Merhba kızlar benimde sorunum dizlerimin çrpık olması ..Ağzımın sğdki dişlerimin dizilişinde problem var..sol diziliş gayet düzgün Bende 24 yaşındyım ..Bursada yaşıyorum..Ortaokula giderken bir dişçim vardı.. dolguları çok güzel ypardı ve 10 sene idare ederdi ama bizi hiç iyi yönlendiremedi ona çook kızgınım..solda üstte çıkan köpek dişinin yerleşmesi için alttaki dişimi çekmişti köpek dişi yerine oturur diye HAYIRRR oturmdı işte diş arası kapandı hala köpek dişim yukarda duruyor.alt diştede aynı problem var oda..beni o zaman bir ortodontise yönlendirseydi şimdi bunlrla uğraşmzdım..lmaz:Şimdi bir çok problemle karşı karşıyayım ..Ve rahat gülemiyorummbilmiyorumkismile..Şimdi birkç ortodontise gittim 20 yaşından sonra ama yirmilik dişlerim engelmiş tedaviye bşlamak için ..çünkü bir 20lik dişim damak içinde yan pozisyonda onu aldırmam gerek ama korkuyorum eyvahedigeldismile
valla yazdıklarından güç aldım bende en kısa zamanda bir ortodontiste gidip yeniden taktırıcam a.s
benim de bu ay çıkıyor.22 ay oldu.
teli çıkanlar nasıl bir işlem uygulandığını (acıyıp acımadığını mesela) paylaşabilirler mi? ve tel çıktıktan sonra beyazlatma işlemlerini,leke kalıp kalmadığı gibi konuları çok merak ediyorum ..
telimi 1 yıl oluyor çıkaralı tü tü tü maşallah diyinresim koymaya çalıştım oldu mu bilmiyorum
telimi 1 yıl oluyor çıkaralı tü tü tü maşallah diyinresim koymaya çalıştım oldu mu bilmiyorum
daha evvel yazılarımda olmuştu.benim üst çenemde açık kapanış problemim vardı.yani üst dişler fırlak ve yukarı doğru idi.yaklaşık 2,5 yıl oldu tel takalı tedavinin sonuna bir türlü gelemiyoruz.ağzım çirkindi tel taktırmadan şimdi hepten çirkinleşti aynaların önünden kalkmaz oldum.psikolojim bozuldu.üst dişler aşağı inince dişetlerim konuşurken gülerken aşırı görünüyor.kemal sunal'ı geçtim gülerken.resmen utanıyorum gülmeye.altçenem geri kaçtı üst çenemin altına gömüldü, orta hattım kaydı.alt çenem sol taraftaki köpek dişlerim ve yanındakiler yukarı doğru uzadı.sağ üst köpek dişlerimden sonrasının boyları kısa kaldı.yani anlayacağınız ağzım yamuldu.doktorumla konuşuncasenin gibi problemi olanlrın bu şekilde tedavisi oluyor dedi.üst dişlerim aralarında ufak tefek boşluklar kaldı ve bana 1-2 ay sonra tellerin çıkacağını söylüyor.heralde tedavim bitince başka bir ortodontik tedavi yaptırırım..çok üzgünüm...
Diş telini ssk karşılamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?