memnun kaldığınız, bu konuyla alakalı doktor yada hastane tavsiye edebilirmisiniz..

birazda fiyatalardan bahsederseniz tabi güzel olur.

lütfen acil yanıtlarınızı bekliyorum
teşekkürler...

Son düzenleme:
benımde şaffaf alt üst takılacak 2500 dolar biraz tuzlu oldu yanıbenım kı malesef

seninki tuzluysa benimkii tuzlu tuzlu tuzlu mu oluyo acaba... toplamda nerdeyse porselen tellere 6000-7000 arası bişey vermiş olacam bitene kadar

offf kazıklandığımın farkındayım amaa:))) çene cerrahisi olacağım için başka doktora gidemedimm resmen adamın adına para ödüyorummm..

neyse sonucu güzel olsunda unuturumm

Eylülün başında tam bir sene olacak. Ama inatla kapanmayan boşluklarım var dişlerimin arasında. Bakalım, tek yapabildiğim şey sabretmek şuanda :)

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında Ortodontist tavsiyelerine ihtiyacım var.Burdan yazmak uygun değilse özel mesaj atarsanız sevinirim..

Arkadaşlar bende yeni üye oldum..Konyada iyi bir ortodontist arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim..onewayticket rumuzlu arkadaş bu konuda bayağı yorum yapmışsınız ve Konyada tedavi olmuşsunuz,özelden mesaj gönderemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…