Diş macunu konusunda çok araştırıcıyımdır. Sensodyne kullanıyorum uzun zamandır, 2 yıl kadar. 3 haftadır ise yine Sensodyne'nin Onarım ve Korumayı kullanıyorum, dişlerimde benim de aşırı hassasiyet var ve bana ilaç gibi geliyor, özellikle kullandıktan takiben 1-2 saat içinde soğuk meyveleri, soğuk içecekleri sızısız yiyip içebiliyorum normalde sızılı olurken
Onarım ve Koruma'nın içindeki Novamin teknolojisi nedir diye araştırmıştım internette, kemik tedavilerinde kullanılan birşeymiş, yani dişler için kullanılınca on numara olmuş. Bir de Pronamelin ağız gargarasını kullanıyorum 2 hafta oldu, içinde florür miktarı yüksek diye aldıydım, ağızı yakmıyor hoşuma gitti.
Bir de asla içinde beyazlatıcı olan bir macun tercih etmem, dişleri uzun vadede yıpratıyor, bazen farkedilir bir şekilde oluyor, bazende gözle görülmese bile ilerde hassasiyetlere sebep oluyor, benimkiler zaten hassas o yüzden hiç bulaşmıyorum artık. Önceden takıntım vardı, Advanced Whitening kullanmıştım ilk kullanımda etkin ve gözle görülür bir temizleme yarattı ben de ama ilk kullanıma mahsus olarak kaldı. O yüzden diş macunlarından beyazlık namına medet ummuyorum şahsen.