• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis magduru

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Ben üst on 6 disimi porselen kaplama yaptırmıştım. 1 yıl oldu ve hala alışamadım :KK43: dislerim ağzıma göre büyük geliyo. Yakinlarim da öyle söylüyo. Fotoğrafta falan cok siritiyo gerçekten. Ve konuşurken tıslıyorum :cry:

Yapistirirken begendin mi diye sordu disci ona gore takcam dedi. Be de tamam dedim. Ama 1 yildir hala alışamadım . Gitsem degistirir mi sizce? :KK43: görünüş olarak cok bariz bir uyumsuzluk var çünkü mutsuzum :cry: rahatça gulemiyorum ozellikle sol taraftan dikkatli bakan bi gariplik olduğunu anliyor çünkü kaplama çok önde duruyor yanındaki kendi disim de arkada gölgede kalıyo

Başka hekime git. Düzeltirken daha fena yapabilir. Bu sefer tavsiye üzerine iyi bir hekim tercih edin.

Ben üst on 6 disimi porselen kaplama yaptırmıştım. 1 yıl oldu ve hala alışamadım :KK43: dislerim ağzıma göre büyük geliyo. Yakinlarim da öyle söylüyo. Fotoğrafta falan cok siritiyo gerçekten. Ve konuşurken tıslıyorum :cry:

Yapistirirken begendin mi diye sordu disci ona gore takcam dedi. Be de tamam dedim. Ama 1 yildir hala alışamadım . Gitsem degistirir mi sizce? :KK43: görünüş olarak cok bariz bir uyumsuzluk var çünkü mutsuzum :cry: rahatça gulemiyorum ozellikle sol taraftan dikkatli bakan bi gariplik olduğunu anliyor çünkü kaplama çok önde duruyor yanındaki kendi disim de arkada gölgede kalıyo

değiştir tabi ki bunda çekinecek bir durum yok. beğenmediysen yine yapar bu kadar basit.

canım zirkonyum kaplama var estetik kaplama diye geçiyo benim dişlerin durumu vahimdi yeni yaptırdım mecbursan bi araştır bence zirkonyumla değiştir tanesi 600 lira falan ama durumun müsaitse değiştir

Benzer sikintim var beimde en arka disim kaplama bir yil oldu alisamaadim.o taracla cigneme yapamiyorum.
Kendi doktorunuza gidin bence benm de gitmem gerek aslin da ama tirsiyirum disciden;)

Back